• 30 jul 2019

  Solferie på Rhodos: 1 uge på anmelderrost 3* hotel på Rhodos til kun 1.999 kr. inkl. fly og transport

  Har du ikke fået nok sol og varme i sommerferien? Så tøv ikke! Høj sol og afslapning er nemlig i højsædet på den rejse, jeg har fundet til Rhodos. Rhodos byder på alt lige fra strand, natur og kultur – så kun fantasien sætter grænser, når du skal beslutte dig for, hvad du har lyst til at opleve på Rhodos. Øen kaldes også for solens ø, og du har rig mulighed for at nyde øen ved en af de utallige strande, der ligger langs hele kyststrækningen. Så trænger du til en badeferie på Rhodos på et anmelderrost hotel? Så er denne rejse lige noget for dig.

  Pakkerejse til Rhodos
  august og september
  fra1.999 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  1 uge på Rhodos
  inkl. 3* hotel, fly og transport
  fra1.999 kr.

  Pakkerejse til Rhodos

  Jeg har fundet et fantastisk billigt tilbud på det 3* Sunny Days på Rhodos. Det anmelderroste hotel er et dejligt lejlighedskompleks i centrum af Ixia og lige ved stranden. På det lækre hotel blev alle fællesarealerne renoveret i 2015, og lejlighederne blev renoveret i 2016. Lejlighederne har desuden et lille hyggeligt tekøkken og balkon. Ved hotellet er et hyggeligt poolområde, hvor du har rig mulighed for at nyde solen fra de behagelige solsenge. Og ikke nok med det, så er der ved poolområdet mulighed for at nyde snacks eller en køling drink fra poolbaren.

   

  Med dette tilbud kan du rejse fra både København og Billund. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København og Billund den 20. september til kun 1.999 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Frapriser

  • August: 2.839 kr.
  • September: 1.999 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

   

   

  Sunny Days

   

  Oplevelser på Rhodos

  Rhodos er lidt af et overflødighedshorn, hvad oplevelser angår. F.eks. kan du tage på bådture til forskellige øer, sejle i havkajak, snorkle og meget mere. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle ture, så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her