• 27 sep 2016

  Kun i dag! Mega billige fly til Miami: tur/retur med SAS til kun 2.293 kr. inkl. bagage

  rsz_shutterstock_135074201

  Hvide sandstrande, høje palmer, smukke Art Deco-bygninger, fest og farver, det er blot nogle af de få ord, der beskriver Miami. Når du rejser til dette tropiske paradis kan du ikke undgå at blive ramt af den sydamerikanske stemning, der omringer hele byen. Miami har det bedste af begge verdener – du kan stå med fødderne begravede i det hvide sand og kigge ud over det turkisblå hav den ene dag og den anden dag kan du opleve det sprudlende byliv med masser af oplevelser lige fra shopping, mad fra alle verdenshjørner til pulserende diskoteker og festlige drinks.

   

  Fly

  SAS holder udsalg lige nu, hvor du kan komme meget billigt til Miami. På momondo.dk kan du få et overblik over, hvilke dage du kan rejse super billigt. Jeg har f.eks. fundet flybilletter med afgang fra København fra d. 19.04-26.04 2017 til kun 2.294 kr. Du kan finde billige billetter januar til juni 2017. Tilbuddet gælder kun i dag, så man skal ikke tænke over det alt for længe.

  2016-09-27-14_14_42-captureSE FLY-TILBUD HER Brug SAS-lavpriskalender for at finde de billigste datoer.

   

  Hoteller

  trivago.dk kan du få et overblik over alle hoteller i Miami og omegn. F.eks. kan du få et meget lækkert tilbud på det 4* Hyatt Regency Bonaventure til næsten halv pris!

  2016-09-27-14_28_34-captureHOTELLER I MIAMI

   

  Lejebil

  Hvis du har brug for en lejebil kan du kigge forbi rentalcars.com

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *