• 08 apr 2016

  Lastminute til Madeira: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.000 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_madeira-1163044_1280

  Her er et rigtig godt tilbud til naturmennesket. Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima, mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald over urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse, med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud til den lækre portugisiske ø i Atlanterhavet.

   

  Hotel

  Jeg har på trivago.dk fundet det lækre 4* White Waters Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice Award 2016") til kun 1.302 kr. pr. person ved en rejse for 2, inkl. morgenmad. Det er et moderne familiedrevet hotel som ligger i den hyggelige lille landsby Machico, kun 200 m. fra stranden. Foruden morgenbuffeten som er inkluderet, er der på hotellet en restaurant som tilbyder á la carte. Sidst, men ikke mindst, er der en dejlig tagterrasse med panoramaudsigt over havet og bjergene og lufthavnen ligger meget bekvemt, kun 5 minutters kørsel fra hotellet. Tidligere gæster roser især hotellet for den super service, det rigtig venlige og hjælpsomme personale samt den gode mad på stedet.

  Læs mere om hotellet her

  hotelmadeira

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  Startour.dk kan du lige nu finde rigtig billige flybilletter til Madeira. I dette eksempel fra d. 11 – 18. april. Du flyver med Jet Time fra København og det er inkl. 5 kg. håndbagage.

  flymadeira

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Der findes også et par andre billige fly til Madeira fra København, som du kan se herunder. Afrejse enten d. 18. eller 25. april eller d. 2. maj og en uge frem.

  rsz_fly2madeira

   

  Fly med StarTour

  698 kr.

  Hotel inkl. morgenmad

  1.302 kr.

  TOTAL (per person)

  2.000 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 11.04. – 18.04.2016 (eller senere)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Jet Time
  • Til: Machico, Madeira, Portugal
  • Hotel: 4* White Waters Hotel
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice Award 2016"
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 22⁰ C
  • Vandtemperatur: 20⁰ C

   

  Lejebil

  Fordi Madeira er så forskelligt, anbefaler jeg at leje en bil. På holidaycars.com kan du leje en bil for hele ugen til kun 451 kr. pr. person ved en rejse for 2, for hele ugen!

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil kan du bestille en shuttlebus til 96 kr. pr. person tur/retur hos Shuttle Direct.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Lastminute til Madeira: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.000 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Per Laursen says:

   TUI rejser tilbyder Maderia rejser fra Aalborg. I løbet af vinteren får de der har købt og forudbetalt rejsen 2 måneder før afgang besked om at turen fra Aalborg er aflyst og at De i stedet kan komme med fra København, og dermed støtte Københavns Lufthavne,  der som bekendt er en snyltervirksomhed, der kke betaler skat i Danmark.  Er den slags manipulation tilladt og accepteret politisk, og hvordan kan man sikre sig mod at flyrejser og dermed at vækst flyttes fra Jylland til København.?