• 18 jun 2019

  VILDT lastminute-tilbud til Rhodos: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 890 kr. inkl. fly

  Har du ‘tan goals’, du frygter at måtte opgive på grund af den danske sommer (eller mangel af samme)? Så kommer Grækenland dig til undsætning! Jeg har nemlig fundet et superbilligt last minute-tilbud til det græske solparadis Rhodos! Du kan lige nu booke charterfly og et 3* hotel til under 1.000 kr. pr. person. Så pak kufferten, for du rejser allerede på fredag eller lørdag. Og fra netop fredag/lørdag af ser femdøgnsprognosen for Rhodos i øvrigt temmelig vild ud! 😎

   

  Som altid med sådan et knaldtilbud skal man være hurtig, hvis man er interesseret!

   

  **OPDATERING** Flyprisen er nu 396 kr. pr. person for 2 personer.

   

  Last minute-solskinsferie til Rhodos
  juni
  890 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Rhodos
  Hotel på Rhodos
  f.eks. det 3* Eleonas Apartments
  692 kr.
  Billige last minute-fly til Rhodos
  inkl. håndbagage
  fra198 kr.
  Hotel
  692 kr.
  Fly
  198 kr.
  Total (pr.person)
  890 kr.

   

  Billige last minute-fly til Rhodos

  Findes der nogen bedre gave til rejsefolket end billige last minute-fly til Rhodos, når den danske sommer slår fejl? Nej, det gør der selvfølgelig ikke! Så billetter helt ned til 198 kr. fra København og 498 kr. fra Billund og Aalborg falder på et tørt sted.

   

  Som nævnt i introduktionen er der afgang i den kommende weekend. Fra København kan du finde en afgang på lørdag (den 22. til 29. juni) til kun 198 kr. hos TUI, mens du fra Aalborg og Billund kan finde afgange på fredag (den 21. til 28. juni) til kun 498 kr. hos Bravo Tours og Sun Tours. Fælles for billetterne er, at de som udgangspunkt kun indeholder håndbagage (typisk 5-6 kg). Indchecket bagage kan normalt tilkøbes for omkring 250-350 kr. pr. vej.

   

  Og selv senere hen i juni og starten af juli ligger priserne på omkring 1.000 kr., som i første omgang lyder nogenlunde dyrt – men når man ser hvor billigt hotellerne på Rhodos er, så er det stadig muligt at kombinere sig til en billig ferie!

   

   

  Hotel på Rhodos

  Rhodos er den største af De Dodekanesiske Øer, så du har faktisk et pænt hoteludvalg at vælge mellem. I dette eksempel er jeg gået efter en budgetløsning, men du skal selvfølgelig også være velkommen til at finde et mere luksuriøst hotel.

   

  Jeg har fundet det 3* Eleonas Apartments, der ligger i Ixia-området. Der er som sagt tale om en budgetløsning, men du får stadig alt det basale, du har bruge for på en solferie: en fin beliggenhed (10 minutters gang fra stranden og regelmæssige busafgange ind til Rhodos by), et hyggeligt poolområde med liggestole og pæne, rene lejligheder med aircondition. Alt sammen til en virkelig flot pris.

   

  En lejlighed i 7 nætter koster kun 1.384 kr. (plus et gebyr på 10,50 euro). Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 692 kr. pr. person. Drømmer du om et mere luksuriøst hotel på Rhodos, kan du også sagtens finde det.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er kun 7 km fra lufthavnen til hotellet, så det burde ikke være specielt dyrt at splejse om en taxi. En lidt billigere løsning ville være at booke en shuttle fra lufthavnen. Det kan du gøre for bare 4,24 pund (ca. 35 kr.) på skyscanner.net.

   

   

  Lejebil

  Du kan selvfølgelig også leje en bil. Især hvis du gerne vil ud og opdage lidt af øen, kommer du ikke uden om en lejebil. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort gratis (f.eks. et mastercard).

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  275 kr.

   

  Oplevelser på Rhodos

  Hvad kan du så lave på Rhodos – udover at slikke sol og bade i Middelhavet. Svaret er ikke så lidt! F.eks. kan du tage på bådture til forskellige øer, sejle i havkajak, snorkle og meget mere. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle ture, så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel