• 14 jan 2020

  Billige fly til Caribien: tur/retur-billetter til Punta Cana fra kun 2.499 kr.

  Jeg er netop faldet over fly til Punta Cana i Caribien til omkring 2.500 kr. – og ja, det er for en tur/retur-billet fra Danmark og med gode flytider! Så vil du gerne et par uger til Caribien og dase på en af verdens bedste sandstrande i skyggen af et palmetræ, så er det nu, du skal slå til. Overvej lige at skifte januar og februars kulde ud med 30 caribiske varmegrader!

   

  Du kan f.eks. vælge at krydre dine billetter med et superlækkert 4* resort, som ligger et stenkast fra stranden. Med det hotel jeg har fundet, kan du komme afsted i 2 uger fra 5.901 kr. inkl. fly og all-inclusive. I mine ører lyder en all-inclusive-rejse til Punta Cana bestemt ikke dårligt! Du kan læse meget mere om hotellet længere nede i artiklen.

  Caribisk strandparadis
  januar - februar
  fra2.499 kr.
  København
  Punta Cana
  Billige fly til Punta Cana
  inkl. 6 kg håndbagage
  2.499 kr.
  To billetter koster 4.998 kr. - altså kun 2.499 kr. pr. person

  Charterfly til Punta Cana

  Caribien til vinter er som regel altid en dyr destination, men en gang imellem kan du altså være heldig at finde superbillige flybilletter. Og heldet har i den grad været med mig i dag. Jeg har nemlig netop fundet et par superbillige charterafgange til fortryllende Punta Cana i Den Dominikanske Republik.

   

  Det er Spies, der udbyder billige billetter fra København i januar. Den billigste afgang ligger i skrivende stund fra tirsdag den 28. januar til tirsdag den 11. februar, hvor prisen hedder 2.499 kr. pr. person. Den næstbilligste afgang koster i skrivende stund 2.548 kr. pr. person (med afrejse den 24. januar).

   

  Hos Spies må du frit medbringe 6 kg håndbagage. Vil du gerne have mere bagage med, kan du tilkøbe 14 kg indchecket bagage for kun 350 kr. tur/retur.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Punta Cana

  I netop Punta Cana findes der et utal af lækre hoteller og resorter – og det er alt fra de billige, funktionelle hoteller til de mere ekstravagante all-inclusive-resorter. Og som jeg nævnte tidligere, så har jeg i dag fundet et superfedt tilbud på et af disse all-inclusive-resorter. Og endda til billige penge! Så bliver det ikke meget bedre.

   

  Resortet er det 4* Cofresi Palm Beach & Spa Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her bliver du indkvarteret på et resort, hvor der i den grad er lagt op til at få ladet batterierne op med både pool og strand.

   

  Du kan få et 14-nætters ophold fra tirsdag den 28. januar til tirsdag den 11. februar til 6.804 kr. inkl. all-inclusive. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 3.402 kr. Du bør være opmærksom på, at hotellet ligger ved Puerto Plata (ca. 5 timers kørsel fra Punta Cana). Vil du hellere selv finde et hotel tættere på Punta Cana, har jeg linket til andre hoteller nedenfor.

  Hoteller i Punta Cana
  3.402 kr.

   

  Pakketilbud med all inclusive

  Er du mere til samlede pakkeløsninger med både fly, hotel og all inclusive i samme booking, så findes den slags tilbud selvfølgelig også.

  Pakkerejser til Punta Cana
  med all inclusive
  fra9.098 kr.

   

  Billeder fra Den Dominikanske Republik

  Bavaro Beach, Punta Cana

   

  Puerto Plato

   

  Saona Island

   

  Las Terrenas (ca. 3-4 timer fra både Puerto Plata og Punta Cana – en “best kept secret” med smukke, afsides strande og en afslappet stemning)

   

   

  Vaccination

  Hvordan er det nu lige med vaccinationer og Caribien, tænker du måske? Det kan du hurtigt få styr på ved at kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til Billige fly til Caribien: tur/retur-billetter til Punta Cana fra kun 2.499 kr.

