• 15 feb 2018

  Billige fly til Caribien: tur/retur til den Dominikanske Republik til kun 2.298 kr.

  Vil du gerne et par uger til Caribien og dase på en af verdens bedste sandstrande i skyggen af et palmetræ? Så er det heldigt, at jeg i dag har fundet superbillige tur/retur-billetter til  Den Dominikanske Republik, hvor du får drømmestrande, palmer, sol og 30 grader! Uden tvivl et af de skønneste steder på jorden! Der findes både billetter til Punta Cana og Puerto Plata til under 3.000 kr.!

  Billige fly til Caribien
  februar - marts
  fra2.298 kr.
  København
  Puerto Plata, Punta Cana
  Billige fly til Punta Cana

  momondo.dk kan du lige nu finde super billige fly til Den Dominikanske Republik. Der findes et par datoer i februar og marts alle med en rejseperiode på 15 dage. Du kan enten flyve til Puerto Plata eller Punta Cana. Du flyver med Thomsonfly så det betyder at der kun er håndbagage inkluderet i prisen. Vil man have indtjekket bagage med koster det 600 kr. oveni for hele turen (Rejsespejder-tip: overvej om du evt. kan dele en kuffert med din rejsemakker).

  Alternativt kan du på ving.se (den svenske version af Spies) lige nu finde superbillige fly til Punta Cana til kun 3.399 svenske kr. pr. person (2.557 danske kr.). Selvom du booker billetterne fra en svensk bookingside, rejser du stadig fra København Lufthavn. Prisen inkluderer også her kun håndbagage, men du kan tilkøbe ekstra indchecket bagage for 380 svenske kr. (290 danske kr.), når du booker flybilletterne.

  Fly til Puerto Plata

  23.02. – 09.03. til 2.598 kr.

  09.03. – 23.03. til 2.298 kr.

   

  Fly til Punta Cana

  02.03. – 16.03. til 2.598 kr.

  15.03. – 29.03. til 3.008 kr.

   

  Hoteller i Punta Cana

  Der er et utal af lækre hoteller i Punta Cana-området! Du kan f.eks. overveje det 3* og meget anmelderroste Karibo Punta Kana (4,5 ud af 5 på TripAdvisor).

  Hotellet ligger kun 12 minutters gang fra stranden, men der tilbydes gratis transport dertil. Skulle du på et tidspunkt få nok af palmefyldte sandstrande (kan man overhovedet det?), byder hotellet også på en lækker udendørs pool og have. Herudover er der også en terrasse med spabad.

  Med temperaturer på stabile 30 grader vil du uden tvivl også sætte pris på, at samtlige lejligheder har aircondition! Herudover er der også gratis wifi og et fuldt udstyret køkken.

  Prisen for et deluxe superior room i 2 uger er 4.918 kr. (du skal logge ind på booking.com, før du bliver vist denne pris!). Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.459 kr. pr. person. Vil du gerne selv søge efter det perfekte hotel i Punta Cana, skal du naturligvis også være velkommen til det.

  Hotel i Punta Cana
  f.eks. det 3* Karibo Punta Cana
  2.459 kr.

   

  Hoteller i Puerto Plata

  Hoteller i Puerto Plata

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *