• 28 okt 2019

  Superbillige fly til Caribien: direkte tur/retur-billetter til Punta Cana fra kun 1.299 kr.

  Der findes billige tilbud – og så findes der det her! Jeg er nemlig faldet over fly til Punta Cana i Caribien til helt vanvittige 1.299 kr. – og ja, det er for en tur/retur-billet og endda direkte fly fra Danmark! Så vil du gerne et par uger til Caribien og dase på en af verdens bedste sandstrande i skyggen af et palmetræ, så er det nu du skal slå til!

   

  **OBS** Kun få afgange tilbage

  Caribisk strandparadis
  november og december
  fra1.299 kr.
  København
  Punta Cana
  Billige fly til Punta Cana
  inkl. 6 kg håndbagage
  To billetter koster 2.598 kr. - altså kun 1.299 kr. pr. person

  Charterfly til Punta Cana

  Caribien til vinter er som regel altid en dyr destination, men en gang imellem kan du altså være heldig at finde superbillige flybilletter. Og heldet har i den grad været med mig i dag. Jeg har nemlig netop fundet et par superbillige charterafgange til fortryllende Punta Cana i Den Dominikanske Republik.

   

  Det er Spies, der udbyder billige billetter fra København i november og december. Den billigste afgang ligger i skrivende stund i december, hvor du fra tirsdag den 3. december til tirsdag den 17. december kan finde billetter til kun 1.299 kr. pr. person!

   

  Herudover er der en afgang fra tirsdag den 5. november til tirsdag den 19. november og en afgang fra tirsdag den 19. november til tirsdag den 3. december til samme pris.

   

  Hos Spies må du frit medbringe 6 kg håndbagage. Vil du gerne have mere bagage med, kan du tilkøbe 14 kg indchecket bagage for kun 350 kr. tur/retur.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Punta Cana

  Der er et utal af lækre hoteller og resorter i og omkring Punta Cana. Herunder kan du få det fulde overblik over hoteludvalget. Skal det være billigt, kan du sagtens finde gode, budgetvenlige hoteller fra ca. 300 kr. pr. nat, men du kan altså også lede i afdelingen for 5* all inclusive-resorter fra ca. 700 kr. pr. nat.

  Hoteller i Punta Cana

   

  Billeder fra Den Dominikanske Republik

  Bavaro Beach, Punta Cana

   

  Puerto Plato

   

  Saona Island

   

  Las Terrenas (ca. 3-4 timer fra både Puerto Plata og Punta Cana – en “best kept secret” med smukke, afsides strande og en afslappet stemning)

   

   

  Vaccination

  Hvordan er det nu lige med vaccinationer og Caribien, tænker du måske? Det kan du hurtigt få styr på ved at kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Superbillige fly til Caribien: direkte tur/retur-billetter til Punta Cana fra kun 1.299 kr.

  1. John says:

   Thomas Cool er konkurs?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej John 🙂

    Ja, moderselskabet Thomas Cook gik konkurs. De skandinaviske selskaber (bl.a. Spies i DK og Ving i SE) har dog fået nye ejere og kører derfor fortsat videre 😉 Spies er i øvrigt det største danske rejsebureau, og de har igennem de sidste mange år haft en sund økonomi.

  2. Karolina says:

   Hej
   Vill åka till Australien i januari, 4-5 veckor. Gärna via med stopp i Bangkok, Singapore eller Hongkong. Kan du rekommendera något ?
   Mvh
   Karolina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karolina 🙂

    Australien er som udgangspunkt en rigtig dyr destination. Men hvis du alligevel gerne vil have et stop i enten Bangkok, Singapore eller Hongkong, bør du helt sikkert overveje at finde et par billige tur/retur-billetter til en af de tre asiatiske byer. Derfra kan man nemlig tit finde ret billige tur/retur-billetter til Australien 😉

  3. Sara says:

   Hej, jeg søger en (billig) rejse til Melbourne fra midt dec. til start januar (3,5-4 uger). Hvor kan jeg finde billige flybilletter ( kun fly) ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Sara,
    jeg vil anbefale dig at prøve at kigge efter fly fra London. Tit en del billiger (selvom man skal køve fly til London).
    Derudover kunne du overveje om du evt. vil bruge de billige fly til Kuala Lumpur til at sammensætte turen til Melbourne. Der findes en del lavprisselskaber, som flyver fra Kuala Lumpur til Australien til ca. 700 – 1.000 kr.

  4. Dorte says:

   Har du en billig billet til et varmt sted i julen med afrejse senest 23.12. til 30.12?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Dorte 🙂

    Det kan ofte være en udfordring at finde billige billetter til varme destinationer i den periode, du nævner. Jeg er faktisk begyndt at at få rigtig mange henvendelser vedr. rejser mellem jul og nytår. Problemet er bare, at den periode er en af årets absolut travleste og dyreste rejseperioder. Men du kan tro, at jeg leder med lys og lygte efter billige billetter til varme destinationer. Og hvis jeg finder noget, skriver jeg om det på bloggen med det samme 🙂

    Du kan evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  5. vivi Nordencrone says:

   Altid super gode tilbud på jeres side.
   Søger nogle flybilletter til Punta Cana den 10.august

   mvh
   Vivi

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vivi 🙂

    Mange tak for din søde kommentar 😉

    Det er desværre meget sjældent, at man kan finde billige flybilletter til Punta Cana i august. Som regel vil de billige flybilletter dertil være charterfly (Ligesom dem i artiklen ovenfor). Problemet er bare, at charterselskaberne primært flyver til Punta Cana i vinterhalvåret. Men jeg vil da stadig holde holde øje 😉 Og hvis jeg finder noget spændende, kan du være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen 🙂

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for august. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her