• 13 jun 2017

  Last-minute til Rhodos: 1 uge på et skønt 3* all-inclusive hotel til kun 2.414 kr. inkl. fly og all-inclusive

  Er du den spontane type og vil du bare væk til sol, strand og varme? Så kunne det her være noget for dig! Turen går til smukke Rhodos – den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer.Rhodos er en af de mest solbeskinnede pletter på det europæiske landkort, men den friske brise fra vest bevirker, at temperaturen som regel føles behagelig. I forhold til sin størrelse, så byder Rhodos på en meget varieret natur. Det mest kendte naturområde på Rhodos er Sommerfugledalen, hvor der i sommermånederne er mulighed for at opleve flere tusinde sommerfugle.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* Olympia Sun Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der byder på et hyggeligt pool-område med en separat børnepool og et lækkert restaurant og bar-område. Hotellet ligger tæt på stranden og Faliraki by, hvor der er god mulighed for shopping. Du kan bo her i 7 nætter for kun 1.815 kr. inkl. all-inclusive pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  ** UDSOLGT ** Det ovennævnte hotel er udsolgt! Men der findes masser af alternativer nedenfor (også med all-inclusive)

  Der findes rigtig mange lækre hoteller på Rhodos, du kan se hele listen her og finde et, der passer til dine behov og ønsker. Hvis du er interesseret i enkeltværelse kan du se hele listen her.

  HOTELLER PÅ RHODOS

  Fly

  nazar.dk har jeg fundet super billige fly til Rhodos med afgang d. 17.06. – 24.06. for kun 599 kr. fra Aalborg eller 799 kr. fra Billund. Billetten er inklusiv håndbagage – hvis du vil have ekstra med, så koster det 300 kr. t/r.

  SE FLY FRA AALBORG

  SE FLY FRA BILLUND

  Hotel 1.815 kr.
  Fly (Aalborg) 599 kr.
  TOTAL (pr. person) 2.414 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger 13 km fra lufthavnen, så jeg vil anbefale at tage en taxa. Det burde koste mellem 90 – 110 kr. pr. vej. Du kan også booke transfer via. skyscanner.dk for 79 kr. tur/retur.

   

  Lejebil

  Hvis du er interesseret i at opleve noget af øen på egen hånd, så kan du finde lejebil på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Last-minute til Rhodos: 1 uge på et skønt 3* all-inclusive hotel til kun 2.414 kr. inkl. fly og all-inclusive

  1. Kathrine says:

   Tjek ud

  2. Karline says:

   Tjek ud

  3. Trine Møller says:

   Hej Rejsespejder
   Er der mulighed for at du kan finde nogle billige rejser på en uge, med afrejse den 22 juni? 🙂 

    

  4. Matine Vindum says:

   Når der står inde ved hotellet, at der ingen tilbud er pt. betyder det så at det er fuld booket? 

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Matine, Ja hotellet er desværre udsolgt – men jeg har linket til andre hoteller på Rhodos 🙂

  5. Merete Bech says:

   Rejsespejder ser interessant ud.