• 10 mar 2020

  Billige fly til Caribien: direkte tur/retur-billetter til Punta Cana fra kun 1.498 kr.

  Jeg er netop faldet over fly til Punta Cana i Caribien til under 1.500 kr. – og ja, det er for en direkte tur/retur-billet fra Danmark og med gode flytider! Så vil du gerne et par uger til Caribien og dase på en af verdens bedste sandstrande i skyggen af et palmetræ, så er det nu, du skal slå til. Overvej lige at skifte kulden ud med 30 caribiske varmegrader! Det lyder bestemt ikke dårligt i mine ører i hvert fald ☀️

  Caribisk strandparadis
  marts
  fra1.498 kr.
  København
  Punta Cana
  Billige fly til Punta Cana
  1.498 kr.

  Charterfly til Punta Cana

  Caribien i vinter og foråret er som regel altid en dyr destination, men en gang imellem kan du altså være heldig at finde superbillige flybilletter. Og heldet har i den grad været med mig i dag. Jeg har nemlig netop fundet en superbillig charterafgang til fortryllende Punta Cana i Den Dominikanske Republik.

   

  Det er TUI, der er udbyder af de billige billetter fra København i marts. Du kan fra fredag den 20. marts til fredag den 3. april finde en afgang til kun 1.498 kr.! Hos TUI er håndbagage som udgangspunkt inkluderet i prisen. Vil du gerne have mere bagage med, kan du tilkøbe dette, når du booker billetten.

   

  Du bør være opmærksom på, at det gælder om at være hurtig med billetter som disse. Der er nemlig rift om dem – og det kan man jo godt forstå!

   

  OBS: Når du klikker dig ind på tilbuddet, viser siden dig højst sandsynlig det, du ser nedenfor. Her ser det umiddelbart ud til, at du ikke kan finde direkte retur-billetter, men det kan du sagtens. Hvis du blot trykker ‘fortsæt’ herfra, kan du se, at du flyver direkte begge veje.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Punta Cana

  Der findes et utal af lækre hoteller og resorter – og det er alt fra de billige, funktionelle hoteller til de mere ekstravagante all-inclusive-resorter. Klikker du på boksen nedenfor, kan du få dig et rigtig fint overblik over, hvilke hoteller der er at vælge imellem.

  Hoteller i Punta Cana

  Billeder fra Den Dominikanske Republik

  Bavaro Beach, Punta Cana

   

  Puerto Plato

   

  Saona Island

   

  Las Terrenas (ca. 3-4 timer fra både Puerto Plata og Punta Cana – en “best kept secret” med smukke, afsides strande og en afslappet stemning)

   

   

  Vaccination

  Hvordan er det nu lige med vaccinationer og Caribien, tænker du måske? Det kan du hurtigt få styr på ved at kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Caribien: direkte tur/retur-billetter til Punta Cana fra kun 1.498 kr.

  1. vivi Nordencrone says:

   Altid super gode tilbud på jeres side.
   Søger nogle flybilletter til Punta Cana den 10.august

   mvh
   Vivi

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vivi 🙂

    Mange tak for din søde kommentar 😉

    Det er desværre meget sjældent, at man kan finde billige flybilletter til Punta Cana i august. Som regel vil de billige flybilletter dertil være charterfly (Ligesom dem i artiklen ovenfor). Problemet er bare, at charterselskaberne primært flyver til Punta Cana i vinterhalvåret. Men jeg vil da stadig holde holde øje 😉 Og hvis jeg finder noget spændende, kan du være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen 🙂

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for august. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her