• 12 feb 2017

  Lastminut til Mexico: 2 uger i Playa del Carmen på et dejligt 3* hotel ved stranden til kun 4.453 kr. inkl. fly

  Er du også ved at være træt af frost og sne? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig! Turen går til Mexicos caribiske strande i området ved Cancun og Playa del Carmen! Her får du krystalklart vand, kridhvide strande, palmer og en skøn varme – der er mellem 28-30 grader! Det er det helt perfekte vinterrejsemål, hvis du spørger mig. Så skynd dig at pakke badetøjet og solcremen og kom afsted!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på dejlige 3* lejlighedshotel Condo 42 i Playa del Carmen. Hotellet har en god beliggenhed da det ligger 2 minutters gang fra stranden og Playa del Carmens livlige 5th Avenue med masser af restauranter, barer og butikker kun ligger 3 minutter fra hotellet! Lejlighederne er enkle men fuldudstyret (køkken osv.) og med aircondition. Lige nu kan du få 2 uger på dette hotel til kun 2.911 kr., dvs. 1.455 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes ikke enkeltværelse på dette hotel, men se her for en oversigt med hoteller der har.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange forskellige slags hoteller i Playa del Carmen – se her for en samlet oversigt.

  HOTELLER I PLAYA DEL CARMEN

   

  Udover Playa del Carmen findes der 3 andre ferieområder i regionen: Cancun, Cozumel og Tulum. Her kan du kigge videre for hoteller i Cancun, Cozumel og Tulum.

   

   

  Fly

  tui.dk kan du lige nu få meget billige "lastminute"-fly til Cancun. Du rejser fra København d. 17.02. til d. 03.03. for kun 2.998 kr. Det er desværre den eneste afgang til denne pris.

  SE FLY-TILBUD HER

  Prisen er pr. person (tur/retur) når du kigger på oversigtskalender (som vist på billedet ovenfor). Når du så vil booke billetten vises prisen for 2 personer, dette laver du bare om til 1 person og så vises prisen igen for 1 person. Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen, vil du have mere med koster det 600 kr. oveni for hele turen.

   

  Fly

  2.998kr.

  Hotel

  1.455 kr.

  TOTAL (per person)

  4.453 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 17.02 – 03.03
  • Rejselængde: 15 dage
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Playa del Carmen, Mexico
  • Hotel: 3* Condo 42
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport fra lufthavnen

  Der kører en shuttlebus hver halve time fra lufthavnen til Playa del Carmen. Busselskabet hedder ADO og du kan købe billetterne til 80 pesos (ca. 32 kr.) ved lufthavnen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *