• 23 May 2023

  Middelhavskrydstogt: 7-nætters cruise fra kun 4.064 kr. p.p. inkl. helpension og fly tur/retur

  Så er det blevet tid til et søfartseventyr med fuld smæk på alt, hvad der hedder luksus og livsnyderi! Jeg har nemlig fundet et spændende tilbud på et middelhavskrydstogt, der tager dig på en skræddersyet rundtur igennem middelhavsregionen! Krydstogtet tager dig med på tur rundt til nogle af de mest populære destinationer i Sydeuropa – så husk kameraet for at få det hele dokumenteret! 📸🚢

  Middelhavskrydstogt med helpension
  juni - oktober
  fra4.064 kr.
  Billund
  Bari
  7-nætters krydstogt
  inkl. helpension og adgang til pools
  3.519 kr.
  Fly til Bari
  545 kr.
  Fra Billund
  Fly
  545 kr.
  Krydstogt
  3.519 kr.
  Total (pr.person)
  4.064 kr.

  Middelhavskrydstogt

  Hvis du er lun på tanken om et krydstogt i Middelhavet, så er tilbuddet her lige noget for dig.

   

  Krydstogtet foregår med rederiet MSC Cruises, og netop MSC er faktisk ét af de største rederier på på markedet i Middelhavsregionen.

   

  Cruiset ovenfor foregår ombord på skibet MSC Opera, og turen starter i Bari – herefter sætter skibet kurs mod Monfalcone , Kefalonia, Heraklion, Santorini og til sidst Bari igen. En på alle måder spændende og indbydende rute, der tager dig forbi nogle af middelhavsregionens seværdige byer og feriesteder!

   

  På krydstogter som dette er destinationerne undervejs kun en del af oplevelsen. For mens du er ombord på skibet, har du alverdens underholdning til rådighed!

   

  MSC Opera er et lidt mindre krydstogtskib, der leverer god komfort i et elegant miljø. Skibet har plads til knap 2.000 passagerer fordelt på ni dæk.

   

  Og hvad angår faciliteter, kan du bl.a. glæde dig til poolområde, børnepool, jacuzzi, spacenter, teater, casino, fitnesscenter, sportsbaner og meget mere! Jo, jo, der er nok at tage sig til ombord på MSC Opera 🥳

   

  Tilbuddet på krydstogtet indeholder som udgangspunkt helpension og vand, kaffe og te.

   

   

  Middelhavskrydstogt – priser & bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb, hvor du kan finde krydstogter hos mange af de største rederier – bl.a. MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i et Middelhavskrydstogt (med indvendig kahyt) fra lørdag den 7. oktober til lørdag den 14. oktober.

   

  Prisen for denne afgang koster 3.519 kr. pr. person. Slet ikke tosset, når man tænker på alt det, du får med i form af helpension og alle aktiviteterne.

   

  Drikkepakker og diverse udflugter kan desuden tilkøbes, hvis du ønsker det, men de plejer ikke at være helt billige.

   

  OBS: Med flybilletterne ovenfor kan du også finde et andet krydstogt, der har en anden rute. Du starter igen fra Bari og derefter sættes kursen mod Venedig, Split, Kotor, Korfu, Zakynthos og med retur til Bari igen. En tur som denne er dog ca. 600 kr. dyrere sammenlignet med ovenstående eksempel. Hvis du er interesseret i denne tur, kan du tilgå tilbuddet her.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Alle måltider ombord
  • Aktiviteter
  • Daglig underholdning
  • Havneafgifter og afgifter
  • Børne- og ungdomsklub 3-17 år

   

  OBS: Prisen er eksklusive et servicegebyr (ca. 10 euro pr. nat).

   

  Middelhavskrydstogt

  Middelhavskrydstogt

   

  Billige fly til Bari

  Krydstogtet inkluderer ikke fly til og fra Bari- så det skal du selv stå for.

   

  Krydstogtet ovenfor strækker sig som sagt fra lørdag den 7. oktober til lørdag den 14. oktober.

   

  Fra Billund kan du finde flybilletter til Bari fra fredag den 6. oktober til mandag den 16. oktober. På disse datoer koster flybilletter kun 545 kr.

   

  Det betyder, at du har en enkelt overnatning i Bari før krydstogtets start og to overnatninger, når krydstogtet er afsluttet.

   

   

  Hoteller i Bari

  Det sidste, du mangler nu, er blot at finde et hotel i Bari i hver ende af krydstogtet.

   

  Byen har en overflod af hoteller i alle prisklasser.

   

  Hvis du tager udgangspunkt i flybilletterne ovenfor, skal du bruge overnatninger både før og efter krydstogtet.

   

  Bari kan godt være en dyr by ift. hoteller. Men tit kan du finde mere budgetvenlige Bed & Breakfast, hvor du får meget for pengene.

  Hoteller i Bari

   

  Middelhavskrydstogt – rejsen i billeder

   

  Bari

  Middelhavskrydstogt

   

  Monfalcone

  Middelhavskrydstogt

   

  Kefalonia

  Middelhavskrydstogt

  Heraklion

  Middelhavskrydstogt

   

  Santorini

  Middelhavskrydstogt

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Middelhavskrydstogt: 7-nætters cruise fra kun 4.064 kr. p.p. inkl. helpension og fly tur/retur

  1. Dorthe says:

   Jeg synes at du også skal nævne at der skal lægges “drikkepenge gebyr” oveni som er ca 10 Euro pr person pr nat (tjek Msc Cruises hjemmeside) for de er ikke regnet med i prisen. Desuden er drikkevarer pakker ret dyre selv for børn, ca 1200 – 1700 kr pr mand. Plus udflugterne der arrangeres fra skibet er også i den høje ende prismæssigt. Bare så man har det fulde billede 😊

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorthe 🙂

    Tak for din kommentar 😊

    Det er rigtige gode pointer. Især det med eventuelle obligatoriske gebyrer.

    I mine artikler prøver jeg altid at holde mig til det væsentligste. Ellers kan artiklerne hurtigt blive for lange og informationstunge. Og folk, der er interesserede i at læse mere, kan altid gøre det inde på bookingsiden.

    Men et gebyr, man ikke kan komme uden om, er helt klart “need to know” – så det tilføjer jeg til artiklen straks 😉

    Priser på diverse udflugter og drikkepakker er derimod mere “nice to know”, hvis du spørger mig. Krydstogtet er trods alt med helpension plus vand, kaffe, te og juice. Og udflugter kan man også sagtens selv stå for, hvis man ønsker det. Men jeg vil da se, om jeg ikke kan nævne det i en enkelt sætning eller to – så folk i hvert fald er klar over, at det kommer til at koste.

    Så tak for din feedback, Dorthe, den er værdsat 🙂

  2. Anna says:

   Har du nogen fornemmelse om, hvorvidt denne pris er unik for i år eller er det “typisk” for sæsonen? Jeg får familiebesøg fra Canada næste år og de ville elske dette!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anna 🙂

    Tak for din kommentar.

    Uha, det er et godt spørgsmål! Hele rejsebranchen har jo været igennem en række hårde år. Først corona-pandemien, der nærmest lukkede al rejseaktivitet ned, og derefter krigen i Ukraine, der bl.a. har betydet store stigninger på brændstofpriser.

    Derfor tør jeg simpelthen ikke udtale mig om, hvorvidt prisniveauet denne sæson bliver det niveau, vi fremover skal regne med, eller om det kommer til at se helt anderledes ud i de kommende år.

    Jeg vil derimod gerne udtale mig om noget andet – nemlig at jeg fortsat vil holde godt øje med flere krydstogt-rejser 😀

    Og når jeg finder gode tilbud, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem her på bloggen. Så hvis du gerne vil på Europa-krydstogt med din canadiske familie næste år, må du endelig holde øje med bloggen 😉

  Se tilbud her
  Webview: false