• 09 apr 2019

  All-inclusive middelhavscruise: 7-nætters fra kun 4.818 kr. inkl. helpension, gratis drikkepakke, mm.

  Så er det igen blevet tid til et søfartseventyr med fuld smæk på alt, hvad der hedder luksus og livsnyderi! Jeg har nemlig fundet et superspændende tilbud på et krydstogt, der tager dig på en skræddersyet rundtur igennem hele middelhavsregionen! Det specielle ved tilbuddet er, at du udover den “almindelige” pakke med krydstogt, helpension, adgang til pools, spa, underholdning, osv. også må vælge to gratis fordelspakker – f.eks. premium drikkepakken, som gøre krydstogten til en all-inclusive rejse til en virkelig vild pris.

  Middelhavskrydstogt med all-inclusive
  maj - oktober
  fra4.818 kr.
  7-nætters krydstogt
  inkl. helpension, adgang til pools og 2 opgraderinger
  4.818 kr.

  Middelhavskrydstogt

  Hvis du er lidt lun på tanken om et krydstogt i Middelhavet, så er tilbuddet her lige noget for dig! Mycruise.dk kører nemlig lige nu et lækkert tilbud på et 7-nætters krydstogt. Krydstogtet er med rederiet Norwegian Cruise Line, der er en særdeles velanset operatør inden for cruisebranchen. Faktisk er Norwegian blevet kåret som “Europe’s leading cruise line” 10 år i træk. Så du kan roligt regne med rigtig fine faciliteter ombord på skibet, Norwegian Epic.

   

  Turen starter i Rom – eller havnebyen Civitavecchia for at være helt præcis – og herefter sætter skibet kurs mod Livorno, Cannes, Mallorca, Barcelona, Napoli og til sidst Civitavecchia igen. En på alle måder spændende og indbydende rute, der tager dig forbi nogle af middelhavsregionens mest seværdige storbyer og feriesteder!

   

  På krydstogter som dette er destinationerne undervejs dog kun en del af oplevelsen. For mens du er ombord på skibet, har du alverdens underholdning til rådighed! Jeg kan bl.a. nævne to swimmingpools, børnepool, vandrutsjebaner, fem jacuzzis, spa, casino, shoppingområde, teater, internetcafé, bowling, fitnesscenter, sportsbaner og meget mere! Jo, jo, der er nok at tage sig til ombord på Norwegian Epic, der i øvrigt har plads til godt 4000 passagerer fordelt på hele 19 dæk!

   

  Og nu til noget spændende! Tilbuddet indeholder som udgangspunkt helpension og vand, kaffe, te og juice. Men dette Norwegian-krydstogt kører også med “Free at Sea”-konceptet, hvor du frit må vælge 2 ud af 5 fordelspakker! Pakkerne du kan vælge imellem er:

   

  • Premium drikkepakke
   Inkluderer en bred vifte af alkoholiske og ikke alkoholiske drikke og spiritus samt cocktails og vine op til 15 USD pr. glas. Derudover er vin og fadøl inkluderet i alle restauranter og barer.

   

  • Wifi-pakke
   3-6 nætters krydstogt: 100 minutters wifi pr. kahyt. 7+ nætters krydstogt: 250 min. wifi pr. kahyt.

   

  • “Special dining-pakke”
   Inkluderer middage i følgende specialrestauranter ombord: Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville, Moderno Churrascaria, Los Lobos og Q. Antallet af middage afhænger af krydstogtets varighed.
   3-4 nætters krydstogt: 1 middag. 5-6 nætters krydstogt: 2 middage. 7-8 nætters krydstogt: 3 middage.

   

  • Udflugtspakke
   50 USD pr. kahyt pr. havn til brug på udflugter.

   

  • Familie- og vennepakke
   3. og 4. person i kahytten betaler kun skatter og afgifter.

   

  Det er helt klart drikkepakken og familiepakken, som jeg synes er mest attraktiv i dette tilbud. Med drikkepakken får du en nemlig et 7-nætters krydstogt med all inclusive på et 5* skib til under omkring 4.800 kr. pr. person – der er mange luksus-hoteller i Middelhavs-området, som ikke kan tilbyde sådan en pris. Og tit ligger premium drikkepakker på en uges krydstogt omkring 1.500 – 2.500 kr. pr. person. Så der er virkelig mange penge at spare!

  Rejser du med børn, vil det da være oplagt med familie- og vennepakken, hvor de så kun betaler skatter og afgifter (som normalt ligger mellem 250 – 500 kr.).

  Tilbuddet gælder forresten på ALLE Norwegian Cruises i 2019, hvis du bestiller inden d. 30. april! Du kan se en liste over alle deres krydstogter her

  ANDRE KRYDSTOGTER

   

  Prisen for krydstogtet starter fra 4.818 kr. Denne pris finder du både i maj og juni. Jeg har f.eks. taget udgangspunkt i en et krydstogt (med invendig kahyt) fra den 5. juni til den 12. juni. Priserne herudover (juli, august, september og oktober) er dog også ganske pæne. Selv hvis du gerne vil rejse i skolernes sommerferie i juli, kan du finde tilbuddet fra kun 6.870 kr. Slet ikke tosset, når man tænker på alt det, du får med i form af helpension og valgfrie fordelspakker!

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Krydstogt
  • Helpension
  • Roomservice 24/7 i kahytten (servicecharge USD 7,95 per bestilling)
  • Fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater ombord
  • Alle gebyrer, skatter & afgifter

   

   

  Billige fly til Rom

  Krydstogtet inkluderer ikke fly til og fra Rom, så det skal du selv stå for. Det behøver dog slet ikke være dyrt! Og lige netop Rom kan du flyve til billigt fra både Billund og København.

   

  Jeg tog ovenfor udgangspunkt i et krydstogt fra onsdag den 5. til onsdag den 12. juni. Fra både Billund og København kan du finde flybilletter til Rom fra tirsdag den 4. til torsdag den 13. juni til hhv. 386 kr. og 461 kr. (og du kan faktisk finde flybilletterne endnu billigere i maj, hvor krydstogtet også koster de 4.018 kr.). På denne måde har du en enkelt nat i Rom på hver side af krydstogtet. Hvis du vil tilbringe længere tid i Rom, kan du selvfølgelig også finde flyafgange, der giver dig mere tid i den italienske hovedstad.

  Billige fly til Rom
  kr.
  Fra Billund
  Fra København

   

  Hoteller i Rom

  Det sidste, du mangler nu, er blot at finde et hotel i Rom i hver ende af krydstogtet. Rom har naturligvis en overflod af hoteller i alle prisklasser. Herunder kan du få overblikket og finde et, der passer til dine behov og dit budget.

   

   

   

  Rejsen i billeder

   

  Colosseum, Rom

   

  Det Skæve Tårn i Pisa (tæt på Livorno)

   

  Solnedgang i Cannes

   

  Cala Llombards, Mallorca

   

  La Sagrada Familia, Barcelona

   

  Udsigt over Vesuv, Napoli

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til All-inclusive middelhavscruise: 7-nætters fra kun 4.818 kr. inkl. helpension, gratis drikkepakke, mm.

  1. Zarah Johnsen says:

   Hvilke datoer er der i sommerferien?:-)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Zarah 🙂

    Inde på tilbuddet kan du under trin 1 “Hvornår vil I på cruise?” klikke på juli. Herefter vil kalenderen vise dig alle afgange i denne måned 🙂

    Du får lige et screenshot her: https://ibb.co/z8dQbNn

  2. Stine says:

   Hvordan skal familiepakken forståes? Betaler man så ikke krydstogtets pris for 3+4 person men kun afgifter og skatter?

   • Rejsespejder says:

    Hej Stine,
    ja, den 3. og 4. person betaler kun afgifter og skatter :).

    • Marc says:

     Bemærk at familie tilbuddet ikke gælder i skoleferier.

     Her betaler 3 og 4 person fuld pris.

     • Rejsespejder says:

      Hej Marc,
      tak for din kommentar – hvor ser du det?

      • Marc says:

       Det blev jeg oplyst af mycruise da jeg forsøgte at booke 🙁

       • Rejsespejder says:

        Øv! Okay tak for info – det står nemlig ingen steder.

        • Tom says:

         Hej. Jeg har haft fat i mycruice for at høre nærmer omkring det med 3 og 4 person, da jeg syntes det er lidt forvirrende! Hvis 4 voksne personer ønsker at benytte Familie/vennepakken koster det i indvendig kahyt 26000!!!! med afrejse den 5 juni. Hvis man derimod vælger at tage 2 kahytter koster det ca. 5000 pr person, altså små 20000 så hvor er det lige man får fordelen ved at vælge familien/vennepakken? Måske jeg har overset noget!

         • Tom says:

          Blot en update på valg af pakker i forbindelse med Cruise fra Rom i tilfælde af at nogle herinde vil booke en tur.
          Ifølge My Cruise gælder valgmulighed 5 ikke for Cruise i middelhavet, de skriver: Der er desværre ikke mange at vælge imellem og det er typisk en tur fra Boston i USA. Men i middelhavet gælder det desværre ikke.

          • Rejsespejder_SB says:

           Hej Tom 🙂

           Tak for info – det står som sagt ingen steder på tilbudssiden, så det er fedt, at du deler det her.

  Se Tilbud her