  1. Anita says:

   Hotellet ligger 6 timer væk. Kan du hjælpe med et godt hotel til billige penge i punta cana fra d. 28 til 11?

  2. Sofie says:

   Hvis man gerne vil afsted i marts, hvor kan jeg så du de billige billetter?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Sofie 🙂

    Hvis du følger linket, jeg har lavet i artiklen, kan du ændre datoen ude i siden. Jeg kan se, at du sagtens kan finde billetter til Punta Cana i marts – priserne ligger dog noget højere (ca. 3.940 kr.) i skrivende stund. Jeg er næsten overbevist om, at de nok skal falde i pris, men det er selvfølgelig ikke noget, jeg kan vide med sikkerhed. Men du kan tro, jeg vil holde øje med dem – og falder de i pris, skriver jeg om dem på bloggen med det samme.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 😉

  3. John says:

   Thomas Cool er konkurs?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej John 🙂

    Ja, moderselskabet Thomas Cook gik konkurs. De skandinaviske selskaber (bl.a. Spies i DK og Ving i SE) har dog fået nye ejere og kører derfor fortsat videre 😉 Spies er i øvrigt det største danske rejsebureau, og de har igennem de sidste mange år haft en sund økonomi.

  4. Karolina says:

   Hej
   Vill åka till Australien i januari, 4-5 veckor. Gärna via med stopp i Bangkok, Singapore eller Hongkong. Kan du rekommendera något ?
   Mvh
   Karolina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karolina 🙂

    Australien er som udgangspunkt en rigtig dyr destination. Men hvis du alligevel gerne vil have et stop i enten Bangkok, Singapore eller Hongkong, bør du helt sikkert overveje at finde et par billige tur/retur-billetter til en af de tre asiatiske byer. Derfra kan man nemlig tit finde ret billige tur/retur-billetter til Australien 😉

  5. Sara says:

   Hej, jeg søger en (billig) rejse til Melbourne fra midt dec. til start januar (3,5-4 uger). Hvor kan jeg finde billige flybilletter ( kun fly) ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Sara,
    jeg vil anbefale dig at prøve at kigge efter fly fra London. Tit en del billiger (selvom man skal køve fly til London).
    Derudover kunne du overveje om du evt. vil bruge de billige fly til Kuala Lumpur til at sammensætte turen til Melbourne. Der findes en del lavprisselskaber, som flyver fra Kuala Lumpur til Australien til ca. 700 – 1.000 kr.

  6. Dorte says:

   Har du en billig billet til et varmt sted i julen med afrejse senest 23.12. til 30.12?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Dorte 🙂

    Det kan ofte være en udfordring at finde billige billetter til varme destinationer i den periode, du nævner. Jeg er faktisk begyndt at at få rigtig mange henvendelser vedr. rejser mellem jul og nytår. Problemet er bare, at den periode er en af årets absolut travleste og dyreste rejseperioder. Men du kan tro, at jeg leder med lys og lygte efter billige billetter til varme destinationer. Og hvis jeg finder noget, skriver jeg om det på bloggen med det samme 🙂

    Du kan evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  7. vivi Nordencrone says:

   Altid super gode tilbud på jeres side.
   Søger nogle flybilletter til Punta Cana den 10.august

   mvh
   Vivi

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vivi 🙂

    Mange tak for din søde kommentar 😉

    Det er desværre meget sjældent, at man kan finde billige flybilletter til Punta Cana i august. Som regel vil de billige flybilletter dertil være charterfly (Ligesom dem i artiklen ovenfor). Problemet er bare, at charterselskaberne primært flyver til Punta Cana i vinterhalvåret. Men jeg vil da stadig holde holde øje 😉 Og hvis jeg finder noget spændende, kan du være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen 🙂

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for august. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her