• 14 sep 2017

  LAST MINUTE til Rhodos: 1 uge på et skønt strandhotel til kun 1.707 kr. inkl. fly

  Har du nogle tan goals, du måtte opgive i den danske sommer? Så får du her et superlækkert last minute-tilbud til det græske solparadis Rhodos! Bravotours udbyder flybilletter til kun 498 kr., og jeg har fundet et dejligt hotel til en rigtig god pris. Så skal du opleve det varme sydeuropæiske sommervejr med masser af sol, får du næppe en bedre chance end nu! Pak kufferten, for du rejser i morgen! (eller næste uge).

  Last minute-solskinsferie til Rhodos
  september
  København
  Rhodos
  Hotel på Rhodos
  f.eks. det lækre 3* Graziella Apartments
  1.209 kr.
  Billige fly til Rhodos
  inkl. bagage
  498 kr.
  Hotel
  1.209 kr.
  Fly
  498 kr.
  Total (pr.person)
  1.707 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det 3* hotel Graziella Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er familiedrevet og ligger tæt på både butikker og restauranter. Desuden har hotellet en skøn swimmingpool, hvor der er gratis paraplyer og liggestole. Og så er der tilmed en bar – perfekt! Vil du hellere bade i Middelhavet eller dase på stranden, bliver du glad for at høre, at Ialyssos strand kun er 400 m væk!

  Prisen for et dobbeltværelse i en uge er 2.418 kr. – dvs. 1.209 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du hellere selv finde et hotel på Rhodos, skal du være velkommen til at finde det her. Og leder du efter enkeltværelser, kan du finde et her.

   

  Fly

  Jeg har fundet disse superskarpe last minute-billetter på bravotours.dk. Som du kan se på billedet ovenfor, er totalprisen 996 kr. – men det er altså for 2 voksne. Ved en rejse for 2 bliver prisen pr. person derfor kun 498 kr.! Denne afgang er fra d. 15.09. – 22.09. Og da du rejser med Bravotours, er bagage inkluderet i prisen.

  Har du ikke mulighed for at tage afsted i morgen, så tilbyder spies.dk d. 20.09. – 27.09. flybilletter til 999 kr. pr. person. Hos Spies skal du dog også betale 400 kr. for bagage.

  Desværre findes der ingen lignende afgange med afrejse fra Jylland.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen ligger kun ca. 6 km fra Ialyssos, så du kan nemt tage en taxi.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel