Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

UDSOLGT ❌ fra 1.342 kr.
Krydstogt-cruise-Middelhavet-banner-1280-x-1280-1080x1080
Krydstogt

Middelhavskrydstogt

4-nætters cruise inkl. helpension og fly tur/retur

Krydstogt |

Middelhavskrydstogt

Så er det blevet tid til et søfartseventyr med fuld smæk på alt, hvad der hedder luksus og livsnyderi! Jeg har nemlig fundet et spændende tilbud på et middelhavskrydstogt, der tager dig på en skræddersyet rundtur igennem middelhavsregionen! Krydstogtet tager dig med på en rejse rundt til nogle af de mest populære destinationer i Sydeuropa – så husk kameraet for at få det hele dokumenteret! 🛳️☀️

🍹 All inclusive kampagne lige nu: du kan opgradere dit krydstogt med all inclusive-pakken fra 200 kr. pr. person pr. nat og få fri bar (øl, vin, drinks m.m.), kaffe og te, sodavand m.m.

**OPDATERING** Afgangen, der beskrives her i artiklen, er desværre udsolgt. Find eventuelt selv en afgang, der passer dig, her.

Middelhavskrydstogt

fra

1.342 kr.

✈️ Fly fra København og Billund

📸 Oplev Mallorca, Valencia, Marseille, Savona og Rom

🍽️ Helpension inkluderet i prisen

4-nætters krydstogt

963 kr.

Fly til Mallorca

282 kr.

Fly til København

97 kr.

Fly til Mallorca

109 kr.

Fly til Billund

188 kr.

Fly

379 kr.

Krydstogt

963 kr.

Total (pr. person):

1.342 kr.

Middelhavskrydstogt

På dette krydstogt er du i rigtig gode hænder.

Du skal nemlig forkæles af Costa Pacifica. Et krydstogt med Costa Pacifica er især velegnet til børnefamilier, enlige eller par i alle aldre, som sætter pris på en god atmosfære og masser af aktiviteter og musik.

Skibet kombinerer italiensk mad og livsstil med mange andre internationale indslag. Og når du rejser med Costa Cruises, kan du lade smokingen blive hjemme – tøjstilen er nemlig pæn, men uformel.

Krydstogtskibet Costa Pacifica inviterer dig ombord på et cruise, der starter på Mallorca i Spanien, hvorefter skibet sætter kurs mod Valencia i Spanien, Marseille i Frankrig, Savona i Italien og endeligt lægger det til havn i fantastiske Rom i Italien ❤️

På et middelhavskrydstogt som dette er destinationerne undervejs kun en del af oplevelsen. For i løbet af krydstogtet har du nogle dage til havs, og her er det superfedt, at skibet er spækket med alverdens underholdning og faciliteter!

Costa Pacifica er et stort og moderne krydstogtskib, der havde sin jomfrurejse i 2009, og som har plads til i alt 3.780 gæster fordelt på 14 dæk.

Hvad angår faciliteter, kan du bl.a. glæde dig til Samsara Spa, der med sine mere end 23.000 m², kæmpe swimmingpool, som strækker over to dæk med glastag, flere boblebade, vandrutsjebane og en gigantisk filmskærm, er en af de største spa’er på havet.

Derudover er der basketballbane, poolparty, natklub med Las Vegas-inspirerede shows, Formel 1-simulator, fitnesscenter, legerum og forskellige børne- og ungdomsklubber med masser af underholdning!

Jo, jo, der er nok at tage sig til ombord på Costa Pacifica 🥳

Costa Pacifica er af Italiensk oprindelse, hvilket afspejles i restauranterne, der bl.a. byder på lækre italienske madoplevelser.

Og krydstogtet er ovenikøbet inklusive helpension, så du både kan spise morgenmad, frokost og aftensmad uden ekstra beregning 👏

Og hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan du opgradere til all inclusive-pakken, der omfatter øl, vin, drinks, likører, kaffe & te, sodavand og meget mere. Det koster 200 kr. pr. person pr. nat, og så kan du bl.a. drikke alle de Aperol Spritz, du kan få ned 🍹

Middelhavskrydstogt – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i et middelhavskrydstogt (med indvendig kahyt) fra torsdag den 13. juni til mandag den 17. juni.

Prisen for denne afgang for to personer koster kun 963 kr. pr. person. Slet ikke tosset!

Det er både muligt at opgradere kahyt og forplejning, hvis du ønsker det.

Vil du gerne rejse på andre datoer, kan du klikke på “se andre cruises” i tilbudsboksen ovenfor.

Tilbuddet indeholder

  • Helpension med reserveret bord i hovedrestauranten
  • Faciliteter ombord
  • Daglige shows og underholdning
  • Havneafgifter og afgifter
  • Børne- og teenagesklub, 3-17 år
Middelhavskrydstogt

Middelhavskrydstogt

Middelhavskrydstogt

Middelhavskrydstogt

Middelhavskrydstogt

Middelhavskrydstogt

Middelhavscruise – flybilletter

✈️ Middelhavskrydstogtet inkluderer ikke flybilletter – så dem skal du selv stå for.

Krydstogtet ovenfor starter på Mallorca og slutter i Rom, og det strækker sig som sagt fra 13. juni til mandag den 17. juni.

Fly til Mallorca: I dagene umiddelbart før krydstogtet kan du finde direkte fly fra både København og Billund.

P.t. finder du de billigste fly fra København onsdag den 12. juni til kun 282 kr. (du ankommer dagen før afgang).

Fly hjem fra Rom: Når du skal hjem fra Rom, kan du igen finde fly retur til København.

Tirsdag den 18. juni kan du f.eks. finde enkeltbilletter fra Rom til København fra kun 97 kr. Her skal du altså bruge en enkelt overnatning i den italienske hovedstad.

Der er også billige afgange fra Billund med gode flytider. Dem har jeg tilføjet længere oppe. Her skal du dog være opmærksom på, at returrejsen hjem til Billund først er den 20. juni, så du ville skulle bruge et par dage i Rom. Men hey, hvem har ikke lyst til det i midten af juni? 😉

Det er også muligt at flyve til Mallorca fra Aalborg og Aarhus, men flytiderne passer ikke supergodt i forhold til afgang med krydstogtskibet, så her ville du skulle bruge et par dage på Mallorca.

Denne artikel er ment som inspiration, og du skal være velkommen til selv at skræddersy rejsen, som du vil.

Hoteller

🏨 Det sidste, du mangler, er blot at finde hotelovernatninger på Mallorca og i Rom. Hvis vi tager udgangspunkt i rejsen fra København, ankommer du på Mallorca onsdag den 12 juni (dagen før cruise), og her skal du bruge en enkelt overnatning. Du flyver retur til København fra Rom tirsdag den 18. juni (dagen efter cruise) og skal altså også bruge en overnatning her 🍕

Herunder kan du se udvalget af hoteller på Mallorca og Rom på disse datoer.

Hoteller i Mallorca

Hoteller i RomMiddelhavskrydstogt – rejsen i billeder

Valencia, Spanien

Middelhavskrydstogt

Marseille, Frankrig

Middelhavskrydstogt

Savona, Italien

Middelhavskrydstogt - Savona

Rom, Italien

Middelhavskrydstogt - Rom


Hvis du er på udkig efter et billigere og mindre omfangsrigt krydstogt, kan du i stedet booke et minicruise til Oslo. 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

MiddelhavskrydstogtMiddelhavskrydstogt

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud