• 21 nov 2017

  Last-minute til CUBA: Flyv tur/retur til drømmestrandene i Varadero for kun 1.865 kr.

  I dag er jeg faldet over nogle vildt billige last minute-fly til Cuba – en af de ultimative feriedestinationer! Nærmere bestemt går turen fra København Lufthavn til Varadero i det nordlige Cuba – lidt øst for hovedstaden Havana. Her finder du nogle af verdens absolut bedste strande, sol, 30 grader og turkiseblåt vand! Drømmer du om en afslappende daseferie under palmernes skygge, så kalder Cuba og Varadero på dig!

  Last-minute til Cuba
  30.11. - 14.12.
  1.865 kr.
  København
  Varadero
  Billige last minute-fly til Cuba
  Fra København
  1.865 kr.

  Fly

  Hvis du er hurtig, kan du lige nu gøre lidt af et røverkøb på ving.se. Du kan nemlig få tur/retur-billetter til kun 2.499 svenske kroner pr. person. Omregner man det til danske kroner, får du en superskarp pris på 1.865 kr. pr. person!

  Der er kun én billig afgang tilbage, og det er en 2-ugers rejse fra den 30.11. til den 14.12. Selvom tilbudet er fra en svensk hjemmeside, flyver du stadig fra København. Billetterne inkluderer kun 6 kg håndbagage, men for bare 380 svenske kroner (284 kr.) kan du tilkøbe 14 kg bagage tur/retur.

   

  Hotel på Cuba

  Cuba har en del hoteller i forskellige prisklasser – fra de billige casa particulares til dyre, luksuriøse all inclusive-hoteller. Herunder kan du finde netop det hotel, der passer dig bedst og dit budget.

  Hoteller i Varadero

   

  Transport på Cuba

  Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har alle sammen aircondition og plejer at komme til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

   

  Seværdigheder

  Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

  Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus fra Havana (billetten koster omkring 70 kr.).

  Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale en tur forbi her, selvom der kun sejler en færge 2 gange om dagen dertil.

  Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig gammel bydel, der giver dig en følelse af at tiden er stoppet her. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonialtiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og havet omkring gør denne by til et “must-see” i Cuba!

  Og mange mange andre

   

  Pas og visum

  • Visumpligt
  • Turistvisum udstedes for 30 dage, og koster 180 kr., hvis du selv henter det på den Cubanske Ambassade i København. Hvis det skal sendes med posten koster det 355 kr. Læs hvordan du søger visum her.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Last-minute til CUBA: Flyv tur/retur til drømmestrandene i Varadero for kun 1.865 kr.

  1. Jonna says:

   Udsolgt

  2. Kristina says:

   Man kan GODT købe visum på ambassaden. Jeg har lige talt med dem for ti minutter siden. Der var lukket blandt andet i sommerferien. Prisen er dog 180 kr. Hvis ellers ens pas er i orden udstedes det mens man venter. Det stemples først ved ankomst til Cuba og gælder så de 30 dage fra ankomst. Kom afsted – der er fantastisk på Cuba, også selvom Havana stinker slemt af bilos fra de gamle biler 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristina 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det stemmer meget godt overens med det, jeg skriver i artiklen. Og jeg vil give dig ret – Cuba er fantastisk! 😉

    • Kristina says:

     Og nu har jeg lige fået oplyst af min spansktalende og meget Cuba-kyndige rejseleder, at hun har fået oplyst på ambassaden, at man ikke kan købe det dér. Jeg talte med en dansktalende person på ambassaden, så der burde ikke være tvivl, men jeg tager derhen i næste uge, og så må det jo testes. Visum skal jeg i hvert fald bruge!

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Kristina 🙂

      Jeg ville lige høre, om du mon havde fået et definitivt svar ift. visum og Cuba?

  3. Helene says:

   Samme links vi tjekkede i januar, da vi skulle afsted – informationen er ikke opdateret – fik dette bekræftet ved at ringe til ambassaden. Som Annette skriver, skal det foregå via bureau. Vi brugte https://www.cubavisas.com

  4. Annette says:

   Hejsa
   Cubas ambassade udsteder ikke visum mere – du skal igennem rejsebureauer. Mindstepris 400kr pr stk.
   Jeg talte ned ambassade for en uge siden.

  5. Helene says:

   Var i Cuba i januar 2017, og på det tidspunkt kunne der ikke længere opnås visum via ambassaden – måtte bestille online via UK og tvivler kraftigt på, at det vil kunne nå frem i tide – sendes med alm. post.