• 17 jan 2020

  Solferie med all inclusive på Rhodos: 1 uge på et 3* hotel fra kun 2.496 kr. inkl. fly

  Kan du ikke vente på sommerens sol og varme? Så kan du faktisk tage forskud på glæderne med en forårsrejse til Grækenland – f.eks. til Rhodos hvor sol og afslapning altid er i højsædet. Rhodos byder på alt lige fra flotte middelhavsstrande og smuk natur til en rig kultur – så kun fantasien sætter grænser, når du skal beslutte dig for, hvad du har lyst til at opleve på Rhodos. Smid så en omgang all inclusive oveni, og det begynder se rigtig godt ud 😉

  Pakkerejse til Rhodos med all inclusive
  maj - oktober
  fra2.496 kr.
  Billund og København
  Rhodos
  1 uge på et 3* hotel på Rhodos
  inkl. fly og all inclusive
  fra2.496 kr.

  Pakkerejse til Rhodos

  Jeg har fundet et billigt tilbud på det 3* Lymberia Hotel på Rhodos. Lymberia er et dejligt lejlighedskompleks i Faliraki, der ligger i gåafstand til stranden. Hotellet blev totalrenoveret tilbage i 2008, men så sent som sidste år (2019) blev hovedbygningen renoveret.

   

  Selvom Lymberia er et hotel i den budgetvenlige afdeling, finder du et hyggeligt poolområde med liggestole, parasoller og en bar, der serverer kølige drinks (perfekt nu hvor opholdet er med all inclusive). Herudover er der både en hovedpool og en børnepool.

   

  Med dette tilbud er det billigst at rejse fra Billund. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund torsdag den 21. maj til torsdag den 28. maj til kun 2.496 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og dette er vel at mærke inklusive hotel, fly og all inclusive. Vær også obs på, at du kan opgradere til et superior room for kun 300 kr. ekstra pr. person.

   

  Du kan dog også rejse fra København. Herfra kan du dog først finde rejsen fra juni, hvor den koster fra 3.346 kr. pr. person.

   

   

  Frapriser (pr. person)

  Billund

  • Maj: 2.496 kr.
  • Juni: 3.092 kr.
  • Juli: 5.446 kr.
  • August: 4.196 kr.
  • September: 3.996 kr.
  • Oktober: 4.146 kr.

   

  København

  • Juni:  3.346 kr.
  • Juli: 5.246 kr.
  • August: 3.796 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lymberia Hotel

   

   

  Oplevelser på Rhodos

  Rhodos er lidt af et overflødighedshorn, hvad oplevelser angår. F.eks. kan du tage på bådture til forskellige øer, sejle i havkajak, snorkle og meget mere. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle ture, så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her