• 27 feb 2019

  Lastminute til Caribien: tur/retur til Punta Cana til kun 1.899 kr.

  Vil du gerne et par uger til Caribien og dase på en af verdens bedste sandstrande i skyggen af et palmetræ? Så er det heldigt, at jeg i dag har fundet superbillige afbudsbilletter til Den Dominikanske Republik – nærmere bestemt Punta Cana. Her får du drømmestrande, palmer, sol og 30 grader! Uden tvivl et af de skønneste steder på jorden! Selvom der kun er én rigtig billig afgang, er tilbuddet alligevel for godt til ikke at dele. Prisen er nemlig under 2.000 kr.!

  Caribisk strandparadis
  12.03. - 26.03.
  1.899 kr.
  København
  Punta Cana
  Billige fly til Punta Cana
  inkl. 6 kg håndbagage

  Charterfly til Punta Cana

  Jeg har netop fundet et par superbillige flybilletter til fortryllende Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Det er Spies, der udbyder de billige billetter fra København fra den 12.03. til den 26.03. til kun 1.899 kr. pr. person! I skrivende stund er der som sagt kun denne ene billige afgang. Hos Spies må du medbringe 6 kg håndbagage, og du kan tilkøbe i alt 20 kg bagage for kun 350 kr. tur/retur.

   

   

  Hoteller

  Der er et utal af lækre hoteller i Punta Cana. Herunder kan du få det fulde overblik over hoteludvalget.

  Hoteller i Punta Cana

   

  Billeder fra Den Dominikanske Republik

   

  Bavaro Beach, Punta Cana

   

  Puerto Plato

   

  Saona Island

   

  Las Terrenas (ca. 3-4 timer fra både Puerto Plata og Punta Cana – en “best kept secret” med smukke, ensomme strande og en super afslappet stemning)

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Lastminute til Caribien: tur/retur til Punta Cana til kun 1.899 kr.

  1. vivi Nordencrone says:

   Altid super gode tilbud på jeres side.
   Søger nogle flybilletter til Punta Cana den 10.august

   mvh
   Vivi

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vivi 🙂

    Mange tak for din søde kommentar 😉

    Det er desværre meget sjældent, at man kan finde billige flybilletter til Punta Cana i august. Som regel vil de billige flybilletter dertil være charterfly (Ligesom dem i artiklen ovenfor). Problemet er bare, at charterselskaberne primært flyver til Punta Cana i vinterhalvåret. Men jeg vil da stadig holde holde øje 😉 Og hvis jeg finder noget spændende, kan du være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen 🙂

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for august. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her