• 06 nov 2018

  Lastminute-fly til 3 eksotiske drømmedestinationer: tur/retur til Cancún, Mauritius eller Punta Cana fra kun 1.548 kr.

  Leder du efter en billig drømmerejse med afgang her i november – så træd endelig nærmere! Der er nemlig billige lastminute-fly til tre af jordens mest rendyrkede drømmedetsinationer! Er du til latinamerikansk strandferie i Mexico, så ligger Cancún lige til højrebenet! Er du mere til caribiske drømmestrande og ø-stemning, så er Punta Cana den perfekte destination. Og vil du hellere lidt væk fra Caribien og Den Mexicanske Golf, så er der også billige fly til paradis-øen Mauritius i Det Indiske Ocean! Det er sjældent, at man har så mange superbillige topdestinationer at vælge imellem!

  3 billige drømmedestinationer
  november
  fra1.548 kr.
  København
  Cancún, Mauritus og Punta Cana
  Lastminute til strandparadiser
  inkl. håndbagage
  Til Cancún
  Til Mauritius
  Til Punta Cana

  Billige lastminute-fly

  Lige nu kan du få nogle tæskebillige lastminute-fly til Mexico, Den Dominikanske Republik og Mauritius. Fælles for alle billetterne er, at de er direkte, med afgang fra København, varer 2 uger – og er på tilbud til langt under de normale priser!

   

  Til Cancún kan du hos TUI finde to ekstremt billige afgange den 10.11. og 24.11. til hhv. 1.598 kr. og 1.548 kr. Til Mauritius kan du finde en superbillig afgang hos TUI den 22.11 til kun 2.298 kr. Og hos Spies kan du den 20.11. finde en afgang til Punta Cana til kun 2.499 kr.

   

  Hos TUI er billetterne som udgangspunkt inklusive 5 kg håndbagage. Hvis du gerne vil have mere bagage med, kan du tilkøbe indchecket bagage tur/retur for 600 kr. (et godt tip: du kan evt. dele en kuffert med din rejsemakker). Hos Spies har du som udgangspunkt 6 kg håndbagage inkluderet i billetten, og indchecket bagage kan tilkøbes for 350 kr. tur/retur.

   

   

  Hoteller

  Uanset hvor du rejser hen, vil du finde et bredt hoteludvalg. Så kig forbi skyscanner og se hvad du kan finde.

   

  Find hotel

   

   

  Pas og visum

  Mexico er visumfrit i op til 180 dage for turister. Du skal dog udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen). Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – det koster ca. 500 mexikanske pesos (ca. 171 kr.).

   

  Mauritius er visumfrit i maksimalt 90 dage.

   

  Den Dominikanske Republik er også visumfrit i maksimalt 90 dage. Du skal dog købe et ‘turistkort’ ved indrejse. Det udstedes normalt til 30 dages ophold og koster ca. 10 USD.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *