• 27 jun 2019

  All inclusive på Rhodos: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 4.446 kr. inkl. fly og all inclusive

  Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer, og i flere årtier har den været Grækenlands mest populære ferieø. Rhodos er en af de mest solbeskinnede pletter på det europæiske landkort, men den friske brise fra vest gør, at temperaturen som regel føles behageligt varm frem for glohed. I forhold til sin størrelse byder Rhodos på en meget varieret natur. Det mest kendte naturområde på Rhodos er Sommerfugledalen, hvor der i sommermånederne er mulighed for at opleve flere tusinde sommerfugle.

   

  **OPDATERING** Den billige afgang er desværre udsolgt.

  Sommerferie på Rhodos med all inclusive
  juli - august
  fra4.446 kr.
  Købehavn og Billund
  Rhodos
  1 uge på det 5* All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

  All inclusive-pakketilbud til Rhodos

  Er du frisk på en all inclusive-ferie på et 5* beach resort på Rhodos? Så sæt kryds i kalenderen den 4. juli! Lige nu sælger Detur nemlig en pakkerejse til det 5* All Senses Nautica Blue Exclusive Resort & Spa, der ligger ved Fanes-kysten. Her bor du lige ved siden af ​​stranden, og du kan til fulde udnytte all inclusive-delen af tilbuddet på resortets 3 restauranter og 3 barer! Resten af tiden kan du jo tilbringe i vandet – enten ved stranden eller i én af resortets 5 swimmingpools!

   

  All Senses Nautica Blue Exclusive Resort & Spa er omgivet af velpassede, grønne haver og har panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Samtlige værelser er udstyret med aircondition, balkon/terrasse, m.m. Hotellet er i øvrigt fra 2009, men blev totalrenoveret i 2016. Hvis du ønsker at være lidt aktiv, kan du prøve kræfter med bl.a. vandsport, tennis, beachvolley, minigolf, bordtennis og billard.

   

  Jeg har fundet tilbuddet med afgang fra både København og Billund torsdag den 4. juli til torsdag den 11. juli. På disse datoer koster rejsen hhv. 4.446 kr. pr. person og 4.546 kr. pr. person. Herudover kan du finde rejsen på torsdag den 18. juli, torsdag den 25. juli og torsdag den 1. august til ca. 7.500 kr. pr. person fra både Billund og København. Så hvis du kan rejse torsdag den 4. juli, kan du virkelig spare penge.

   

   

  Frapriser

  • Juli: 4.446 kr.
  • August: 7.196 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun 14 km fra lufthavnen, så I kan enten snuppe en bus til Fanes (og gå de sidste 1,3 km) eller splejse om en taxi.

   

   

  Oplevelser på Rhodos

  Rhodos er lidt af et overflødighedshorn, hvad oplevelser angår. F.eks. kan du tage på bådture til forskellige øer, sejle i havkajak, snorkle og meget mere. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle ture, så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  All Senses Nautica Blue Exclusive Resort & Spa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All inclusive på Rhodos: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 4.446 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Heidi Lund says:

   På Nazar kan du få returbillet til Rhodos fra Aalborg d. 1/10, til kun kr. 499,-., hvilket giver en samlet pris på kr. 1649,50 pr. person.

  Se tilbud her