• 30 aug 2017

  Last-minute til Alanya: 5 dage på et skønt 4* hotel til kun 1.859 kr. inkl. fly, transfer og all-inclusive

  Hvis du bare gerne vil på en mini-ferie syd på og få sol, varme og all-inclusive til ingen penge, så er det nu du skal slå til med denne last-minute rejse til Alanya! I Alanya venter 34-36 grader, høj sol og både strand og pool på dig – noget vi virkelig har manglet her i løbet af den danske sommer! 

  All-inclusive i Alanya
  02.09. - 07.09.
  924 kr.
  Billund
  Alanya
  Tilbud uden all-inclusive
  inkl. fly og transport
  924 kr.
  Obs! Husk at vælge 5 dage og afrejse fra Billund!

  sunweb.dk har jeg fundet et super tilbud på det dejlige 3* Almera Park (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Dette dejlige lejlighedshotel ligger kun 200 meter fra strande og byder på et poolområde med plads til både afslapning ved solstolene og sjov i poolen med vandrutsjebaner. En lejlighed i 4 nætter koster 924 kr. pr. person ved en rejse for 2 og er med afgang fra Billund d. 02.09. – 07.09. – du kan se tilbuddet her.

   

  Alternativ med all-inclusive

  Hvis du heller vil have all-inclusive kan du få 5 dage til Alanya på det 4* Hotel Boulevard. Hotellet ligger kun 50 meter fra Kleopatra Strand og i gåafstand fra Alanyas populære basar, det livlige natteliv og de gode restauranter. Hotellet byder også på et dejligt pool-område, pool bar og egen restaurant! Lige nu kan du få 5 dage på dette hotel med all-inclusive, fly og transport til kun 1.859 kr. pr. person ved en rejse for 2!

  Tilbud med all-inclusive
  med all-inclusive, fly og transfer
  1.859 kr.

  Ved sunweb er der inkluderet fly, 8 kg håndbagage og transfer fra/til lufthavnen. Du skal dog være opmærksom på flytiderne – du ankommer sent og flyver tidligt, hvilket i princippet giver dig 4 hele dage – men til denne pris, så vil jeg alligevel vurdere begge af Sunwebs tilbud til at være super gode, da du får 4 dage med fuld sol, afslapning og all-inclusive til kun 1.724 kr. eller 4 dage på et skønt lejlighedshotel til kun 924 kr. – det kan man da næsten ikke sige nej til!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her