Storbyferie i Miami & krydstogt i Caribien: 10 dage fra kun 5.491 kr. inkl. fly, hoteller og 7-nætters cruise til Mexico, Belize, Honduras og Bahamas med helpension

   11 november, 2019 13 Comments »

Glem du bare alt om frostgrader og forfrysninger til vinter. Jeg har nemlig sammensat en forrygende rejse til Miami og Caribien. Her venter der dig solrig storbyferie i en af USA’s fedeste byer – Miami – og et caribisk krydstogt til en perlerække af Caribiens drømmedestinationer: Mexico, Belize, Honduras og Bahamas! Det bliver altså ikke bedre. Krydstogtet er selvfølgelig med helpension. Så pak du blot tasken med shorts, solbriller og det gode humør – Miami og Caribien venter!

Storbyferie i Miami og krydstogt i Caribien
november - marts
fra5.491 kr.
København og Billund
Miami
Billige fly til Miami
inkl. håndbagage
2.388 kr.
Fra København
Fra Billund
Krydstogt i Caribien på MSC's helt nye Meraviglia
inkl. helpension
fra2.588 kr.
Første hotelovernatning i Miami
f.eks. på det budgetvenlige Green Seas Motel
299 kr.
Anden hotelovernatning i Miami
f.eks. på det 3* Hollywood Beachside Boutique Suites
216 kr.
Hotel
515 kr.
Fly
2.388 kr.
Krydstogt
2.588 kr.
Total (pr.person)
5.491 kr.

Krydstogt i Caribien – Mexico, Belize, Honduras og Bahamas

Det vigtigste først – og ved denne rejse er det uden tvivl krydstogtet fra Miami. Så det tilbud vil jeg starte med. Med afgang fra Miami, der er et af verdens største cruise-hotspots, har jeg fundet et 7-nætters krydstogt, der lægger ruten forbi Mexico, Belize, Honduras og Bahamas.

 

Krydstogtrundrejsen har afrejse fra Miami søndag den 8. december kl. 17.00. Herfra sætter du først kursen sydpå mod Mexico og Costa Maya ved Yucatán-halvøen. Der er et stykke ned til Mexico, og derfor tilbringer du hele mandagen (den 9. december) til havs. Tirsdag den 10. december lægger skibet an i ved Costa Maya om morgenen kl. 08.00. Her tilbringer du det meste af dagen, før du sejler videre om eftermiddagen kl. 17.00. Dagen efter (onsdag den 11. december) besøger du nabolandet Belize fra kl. 8.00 til 18.00, før du om torsdagen (den 12. december) ankommer til Honduras og Roatan. Her er du fra kl. 09.00 til 17.00. Hele fredagen (den 13. december) tilbringer du igen til havs, inden du lørdag morgen (den 14. december) rammer Ocean Cay i Bahamas kl. 9.00.

 

Og Ocean Cay er altså en ret speciel destination (og det bliver den ved med at være, selvom jeg efterhånden har skrevet om den et par gange før)! Der er nemlig tale om en privatø, som rederiet MSC købte for 4 år siden til den nette sum af 200 millioner dollars. Siden da har de været i gang med at forvandle øen til deres eget lille caribiske paradis! Når øen står færdig, vil den være verdens største private cruise-resort! Ocean Cay Marine Reserve, som stedet officielt hedder, åbner her i november, så du har virkelig noget nyt og spændende at se frem til! Om aftenen kl. 23.00 sejler du så atter tilbage mod Miami, hvor du ankommer den efterfølgende morgen kl. 07.00 (søndag den 15. december). Sikke en fed syvdages rundrejse i Caribien!

 

Hvis man kan stole på de her billeder, så bliver Ocean Cay en sindssyg vild destination!

 

 

I forhold til de dage du tilbringer til havs, kommer du i øvrigt på ingen måde til at kede dig. Skibet MSC Meraviglia er nemlig et af MSC’s nyeste skibe (søsat i 2017), så naturligvis er det spækket med alverdens faciliteter. Alt lige fra vandland med vandrutsjebaner og adskillige pools til børneklubber, bowlingbaner, casino, spa og diverse sportsfaciliteter!

