• 28 nov 2016

  Lastminute fly til Caribien: direkte tur/retur til Punta Cana til kun 1.519 kr. ** UDSOLGT **

  rsz_shutterstock_225254236_1

  Trænger du også til sol og varme? Hvad med en tur til kridthvide strande, 28 grader og kokospalmer? Turen går til Punta Cana i Den Dominikanske Republik, hvor jeg i dag har fundet nogen helt vanvittige billige flybilletter til!

  Ving.se (det svenske Spies) kan du lige nu få direkte fly fra København til Punta Cana til kun 1.999 svenske kroner (1.519 kr.). Der findes desværre kun en enkelt dato til denne pris og det er fra d. 8. til d. 22. december. Og som altid med sådan et tilbud er der kun få pladser tilbage – så skynd dig, hvis du er interesseret!

  zz2016-11-28-16-49-05SE FLY-TILBUD HER

  ** OPDATERING ** Det ser ud, som om billetterne faktisk er udsolgt nu

  ** OPDATERING ** Nogle gange kan der står at tilbuddet er udsolgt – det sker når der er for mange, som klikker inde på tilbuddet. Jeg anbefaler at du prøver igen om et par timer.

  Hos Ving er der håndbagage inkluderet i prisen – men hvis du vil indtjekke bagage koster det kun 275 SEK (210 kr.) oveni for hele turen!

   

  Hoteller

  trivago.dk kan du sammenligne hotellerne i Punta Cana. Der findes alt fra 3* hoteller ved stranden til luksus-resorts med all-inclusive.

  zz2016-11-28-16-42-28HOTELLER I PUNTA CANA

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *