28 feb 2018

Lastminute-fly til Mexico: tur/retur til Cancun til kun 2.448 kr.

Så har jeg fundet noget til alle dem, som er ved at være godt trætte af den her sibiriske kulde. Turen går til vidunderlige Cancun i Mexico, hvor du med garanti får mellem 25 og 30 graders varme og masser af solskin. Så hvad venter du på? Sig farvel til sne, slud og kulde og ”hola” til paradisstrande, lækker mexicansk mad og en kold Corona.

Lastminute fly til Mexico
03.03. - 17.03.
2.448 kr.
København
Cancun
Fly til Cancun
inkl. håndbagage

På momondo.dk kan du lige nu få super billige ”lastminute”-fly til Mexico. Du flyver fra København fra d. 03. til d. 17. marts direkte til feriebyen Cancun. Det er desværre den eneste billige afgang, jeg kan finde til denne pris. Som altid med TUI er der kun håndbagage inkluderet i prisen, så vil man have mere med, kan man tilkøbe indtjekket bagage til 600 kr. for hele turen (rejsetip: overvej, om du kan dele en kuffert med din rejsemakker).

 

Hotel i Cancun

Der findes masser af hotel-muligheder i Cancun og området omkring. Hvis du ikke lige kan finde et match i Cancun, kan du overveje Playa del Carmen, Cozumel og Tulum, som allesammen ligger ca. 1-2 timers kørsel fra Cancun og byder på lige så smukke (hvis ikke smukkere) strande!

Hoteller i Cancun

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Lastminute-fly til Mexico: tur/retur til Cancun til kun 2.448 kr.

  1. joe says:

    Its probably cheap becasue its USA college spring break .. so drunken american kids all over the place http://www.springbreak.com/Spring_Break_Dates.html

  2. Ole says:

    det problem kan løses ved at tage en lille færge til isla mujeres.
    Meget hyggelig lille ø, men fine strande på især nord kysten

Se fly-tilbud her