 

Krydstogtet inkluderer herudover både helpension, kaffe, the, vand, fri adgang til swimmingpools, jacuzzis og fitnesscentre samt alle gebyrer, skatter og afgifter. Du skal dog være opmærksom på, at drikkepenge ikke er inkluderet i prisen (som regel ligger drikkepengene omkring 80–100 kr. pr. person pr. dag). Prisen for en indvendig kahyt på dette cruise (fra den 8. december til den 15. december) er kun 2.588 kr. pr. person.

 

Tilbuddet findes på en række datoer fra november til marts. Herudover findes et hav af andre krydstogter med afrejse fra Miami og Fort Lauderdale. Cruise-skibene sejler nærmest i pendulfart, så der er rig mulighed for at finde et cruise, der passer til dine rejsedatoer. Du kan selv undersøge udvalget nærmere herunder.

 

Frapriser for Caribien-krydstogter

(forskellige rejselængder)

 


Læs videre efter annoncen

annonce

 

Fly til Miami

Krydstogtet varer som sagt fra den 8. til den 15. december, og jeg har i dette eksempel blot valgt at finde flybilletter fra den 7. til den 16. december. På disse datoer kan du nemlig flyve fra København til Miami til kun 2.388 kr. og fra Billund til 3.010 kr. Vil du hellere tilbringe længere tid i Florida og Miami, kan du også sagtens finde afgange, hvor du har mere tid på hver side af krydstogtet – det styrer du fuldstændig selv 😉

 

Som det er tilfældet med stort set alle fly til USA, får du gratis håndbagage inkluderet i prisen, mens indchecket bagage skal tilkøbes. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det som regel billigst at tilføje bagagen direkte hos flyselskabet, efter du har købt billetten via travelmarket.

 

 

Hoteller i Miami

I dette eksempel skal du bruge en enkelt nat i Miami i hver ende af rejsen. Miami er næsten uundgåeligt en dyr destination, hvad hoteller angår. Men jeg har faktisk fundet to ret budgetvenlige bud.

 

Til den første nat kan du f.eks. bo på det billige Green Seas Motel. Her får du et rigtig fint budgethotel, der ligger i Hollywood-området (ej at forveksle med Hollywood i Los Angeles). Prisen for en enkelt nat fra den 7. december til den 8. december er kun 597 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 299 kr. pr. person.

 

 

Til den sidste nat har jeg fundet det 3* Hollywood Beachside Boutique Suites. Her får du også en strandnær beliggenhed i Hollywood. Fra den 15. til 16. december koster et værelse 432 kr. – dvs. 216 kr. pr. person.

 

 

Vil du hellere selv finde andre hoteller i Miami, skal du naturligvis også være velkommen til det. Ift. transport til og fra hotellerne kan du tage metroen direkte fra lufthavnsstationen til Hollywood. Derfra kan du så enten tage bus eller taxi det sidste stykke til hotellerne.

 

 

Rejsen i billeder

Miami skyline – med lidt palmer i forgrunden

 

Miami Beach er lige så lang, som den er skøn!

 

I Costa Maya, Mexico, kan du både nyde områdets lækre strande …

 

eller f.eks. besøge Maya-ruinen Chacchoben (ca. 1 times kørsel fra Costa Maya Cruise Port)

 

I Belize City kan du f.eks. tage en vandtaxi til Øen Caye Caulker (turen tager ca. 45 minutter)

 

Roatan er Caribien fra sin bedste side

 

Ocean Cay, Bahamas, er endnu ikke færdigbygget, men du kan få et lille sneak peek i videoen herunder

 

MSC Meraviglia

 

Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All-inclusive middelhavscruise: 7-nætters fra kun 4.818 kr. inkl. helpension, gratis drikkepakke, mm.

   9 april, 2019 11 Comments »

Så er det igen blevet tid til et søfartseventyr med fuld smæk på alt, hvad der hedder luksus og livsnyderi! Jeg har nemlig fundet et superspændende tilbud på et krydstogt, der tager dig på en skræddersyet rundtur igennem hele middelhavsregionen! Det specielle ved tilbuddet er, at du udover den “almindelige” pakke med krydstogt, helpension, adgang til pools, spa, underholdning, osv. også må vælge to

Krydstogt til Sydamerika: 16-nætters krydstogt fra Barcelona til Rio de Janeiro til kun 7.390 kr. inkl. alle fly og helpension

   23 marts, 2019 2 Comments »

Er du klar til at efterlade landkrabberne herhjemme og begive dig ud på et maritimt eventyr?! Turen går hele vejen fra den Iberiske Halvø på tværs af Atlanterhavet til den brasilianske østkyst – lidt af en rejse! Og derfor tager krydstogtet da også hele 16 nætter. For at være lidt mere præcis starter rejsen fra Barcelona ved Middelhavet og slutter i Brasiliens farverige storby Rio de Janeiro.

Billige middelhavskrydstogter fra kun 598 kr. inkl. helpension

   28 februar, 2019 No Comments »

Ohøj! Nu er det altså blevet tid til en rigtig Middelhavsferie! Og her hentyder jeg selvfølgelig til et krydstogt på Middelhavet! Selvom du måske tænker, at krydstogter er større projekter, hvor du ender med at tilbringe en masse tid på havet, så kan du faktisk sagtens finde korte og utroligt budgetvenlige krydstogter. Så hvis du drømmer om et lille maritimt middelhavseventyr kombineret

Drømmecruise i Caribien: 8 dages krydstogt med balkonkahyt og helpension til KUN 1.639 kr. – 5.960 kr. inkl. fly

   13 februar, 2019 6 Comments »

Er du klar til at blive præsenteret for en vaskeægte maritim drømmerejse fra allerøverste hylde? Sådan én har jeg nemlig fundet i dag! Med afgang fra Rihannas fødeø Barbados begiver du dig ud på et eventyr af et krydstogt i Caribien! Undervejs kommer du forbi et udvalg af de mest fantastiske øer i det caribiske øhav – bl.a. Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer (Dansk Vestindien) og St. Lucia m.fl.! Og at

Krydstogt i de Forenede Arabiske Emirater: 11 nætters cruise fra kun 2.298 kr. inkl. helpension

   14 december, 2018 2 Comments »

Ohøj! Ferie behøver ikke kun foregå på land – det er krydstogter et strålende bevis på. Og netop et krydstogt har jeg i dag fundet et vildt tilbud på! Destinationen er De Forenede Arabiske Emirater og Den Persiske Golf. Her kan du nemlig komme på et maritimt eventyr af rundrejse i form af et luksuriøst 11-nætters krydstogt med afgang fra Dubai! Ruten går forbi en række af de

Miami & Caribien-cruise: oplev Miami, Mexico, Belize og Honduras til kun 10.198 kr. inkl. fly, 4* hotel og helpension

   26 juni, 2018 2 Comments »

Hvad vil du helst – en tur til varme, solrige Miami eller på et cruise i Caribien? Før du træffer et valg, så tag det helt roligt. Du behøver faktisk ikke vælge! Jeg har nemlig fundet et superfedt rejsetilbud, der kombinerer ferie i Miami med et krydstogt til Caribien! Hvor fedt er det lige?! Så hvis Miami, Mexico, Belize og Honduras lyder som destinationer, du

Hurtigruten-tilbud: Kyrdstogt langs Norges kyst fra kun 4.923 kr. inkl. fly, transfer og helpension

   26 marts, 2018 2 Comments »

Så er jeg faldet over et meget lækkert krydstogts-tilbud. Hurtigruten har nemlig et par tilbud på en af deres eventyrlig smuk rejser ned langs Norges fantastiske kyst! Turene starter  helt oppe i Nordnorge i Kirkenes og ender til sidst i Bergen i syd. Så du kommer forbi nogle af verdens smukkeste naturområder. Det gode ved dette tilbud er, at der allerede er fly inkluderet i prisen, som