• 01 jul 2019

  Landskamp i Irland: 2 nætter på et 3* hotel i Dublin til kun 1.748 kr. inkl. fly og kampbilletter til Irland – Danmark

  Sommeren 2020 kommer til at stå i fodboldens tegn. Her løber herrernes EM-slutrunde nemlig af stablen! Og måske – forhåbentligt – bliver det med dansk deltagelse. Det kræver dog først, at Schmeichel, Eriksen og co. kvalificerer sig fra gruppe D, hvor slaget om de to adgangsgivende topplaceringer allerede er godt i gang. Det ser i øjeblikket ud til at blive en tæt kamp mellem Schweiz, Irland og Danmark. Vil du hjælpe de danske drenge på vejen mod EM, så venter en afgørende udekamp mod Irland i november. Og det er dén kamp, jeg har fundet billetter til i dag!

  Fodboldrejse til Irland
  17.11. - 19.11.
  1.748 kr.
  København, Billund eller Hamborg
  Dublin
  Billige fly til Dublin
  928 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Fra Billund
  Hotel i Dublin
  f.eks. det anmelderroste 3* Leeson Bridge Guest House
  420 kr.
  Kampbillet Irland - Danmark
  400 kr.
  du skal oprette en gratis bruger for at bestille billetterne
  Hotel
  420 kr.
  Fly
  928 kr.
  Kampbillet
  400 kr.
  Total (pr.person)
  1.748 kr.

  Billige fly til Irland

  Landskampen mellem Irland og Danmark spilles mandag den 18. november. Derfor har jeg ovenfor fundet flybilletter fra søndag den 17. november til tirsdag den 19. november. Når man kun kan rejse på specifikke datoer, kan det tit være en udfordring at finde billige billetter. Især når lavprisselskaber som Ryanair udmærket er klar over, at der spilles landskamp den 18. november. Dog er det lykkedes mig at finde billetter med Lufthansa fra København til Dublin til kun 928 kr. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i hhv. Frankfurt og München. På de samme datoer kan du finde lignende billetter fra Billund til 1.274 kr., mens du fra Hamborg kan flyve direkte til kun 968 kr.

   

   

  Hotel i Dublin

  I Dublin har jeg fundet det 3* Leeson Bridge Guesthouse. Her får du et anmelderrost 3* hotel med en rigtig fin beliggenhed lidt syd for det centrale Dublin. Hotellet ligger nemlig under 2 km fra Aviva Stadium, hvor kampen spilles. Så du kan gå til stadion på lidt over 20 minutter. Du er også i gåafstand til centrum, hvor du finder restauranter, barer og butikker. Herudover er der direkte forbindelse til lufthavnen lige i nærheden (læs mere nedenfor). Og når prisen så tilmed også er rigtig god, får du alt i alt en rigtig god base til din irske fodboldrejse.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 840 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 420 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i Dublin, skal du naturligvis også være velkommen til det.

   

   

  Kampbilletter

  Du kan købe billetter til kampen mellem Irland – Danmark på DBU’s hjemmeside. Før du kan booke billetterne, skal du oprette dig som bruger, men det er ganske gratis. Billetterne er naturligvis til udebaneafsnittet på Aviva Stadium, og de koster 400 kr. Kampen spilles som sagt mandag den 18. november kl. 19.45 (irsk tid). Kom så, Danmark!

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage air coach nr. 700, der stort set kører i døgndrift mellem lufthavnen og centrum. Du skal af ved stoppestedet Leeson Street Lower, hvorfra du har små 300 meter til hotellet. En enkeltbillet koster 8,5 euro (ca. 63 kr.), mens tur/retur-billetter koster 13,5 euro (ca. 100 kr.). Du kan læse mere og booke billetter på aircoach.ie.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *