10 maj 2016

Last-minute til Marmaris: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.739 kr. inkl. fly og transport

rsz_turkey-804152_1280

Idag går turen til den dejlige lille ferieperle Marmaris, på den tyrkiske middelhavskyst. Marmaris er en dejlig lille havneby, men trods størrelsen alligevel rummer god shopping, en gammel og spændende basar, en dejlige strandpromenade og masser af restauranter til rigtig gode priser. Vil du ud og sejle og bade i azurblåt vand, findes der mange både på havnen, som for en skilling vil bringe dig til områder man kun troede fandtes langt fra vores breddegrader. Inde i landet finder du dejlige naturområder hvor en jeep-safari ville være et oplagt valg og er du egentlig mest afsted for badeferie, så har du valgt det helt rigtige sted her.

 

Idag har jeg fundet et super tilbud på en tur til Marmaris på 4* hotel med all-inclusive!

 

Tilbuddet

Sunweb.dk kan du lige nu finde en rigtig dejlig ferie på det skønne 4* Hotel Palmea (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.739 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Dette vel at mærke med all-inclusive! Det skønne hotel er renoveret i 2015 og er beliggende ca. 4 km. fra Marmaris' centrum. Der er swimmingpool og børnepool samt en vandrutsjebane. Fra hotellet er der kun 150 meter til den lækre strand og vil du en tur til centrum kan det gøres langs strandpromenaden eller med de populære dolmus-busser. Tidligere gæster roser især hotellets for sin gode beliggenhed.

Læs mere om hotellet og tilbuddet her.

rsz_1sunweb

SE REJSETILBUD HER

 

Dette tilbud gælder fra d. 12 – 19. maj, men der findes også et par andre afgange i maj, til kun lidt flere penge. F.eks. d. 14 – 21. maj.

 

Praktisk info

Prisen her gælder med afrejse d. 12. maj fra enten Billund eller København og heri er inkluderet hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

 

5* all-inclusive

Vil du have 5* luksus-hotel med all-inclusive, så kan du tage et kig på det 5* Hotel White City Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") beliggende i Alanya, som du kan få til kun 2.144 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge, med all-inclusive. Her er afrejse d. 13. maj og du kan flyve både fra Billund og København. Du kan også rejse senere i maj til kun lidt flere penge.

Læs mere om hotellet og tilbuddet her.

rsz_sunweb2

SE REJSETILBUD HER

 

Fra: Billund eller København

Rejsedatoer: 12. maj – 19. maj (eller senere)

Rejselængde: 8 dage (1 uge)

Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

Til: Marmaris, Tyrkiet

Hotel: 4* Hotel Palmea

Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

Måltider: All-inclusive

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *