• 25 okt 2018

  Lastminute-fly til Mexico: tur/retur til Cancún til kun 1.548 kr.

  Så har jeg fundet noget til alle dem, som er ved at være godt trætte af efterårskulden, der breder sig over det danske land! Turen går til vidunderlige Cancún i Mexico, hvor du med garanti får mellem 25 og 30 graders varme og masser af solskin. Så hvad venter du på? Sig farvel til dansk kulde og hola til paradisstrande, lækker mexicansk mad og en kold Corona!

  Lastminute-fly til Mexico
  10.11. - 24.11.
  1.548 kr.
  København
  Cancún
  Billige fly til drømmedestinationen Cancún
  inkl. håndbagage

  Billige fly til Cancún

  Lige nu kan du få nogle tæskebillige lastminute-fly til Mexico. Du flyver fra København d. 10.11 til d. 24.11 direkte til en af Mexicos mest eftertragtede feriebyer – Cancún. Prisen på 1.548 kr. er langt under, hvad du normalt skal betale for fly til Mexico. Desværre findes der kun denne ene hammerbillige afgang, men du kan faktisk også finde billige almindelige flybilletter fra København med Eurowings til ca. 3.000 kr. i både november og december.

   

  Som altid med TUI er billetterne som udgangspunkt inklusive 5 kg håndbagage. Hvis du gerne vil have mere bagage med, kan du tilkøbe indchecket bagage tur/retur for 600 kr. (et godt tip: du kan evt. dele en kuffert med din rejsemakker).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.11. – 24.11. – de billige charterfly
  • 07.11. – 18.11.
  • 21.11. – 02.12.
  • 28.11. – 09.12.
  • 02.12. – 09.12./16.12.
  • 05.12. – 16.12.
  • 08.12. – 22.12. – Også med TUI
  • 09.12. – 16.12.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Cancún

  Der findes masser af hotelmuligheder i Cancún og det omkringliggende område. Hvis du ikke lige kan finde et match i Cancún, kan du også overveje at kigge efter hoteller i Playa del Carmen, Cozumel og Tulum, som alle ligger ca. 1-2 timers kørsel fra Cancún og byder på lige så smukke (hvis ikke smukkere) strande!

   

  Et godt bud i Cancún kunne være det 4* Smart Cancun by Oasis (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Her får du et anmelderrost 4* resort med døgnåben reception, wi-fi, værelser med aircondition, adskillige barer og restauranter og et indbydende poolområde. Og så ligger det tæt på stranden!

   

  Prisen for et dobbeltværelse fra den 10.11. – 24.11. er kun 5.370 kr., hvilket svarer til 2.685 kr. pr. person ved en rejse for 2. Lægger du dette beløb oven i prisen for flybilletter, får du en samlet pris for fly og hotel på 4.283 kr. pr. person for 2 ugers drømmerejse til Mexico!

   

  Er hotellet udsolgt eller steget i pris, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cancún, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

  Hoteller i Cancún
  f.eks. det 4* Smart Cancun by Oasis
  2.685 kr.

   

  Pas og visum

  Mexico er visumfrit i op til 180 dage for turister. Du skal dog udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen). Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – det koster ca. 500 mexikanske pesos (ca. 171 kr.).

   

   

  Vaccination til Mexico

  Vil du gerne være sikker på, at du har alle de anbefalede vaccinationer til en rejse til Mexico, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Lastminute-fly til Mexico: tur/retur til Cancún til kun 1.548 kr.

  1. Bettina says:

   Hej 🙂
   Jeg skal til bryllup i Mexico (Veracruz) midt i sommerferien 2019 og vil gerne kombinere det med noget ferie andre steder i Mexico eller andre steder i Caribien. Har du et godt forslag til hvordan jeg kan rejse billigt?

  2. Casper says:

   Utroligt. Kan det passe, at billetten allerede er steget til 1915.-

   • Rejsespejder says:

    Hej Casper,
    jeg har lige været inde og tjekke og prisen er stadig 1.548 kr. :).

    • Casper says:

     Hvergang jeg går ind på tilbuddet, står der “pris stigning” og en pris på 1965.- har du evt. Et direkte link.

     • Rejsespejder says:

      Hej Casper, nu er prisen desværre op til de 1.948 kr. – et lille tip fra min side. Nogle gange viser systemer forskellige priser alt om man bruger computer eller mobil. Så ved ikke om det var problemet her, men bare som info :).

  3. Ole says:

   det problem kan løses ved at tage en lille færge til isla mujeres.
   Meget hyggelig lille ø, men fine strande på især nord kysten

  4. joe says:

   Its probably cheap becasue its USA college spring break .. so drunken american kids all over the place http://www.springbreak.com/Spring_Break_Dates.html

  Se fly-tilbud her