• 01 jun 2017

  Last-minute tur til Zakynthos: 1 uge med fly og dejligt 3* hotel til kun 1.447 kr.

  Tag et smut til øen Zakynthos, den sydligste af de Ioniske øer ud for Grækenlands vestkyst og oplev de mest fantastiske strande, smukke landskaber og ikke mindst chancen for at svømme med havskildpadder. Zakynthos tilbyder et hav af aktiviteter, her er der både mulighed for dykning/snorkling, en tur til de blå grotter, se det spændende Anafonitria-kloster, en tur op af Zakynthos højeste bjerg Skopos eller bare tage en spadseretur op af den skønne havnegade Strada Marina og se selve Zakynthos by. Man kan vist godt kalde Zakynthos indbegrebet af en græsk ø OG den perfekte feriedestination.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det charmerende lejlighedshotel Noula Studios (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her kan du bo i lejlighed med eget lille køkken, super tæt på stranden og det krystalklare hav, adgang til pool og tæt på feriebyen Argassi, hvor du kan finde fine butikker og et stort udvalg af cafeer, restauranter og græske taverner. Du kan bo på dette hyggelige lejlighedshotel i 7 nætter for kun 649 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er rigtig mange skønne hoteller på Zakynhtos, du kan se hele listen her. Hvis du er interesseret i et enkeltværelse, så kan du se den liste her.

  HOTELLER PÅ ZAKYNTHOS

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet en super billig afgang til Zakynthos fra Billund til kun 798 kr. Afgangen er fra d. 05.06. til d. 12.06. inkl. håndbagage. Alternativt kan du også flyve fra d. 12. – 19. juni til kun 1.298 kr. Hvis du ønsker at tilkøbe bagage, så koster det 295 kr. tur/retur.

  SE FLY-TILBUD HER

  Fly 798 kr.
  Hotel 649 kr.
  TOTAL (per person) 1.447 kr.

   

  Lejebil

  Det er en super god ide at leje en bil, hvis du kunne tænke dig at køre rundt og opleve øen. På rentalcars.com kan du leje en bil hele ugen for kun 1.266 kr., dvs. kun 633 kr. pr. person ved rejse for 2. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du ikke er interesseret i at leje bil, så kan du tage en taxi. Fra lufthavnen til hotellet er der kun 5,2 km og det burde koste mellem 95 – 120 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Last-minute tur til Zakynthos: 1 uge med fly og dejligt 3* hotel til kun 1.447 kr.

  1. Camilla Pilgaard Andersen says:

   hvor bestiller jeg bagage?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Camilla,

    Det er lidt underligt – for da jeg tjekkede i går, da jeg skrev om rejsen, der kunne jeg godt tilvælge bagage – men når jeg kigger på det nu, der kan jeg ikke tilvælge det. Det eneste råd jeg kan give dig er, at du skal prøve at kontakte apollo og høre dem ad 🙂