Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

🇭🇷 Kroatien – Danmark 🇩🇰 fra 2.570 kr.
Zagreb-Kroatien-banner
Andet

Landsholdsrejse: Landskamp i Kroatien med fly, 3* hotel og kampbilletter til KROATIEN – DANMARK fra kun 2.570 kr. p.p.

Andet |

Landsholdsrejse: Landskamp i Kroatien med fly, 3* hotel og kampbilletter til KROATIEN – DANMARK fra kun 2.570 kr. p.p.

Vi er røde, vi er hvide – vi står sammen, side om side! Så er det altså blevet tid til en landsholdsrejse! Danmark kan desværre ikke altid spille hjemme i Parken. En gang imellem er landsholdet nødt til at finde sig i en udebanekamp. Men en tur på udebane er da bare en oplagt mulighed for at arrangere en landskampsrejse! Og næste kamp på programmet for Hjulmands tropper er en kamp ude mod Kroatien i Zagreb. I den kroatiske hovedstad er der lagt op til lidt af et revancheopgør mod kroaterne, der som de eneste tog point mod os i løbet af de første fire kampe i Nations Leagues gruppe 1 i det øverste seedningslag (liga A). Vi fører dog stadig puljen. Men hvis Danmark vinder over Kroatien torsdag den 22. september, så begynder det altså at se ualmindeligt godt ud. ️Er du både fodboldfan og rejselysten, så er landsholdsrejser i øvrigt fantastiske muligheder for at slå to fluer med ét smæk! ⚽🇩🇰

Fodboldrejse – landskamp mod Kroatien

21. september – 23. september

fra

2.570 kr.

København ✈ Zagreb

Fly til Zagreb

1.847 kr.

Billetter til Kroatien – Danmark

140 kr.

Hotel

583 kr.

Fly

1.847 kr.

Andet

140 kr.

Total (pr. person):

2.570 kr.

Landholdsrejse – fly til Zagreb

Landskampen mellem Kroatien og Danmark spilles torsdag den 22. september kl. 20.45 på Stadion Maksimir i Zagreb.

Til denne landsholdsrejse skal du derfor bruge flybilletter til Zagreb fra onsdag den 21. september til fredag den 23. september.

Fra København kan du på netop disse datoer booke tur/retur-billetter til Zagreb fra kun 1.847 kr. hos hollandske KLM og polske LOT.

Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding, men det (synes jeg) også er bedre end at betale væsentlige mere for direkte SAS-fly.

Landholdsrejse – hotel i Zagreb

Så er der styr på flyene. Næste punkt på dagsordenen for din landskampsrejse er et hotel i Zagreb.

Og i den forbindelse har jeg fundet det anmelderoste Hotel Croatia (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et godt og billigt hotel med en ret central beliggenhed – kort sagt alt det, du har brug for på en så kort rejse.

Og når du kan få et topersoners værelse i 2 nætter for i alt 1.166 kr., kan man ikke klage. Således bliver prisen kun 583 kr. pr. person ved en rejse for to.

Du skal naturligvis også være velkommen til selv at se, hvad du kan finde af hoteller i Zagreb 😉

Landsholdsrejse

Landsholdsrejse

Landsholdsrejse – kampbilletter

Du kan købe billetter til kampen mellem Kroatien – Danmark på DBU’s hjemmeside.

Før du kan booke billetterne, skal du oprette dig som bruger, men det er ganske gratis.

Billetterne er naturligvis til udebaneafsnittet på Stadion Maksimir, og DBU oplyser en billetpris til 110 kr. + 30 kr. i gebyr.

Dog skriver de også, at det kroatiske forbund endnu ikke kan give en endelig billetpris, så der kan forekomme små prisjusteringer. Evt. overskydende beløb vil gå til TIFO-arbejdet.

Kampen spilles som sagt torsdag den 22. september kl. 20.45. Kom så, Danmark! 🇩🇰🙌

Landsholdsrejse – transport

Lufthavnstransport: Fra Zagreb Lufthavn vil den billigste løsning være at tage en bus ind til centrum. Ruten mellem lufthavnen og centrum betjenes af en shuttlebus (pleso prijevoz), der kører regelmæssigt det meste af dagen.

Turen tager 35-40 minutter, og en enkeltbillet koster 45 kroatiske kuna (ca. 45 kr.). Du kan booke billet og finde ruteplanen på plesoprijevoz.hr/en/zagreb-croatia.

Transport til stadion: Maksimir Stadion er nemt at komme til med offentlig transport. Sporvognslinjerne 4, 7, 9, 11, 12 og 17 kører alle forbi stadion-stoppestedet (Park Maksimir).

Hvis du befinder dig i det centrale Zagreb, kan du også sagtens tage turen på gåben og nyde byen imens. Fra Zagreb midtby har du ca. 20-minutters gåtur ud til stadion.

Billeder fra Zagreb

Ban Jelačić Square

Landsholdsrejse

Kroatiens nationalteater

Landsholdsrejse

St. Marko’s Church

Landsholdsrejse

Corona og Kroatien

Kroatien har p.t. ingen krav om karantæne eller test for indrejsende.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Landsholdsrejse: Landskamp i Kroatien med fly, 3* hotel og kampbilletter til KROATIEN – DANMARK fra kun 2.570 kr. p.p.Landsholdsrejse: Landskamp i Kroatien med fly, 3* hotel og kampbilletter til KROATIEN – DANMARK fra kun 2.570 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud