• 22 jul 2017

  Kroophold i Sønderjylland: 2 dage på Frøslev Kro til kun 499 kr. inkl. 3-retters menu, vin-menu og morgenmad

  Hvad med at kombinere en shopping-tur syd for grænsen med et hyggeligt kroophold, hvor alt er sørget for, så du bare kan koncentrere dig om at slappe af i de smukkeste omgivelser? I dag har jeg fundet et ophold i dejlige Sønderjylland, hvor du blandt andet får 3-retters menu, vinmenu og morgenmad med i prisen. Her er du tæt på skønne naturoplevelser ved f.eks. Tinglev Mose eller stranden ved Flensborg Fjord, shopping i Flensborg by (15 km fra kroen) og hvis du trænger til at få slikskuffen fyldt op derhjemme, så befinder du dig også under 5 km. fra diverse grænsekiosker.

  Kroophold ved Frøslev Kro
  juli - december
  499 kr.
  Frøslev Kro
  inkl. aftensmad, vin og morgenmad
  499 kr.

  takeoffer.dk har jeg fundet et godt tilbud på et kroophold på Frøslev Kro i Sønderjylland, der kan bruges helt frem til d. 20.12., hvilket giver dig mulighed for f.eks. at benytte dig af tilbuddet i sommerferien, i efteråret, hvor det er muligt at opleve sort sol ved Tinglev Mose eller måske et lille smut i julen. Opholdet koster 998 kr., dvs. 499 kr. pr. person ved en booking for 2, og flg. er inkluderet:

  • 1 overnatning på et dobbeltværelse
  • Kaffe og kage på ankomstdagen mellem kl. 15:00 – 16:00
  • 3-retters menu
  • Vin-menu til maden
  • Lækker morgenmad
  • Gratis WiFi og parkering

   

  Hvis du vil benytte dig af tilbuddet i juli/august forekommer der et tillæg på 200 kr. og ligeledes på helligdage med et gebyr på 100 kr. Ved ankomst fredag eller lørdag forekommer der også et lille tillæg, hvilket dog frafalder, hvis du ankommer i juli/august. Det er ikke muligt at booke opholdet med ankomst om søndagen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her