• 25 okt 2015

  Lastminute: 2 uger i Egypten på et dejligt 4,5* hotel med all-inclusive og fly til kun 3.018 kr.

  rsz_sunny-days-el-palacio_tp214637

  Hvad siger du til to ugers ren afslapning? I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en to-ugers solferie i Hurghada, Egypten! Hurghada et det perfekte feriested med en gennemsnitstemperatur på 30⁰ C i november og 9 soltimer om dagen. Desuden er Hurghada også kendt for at have nogle af verdens smukkeste dykker- og snorkleområder.

  Hold solferie direkte ud til Det Røde Havs turkise vand med all inclusive-forkælelse, hvide sandstrande, swimmingpools og fortrinlig dykning i lagunen og koralrevet ved hotellet.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 4,5* resort-hotel ” Sunny Days El Palacio Resort & Spa” (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 2.020 kr. pr. person for 2 uger med all-inclusive. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, de lækre poolområder og den gode beliggenhed.  Denne rejse er også perfekt familier fordi børn op til 3 år er gratis, og en ekstra voksen koster kun 1.482 kr. mere!

  Det U-formede Sunny Days El Palacio Resort & SPA er det eneste i Hurghada, som er bygget direkte ud i selve Det Røde Hav, så hotellet er omgivet af vand fra tre sider. Derfor har næsten alle værelserne havudsigt og let adgang til stranden. På den venstre side af hotellet ligger det længste koralrev i området med fantastiske muligheder for nem og sikker snorkling blandt farvestrålende koraller og stimer af glimtende fisk.

  Sunny Days El Palacio Resort & SPA har en bred vifte af restauranter og barer inklusiv en stor international buffet, en italiensk restaurant og en fisk- og skaldyrsrestaurant med udsigt til havet. Hvis du har lyst til at være aktiv under ferien, har du også et væld af muligheder. Her er således strandvolley, vandpolo og et fuldt udstyret fitnesscenter. Muligheder for vandsport er der også: hotellet har dets eget vandsportscenter og tilbyder dykning, windsurfing og sejlads (vandsportsaktiviteter er mod ekstra betaling). Der er endvidere et helt shoppingcenter på hotellet med over 42 butikker.

  ** OPDATERING ** Jeg har lige fundet flybilletter fra d. 27.10 til d. 03.11. så du kan også rejse i en uge nu. Prisen er 1.803 kr. pr. person (bare skifte datoerne ind på trivago.dk).

  sunny

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

   

  Flyet

  StarTour.dk findes der lige nu meget billige fly til Hurghada. Du flyver direkte fra enten København eller Billund med StarTours eget flyselskab til kun 999 kr.

  Rejsedatoer:

  Fra København

  27. oktober til 10. november

  Fra Billund

  29. oktober til 12. november

  sunny2

  ** OPDATERING ** Billetpriserne er faldet endnu mere til kun 798 kr. Så du kan faktisk rejse til kun 2.818 kr.!!

  ** OPDATERING ** Der findes også billetter fra København fra d. 27.10. til d. 03.11. til kun 898 kr. Så du kan også rejse i en uge!!

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Fly

  998 kr.

  Hotel med all-inclusive

  2.020 kr.

  TOTAL (per person)

  3.018 kr.

   

  • Fra: København eller Billund
  • Rejsedatoer: 27.10. – 10.11.2015 eller 29.10. – 12.11.2015
  • Rejselængde: 15 dage (2 uger)
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Hurghada, Egypten
  • Hotel: Sunny Days El Palacio
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 30⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

   

  Transport til lufthavn

  Hotellet ligger ca. 14 km fra lufthavnen, derfor anbefaler jeg, at du tager en taxa. Det koster kun ca. 100 kr. pr. person. Ellers kan du booke  transfer gennem hoppa.com. Tur/retur-biletter koster 90 kr. Burg rabatkoden "HIPHOPPA" for at spare 15%.

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten og du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 164 kr.). Desuden skal dit pas være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *