• 30 maj 2017

  Lastminute til Santorini: 1 uge på et virkelig skønt 3* hotel til kun 2.021 kr. inkl. fly

  Drømmer du om at besøge en af Grækenlands smukkeste øer? Den græske perle Santorini er billedskøn, og den topper med god grund hvert år listen over de mest fotograferede steder i verden. Her bliver du mødt af lækre sandstrande, spektakulære landskaber og smukke maleriske små byer med de karakteristiske hvidkalkede huse og blå tage, lige i Grækenlands farver. Du kommer til at besøge ét af Europas absolutte highlights, hvor du kan nyde en afslappende uge i fantastiske omgivelser.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det skønne 3* hotel Phevos Villa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”), der ligger 800 meter fra stranden. Hotellet har en skøn udendørs swimmingpool med poolbar, og du kan finde gode restauranter og barer kun 200 meter fra hotellet. Få 7 nætter på dette dejlige hotel for kun 2.046 kr., altså kun 1.023 kr. pr. person ved en rejse for 2. For hoteller med enkeltværelser, kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes rigtig mange lækre hoteller på Santorini i forskellige prisklasser, så se listen her og find det der passer bedst til dig og dine behov.

  HOTELLER PÅ SANTORINI

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet meget billige flybilletter til Santorini med afrejse fra København d. 03.06. – 10.06. til kun 998 kr. inkl. håndbagage. Det er desværre den eneste billige afgang jeg kan finde lige nu.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.023 kr.

  Fly

  998 kr.

  TOTAL (pr. person)

  2.021 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage en taxa til hotellet – dette tager ca. 15 minutter og koster omkring 200 kr. Det er også muligt at booke en shuttlebus via skyscanner.dk – dette koster 95 kr. t/r, men vær opmærksom på, at turen kan tage op til en time, da det er en delt-shuttlebus. Offentlig transport fungerer meget godt på Santorini, og du kan komme til de fleste steder på kort tid og til få penge, men hvis du ønsker at leje en bil, så du nemmere kan komme rundt og se den smukke ø, vil jeg anbefale dig at tage et kig på rentalcars.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Lastminute til Santorini: 1 uge på et virkelig skønt 3* hotel til kun 2.021 kr. inkl. fly

  1. Selamawit says:

   Jeg har en pige på 3.5 år. Kan man få særlig tilbyde til hende! Det er kunne mig og hende der skal rejser! 

   Tak for hjælpen! 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Selamawit,

    Ved fly skal du betale alm. pris/fuld pris for hende – men det kan være, at hotellet har et særligt tilbud for små børn, du kan evt. prøve at kontakte hotellet 🙂