• 06 dec 2017

  Last-minute paradis-ferie: 1 uge i Phuket på et lækkert 3* hotel og direkte fly til kun 3.952 kr.

  Er du træt af regn, blæst og solnedgang kl. 15? Så har jeg det helt perfekte “escape” til dig! Fordi jeg har nemlig fundet en lækkert tur til Thailand, hvor du næsten med garanti får 30 grader og masser af solskin! Turen går til Phuket, der for mange er indbegrebet af thailandsk drømmeferie og paradis-ø. Oven i hatten har jeg fundet et fantastisk tilbud på et flot boutique-hotel, der ligger tæt på den mageløse Patong Beach!

  Last-minute til Phuket
  12.12. - 20.12. (12.12. - 27.12.)
  3.952 kr.
  København
  Phuket
  Hotel på Phuket
  f.eks. det 3* The Frutta Boutique
  653 kr.
  Billige fly til Phuket
  inkl. håndbagage
  3.299 kr.
  Hotel
  653 kr.
  Fly
  3.299 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  3.952 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det flotte 3* The Frutta Boutique (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger på den østlige side af Phuket – meget tæt på den kendte Patong Beach, der med garanti vil feje benene væk under dig! Selvom hotellet ligger så tæt på en af verdens allerfedeste drømmestrande, har det selvfølgelig også en elegant udendørs pool.

  Tidligere gæster skamroser The Frutta Boutique på TripAdvisor (som du kan se på den imponerende flotte score). Hotellet bliver rost for et fremragende serviceniveau, et imødekommende og venligt personale, gode faciliteter, pæne og rene værelser og en super beliggenhed!

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge er 1.305 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 653 kr. pr. person! Vil du hellere selv finde et hotel, kan du gøre det lige her – og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  Travelmarket.dk kan du lige nu finde billige direkte-fly fra København til Phuket. Flyene findes kun på én dato – den 12.12. – og du kan vælge mellem 1 uge til 3.299 kr. pr. person eller 2 uger til 3.199 kr. pr. person. Hos Spies er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det kun 350 kr. for at få indtjekket bagage.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  En taxa fra lufthavnen til hotellet kommer til at koste dig omkring 200-250 kr. Så det er helt klart det jeg vil anbefale at gøre!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel