• 14 feb 2019

  Billige fly til Caribien: tur/retur til Den Dominikanske Republik fra kun 2.198 kr.

  Vil du gerne et par uger til Caribien og dase på en af verdens bedste sandstrande i skyggen af et palmetræ? Så er det heldigt, at jeg i dag har fundet superbillige lastminute-billetter til Den Dominikanske Republik, hvor du får drømmestrande, palmer, sol og 30 grader! Uden tvivl et af de skønneste steder på jorden! Der findes både billetter til Punta Cana og Puerto Plata til langt under 3.000 kr.!

  Billige fly til Caribien
  februar - marts
  fra2.198 kr.
  København
  Puerto Plata og Punta Cana
  Billige lastminute-fly til Den Dominikanske Republik
  Puerto Plata
  Punta Cana

  Charterfly til Punta Cana og Puerto Plata

  Jeg har netop fundet superbillige flybilletter til fortryllende Puerto Plata og Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Det er både TUI og Spies, der udbyder de billige billetter (begge 2 uger og med afgang fra København).

   

  Enten kan du flyve med TUI til Puerto Plata fra mandag den 18.02. til mandag den 04.03. til kun 2.198 kr., eller også kan du flyve med Spies til Punta Cana fra tirsdag den 26.02. til tirsdag den 12.03. til kun 2.594 kr. Herudover kan du i skrivende stund også finde en billig afgang med TUI til Puerto Plata fra mandag den 04.03. til mandag den 18.03. til 2.698 kr.

   

  Hos TUI er billetterne som udgangspunkt inklusive 5 kg håndbagage. Hvis du gerne vil have mere bagage med, kan du tilkøbe indchecket bagage tur/retur for 600 kr. (et godt tip: du kan evt. dele en kuffert med din rejsemakker). Hos Spies må du medbringe 6 kg håndbagage, og du kan tilkøbe i alt 20 kg bagage for kun 350 kr. tur/retur.

   

   

  Hoteller

  Der er et utal af lækre hoteller i både Puerto Plata og Punta Cana. Herunder kan du få det fulde overblik over hoteludvalget begge steder.

  Hoteller i Den Dominikanske Republik
  Puerto Plata
  Punta Cana

   

  Billeder fra Den Dominikanske Republik

   

  Bavaro Beach, Punta Cana

   

  Puerto Plato

   

  Saona Island

   

  Las Terrenas (ca. 3 timer fra Puerto Plata – et “best kept secret” med smukke ensomme strande og en super afslappet stemning)

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her