• 23 aug 2018

  Lastminute-fly til græsk ferieparadis: tur/retur til Santorini til kun 389 kr.

  Så er jeg faldet over et superlækkert fly-tilbud! Hvad siger du til en tur til en af Grækenlands mest ikoniske destinationer – Santorini! Her plejer fly så tæt på sommerferien at være en dyr fornøjelse, men jeg har netop fundet et tilbud, hvor du kun skal give lidt under 400 kr. Der er selvfølgelig tale om et “lastminute-tilbud”, så det er målrettet dem, der er lidt fleksible og hurtige til at booke – men til sådan en pris behøver man heldigvis ikke at gå og tænke alt for længe over det!

  Billige fly til Santorini
  25.08. - 01.09.
  389 kr.
  København
  Santorini
  Lastminute-fly til Santorini
  inkl. håndbagage

  Billige fly til Santorini

  Hvis du er hurtig, kan du lige nu booke tur/retur-billetter fra København til Santorini til kun 389 kr. Du rejser fra d. 25. august til d. 1. september – det er desværre kun på disse datoer, at du kan finde billetterne til denne pris. Til gengæld er prisen så utroligt god, at du virkelig kan få en overordentlig billig rejse til Santorini, hvis din kalender tillader det. De næstbilligte billetter er i skrivende stund fra den 01.09. – 08.09. til 1.240 kr.

   

  Du flyver med Novair, hvor du har håndbagage inkluderet i billetten. Hvis du gerne vil have indchecket bagage med, kan det tilkøbes for 295 kr.

   

   

  Hotel

  Santorini gemmer på en masse fine hoteller i traditionel kykladisk stil med hvidkalkede vægge og blå tage. Så du får virkelig en autentisk græsk ferie på denne skønne ø. Nedenfor kan du få en oversigt over alle hoteller på Santorini – og forhåbentlig kan du finde lige netop det hotel, der passer bedst til dig.

  Hoteller på Santorini
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her