Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

kan refunderes frem til 9. jan. fra 499 kr.
8af5801c5993066c0159ab86a3770068-1
Hotel

Kroophold i Sønderjylland: 2 dage på Frøslev Kro fra kun 499 kr. p.p. inkl. 3-retters menu, vinmenu og morgenbuffet

Hotel |

Kroophold i Sønderjylland: 2 dage på Frøslev Kro fra kun 499 kr. p.p. inkl. 3-retters menu, vinmenu og morgenbuffet

Hvad siger du til en tur syd for grænsen, hvor du kan shoppe igennem og nyde et hyggeligt kroophold? Alt er sørget for, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at slappe af i de smukkeste omgivelser. I dag har jeg fundet et ophold på Frøslev Kro i skønne Sønderjylland, hvor du er tæt på skønne naturoplevelser som f.eks. Tinglev Mose og Flensborg Fjord. Trænger slikskuffen derhjemme til en refill, er du under 5 km fra diverse grænsekiosker. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her!

Kroophold på Frøslev Kro

5. november 2021 – 1. august 2022

499 kr.

Oplev Frøslev Kro

499 kr.

Kroophold på Frøslev Kro

På takeoffer.dk har jeg i dag fundet et godt tilbud til dig, som indeholder et ophold på Frøslev Kro i hyggelige Sønderjylland.

Frøslev Kro er en skøn kro, som har haft udskænkning siden 1700-tallet. Her vil du få en autentisk oplevelse på den historiske kro, som er fyldt med traditioner og ægte dansk krostemning.

Kroens restaurant Karsten Thomsen er opkaldt efter digteren, der styrede kroen tilbage til 18oo-tallet. Her får du serveret traditionel sønderjysk mad, som har præg af det nordiske køkken. I tilbuddet er der inkluderet en 3-retters menu, som er inspireret efter årstiden. Som en ekstra bonus får du serveret lækkert vin til maden.

Opholdet koster 999 kr. dvs. 499 kr. pr. person. Prisen gælder for 1 overnatning, 3-retters menu, vin til maden og morgenmad.

Pakken indeholder for 2 personer:

  • Ophold på Frøslev Kro
  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Velkomstkaffe- og kage fra kl. 15.00 – 16.00
  • Lækker 3-retters årstidsmiddag efter køkkenchefens valg
  • Vin til maden
  • Dejlig morgenbuffet dagen derpå
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering på kroen
  • Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage frem til d. 1. august 2022. 
  • Din pris: 999,- for 2 personer. Førpris: 1.999,-

Frøslev Kro

Frøslev Kro

Frøslev Kro

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Kroophold i Sønderjylland: 2 dage på Frøslev Kro fra kun 499 kr. p.p. inkl. 3-retters menu, vinmenu og morgenbuffetKroophold i Sønderjylland: 2 dage på Frøslev Kro fra kun 499 kr. p.p. inkl. 3-retters menu, vinmenu og morgenbuffet

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud