22 feb 2018

VILDT TILBUD: tur/retur til Punta Cana til kun 1.698 kr.

Så er jeg faldet over et helt vanvittigt tilbud! Turen går til Caribien, nærmere skrevet Den Dominikanske Republik, hvor palmer, sandstrand og 29 grader venter i Punta Cana! Hvor jeg i dag har fundet billetter til kun 1.698 kr.!! Det kan godt være, at februar og marts herhjemme ikke umiddelbart egner sig til badeshorts, bikini og strandture – men det er på ingen måde et problem i Caribien! Og med en pris på langt under 2.000 kr. burde der ikke være nogle undskyldninger for ikke at tage afsted :).

 

**OPDATERING** REJSEN ER UDSOLGT! 

SUPER billige fly til Caribien
februar - marts
fra1.698 kr.
Billund og København
Punta Cana, Puerto Plata
Fly til Punta Cana

Fly

momondo har jeg fundet nogle vanvittig billige billetter til Punta Cana. Jeg har fundet en afgang fra Billund fra den 19.03. – 02.04, dvs. henover påskeferien til 1.698 kr.! Der findes et par andre alternativer (også fra København – se nedenfor). Billetterne er inkl. håndbagage. Vil du gerne have 15 kg ekstra indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for 600 kr. tur/retur. Rejsetip: overvej om du evt. kan dele en kuffert med din rejsemakker!

 

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 02.03. – 16.03. til 3.198 kr.
 • 09.03. – 23.03. til 3.048 kr. (til Puerto Plata)
 • 16.03. – 30.03. til 2.648 kr.

 

Fra Billund

 • 19.03. – 02.04. til 1.698 kr.

 

Hoteller

Der findes mange forskellige salgs hoteller i alle prisklasser – lige fra dejlige 3* hoteller med pool til billige penge til luksuriøse 5* all inclusive-resorts. Så det er bare med at finde det, der passer dig bedst. Det kan du uden tvivl gøre på Skyscanner.

Hotel på Punta Cana

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til VILDT TILBUD: tur/retur til Punta Cana til kun 1.698 kr.

 1. Morten says:

  Flyprisen er jo næsten det dobbelte når man går ind på siden.

 2. Morten says:

  Jeg er et spørgsmål og jeg ville værdsætte et hurtigt svar! Jeg har muligvis en plet på min straffeattest for butikstyveri. Har det en indflydelse på min indrejse? Altså kan jeg risikere at blive nægtet indgang når jeg er landet og har købt billetten osv.?

 3. Morte says:

  Har du nogen indflydelse på indrejse og adgang hvis man har en plet på straffeattesten for butikstyveri??

Se fly-tilbud her