• 21 jun 2017

  Last-minute til Alanya: 1 uge på et 4* hotel til kun 2.447 kr. inkl. ultra all-inclusive og fly **UDSOLGT**

  Er du super klar på sommerferie? Så skal du helt sikkert på et ultra all-inclusive ophold i Alanya! Her får du dejlige strande, smuk natur og masser af varme og solskin – så hvis du trænger til at slappe total af uden bekymring om hvor og hvad I skal spise og drikke, så er det her ferien for dig!

  1 uge i Alanya
  25.06. - 02.07.
  2.447 kr.
  Billund
  Antalya
  4* Oba Star Hotel
  inkl. ultra all-inclusive
  1.549 kr.
  hotelprisen vises pr. nat
  Fly til Antalya
  inkl. håndbagage
  898 kr.
  Hotel
  1.549 kr.
  Fly
  898 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.447 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 4* Oba Star hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hoteller ligger nærmest lige ved havet med under 100 meter til den private strand. Der er et dejligt poolområde og du har kun 2 km. til Alanya centrum. Et dobbeltværelse med balkon og ultra all-inclusive i 7 nætter koster 3.098 kr., dvs. 1.549 kr. pr. person ved en rejse for 2. Ultra betyder, at der er tilføjet lidt ekstra til all-inclusive konceptet. Ved dette hotel er der bl.a. inkluderet drikkevarer 24 timer i døgnet, mad på de fleste tider af døgnet og gratis adgang til spa. Hvis du leder efter hoteller med enkeltværelser, så kan du se en liste her.

   

  Der findes super mange hoteller i Alanya – hvis du er til mere luksus, så findes, der også 5* all-inclusive hoteller og hvis du helst vil undgå all-inclusive, så kan det også sagtens lade sig gøre. Se mere her, og find præcis det hotel, der passer dig bedst.

   

  Fly

  Jeg har fundet en billig afgang på momondo.dk – du rejser fra Billund d. 25.06. – 02.07. til kun 898 kr. inkl. håndbagage (hvis du vil have ekstra bagage med, så koster det 400 kr. t/r). Dette er desværre den eneste billige afgang jeg kan finde lige nu.

  **Det ser ud til, at flybilletterne er udsolgte**


  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 130 km. fra lufthavnen til hotellet. Du kan selvfølgelig tage en taxa – men det er også muligt at booke transfer f.eks. igennem skyscanner.dk. Her kan du blive kørt lige til døren for 113 kr. t/r.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel