• 30 jul 2018

  Last minute til Kreta: 1 uge på et flot hotel tæt på stranden til kun 1.661 kr. inkl. fly

  Kunne du godt bruge en smule Kreta, før sommerferien er forbi, så er har jeg i dag fundet en lækker, solrig last minute-rejse til Grækenlands største ø! Med et par billige afbudsbilletter og et godt tilbud på et charmerende hotel tæt på stranden har du sådan set alt, hvad du skal bruge. Kreta er så alsidigt et rejsemål, at du aldrig går galt i byen med en ferie dertil. Naturen, kulturen, maden, solen og middelhavsstrandene er alle med til at skabe en fortryllende feriedestination!

  Billige sommerferie på Kreta
  02.08. - 09.08.
  1.661 kr.
  København og Billund
  Kreta
  Hotel på Kreta
  f.eks. det flotte Elpida Aparthotel Gouves
  1.162 kr.
  Billige fly til Kreta
  inkl. 6 kg håndbagage
  499 kr.
  Både med afgang fra København og Billund
  Hotel
  1.162 kr.
  Fly
  499 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.661 kr.

  Hotel på Kreta

  Ligesom det er tilfældet med så mange andre attraktive sommerferiedestinationer, er hotelpriserne på Kreta i juli og august generelt ret dyre. Men øen er heldigvis så stor, at det stadig er muligt at finde et godt tilbud. Jeg har på skyscanner.dk f.eks. fundet det charmerende Elpida Aparthotel Gouves (4,5 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger i kystbyen Gouves lidt øst for Heraklion. Fra hotellet har du kun 8 minutters gang til stranden. Du kan også altid vælge at blive på hotellet, der byder på et fint poolområde med liggestole og parasoller.

   

  Prisen for en studiolejlighed i en hel uge er 2.323 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.162 kr. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Kreta

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk kan du lige nu finde billige fly fra både Billund og København til Kreta. Det er Spies, der udbyder de billige billetter til 499 kr. med afgang på torsdag den 02.08. til 09.08. Billetterne er som udgangspunkt inklusive 6 kg håndbagage, og indchecket bagage kan tilkøbes for 250 kr. tur/retur.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan sagtens tage bussen til hotellet. Først skal du med en bus fra lufthavnen ind til Heraklion by. Herfra går der en ny bus videre mod Gouves. Hele turen tager ca. 50 minutter og koster i omegnen af 30 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen – det er helt op til dig.

   

  Bilen nedenfor får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  880 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel