• 26 feb 2016

  Korfu: 1 uges All-inclusive på 3* hotel til kun 2.541 kr. inkl. fly og bagage

  rsz_greece-997621_1280

  Korfu er blandt de mest frodige af de græske øer i det Ioniske Hav. Der er lækre strande, gode dykkerforhold og feriestemning for alle pengene. Er man mere til det kulturelle, byder øen på en græsk/venetiansk arkitektur og historie, som vil imponere enhver. Snyd dig ikke for en tur til øens største by, Korfu By, hvor du kan nyde den hyggeligt stemning mens du spiser en græsk salat på den lokale restaurant. Vil du på eventyr, kan du leje en bil og tage på opdagelse i drypstenshuler, banaplantager eller tage et smut forbi den lille autentiske by Varipatedes.

   

  Hotellet

  Jeg har på trivago.dk fundet det dejlige 3* all-inclusive hotel Messonghi Beach Holiday Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.593 kr. pr. person ved en rejse for to. Hotellet ligger på stranden i byen Moraitika som ligger kun 13 km fra Korfu By. Der er 3 swimmingpools og tilhørende vandland, så stedet er også meget børnevenligt. Der er 2 restauranter på hotellet og 4 barer tilknyttet. På hotellets mini-market kan du gøre de mest nødvendige indkøbt og så kan stedet i øvrigt prale af et spacenter og 3 tennisbaner.

  Læs mere om hotellet her

  korfuhotel3

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Fly

  Startour.dk kan du lige nu komme rigtig billigt fra København til Korfu fra d. 3 – 10. juni. Billetten koster 948 kr. pr. person

  korfufly

  flykorfu2

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Vil du gerne flyve fra Billund findes der også billig billetter, fra d. 10 – 17. juni til kun 1.348 kr. pr. person

  korfubillund

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel m. all-inclusive

  1.593 kr.

  Fly

  948 kr.

  TOTAL (per person)

  2.541 kr.

   

  • Fra: København eller Billund
  • Rejsedatoer: 3 – 10 juni eller 10 – 17 juni
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Jet Time
  • Til: Moraitika, Korfu
  • Hotel: 3* Messonghi Beach Holiday Resort
  • Måltider: All-inclusive

   

  Lejebil

  Har du lyst til at leje en bil på Korfu, så er det en billig måde at få set hele øen på. På Autoeurope.dk kan du f.eks. booke en bil til kun 988 kr. for en uge.

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *