• 06 okt 2022

  Københavns måske vildeste hotel: Ophold på det 5* Manon Les Suites fra kun 1.148 kr. p.p. inkl. gratis afbestilling

  Hvis du lige som mig snart har brug for lidt Bali-vibes, så behøver du faktisk ikke tage hele vejen til Sydøstasien. Jeg har nemlig fundet et luksushotel i København, så du kan nøjes med en kort tur til vores kære hovedstad. For her finder du det femstjernede Manon Les Suites af Guldsmeden Hotels. Med hotellets eksotiske indretning føles det som at træde ind på et hotel på Bali, og så ligger Manon Les Suites ovenikøbet supercentralt i København. Så hvis du er klar til at opleve København på en helt ny måde, kan du her booke en getaway til hovedstadens måske mest unikke hotel! ✨

  Luksusophold på Manon Les Suites
  fra1.148 kr.
  Manon Les Suites Guldsmeden
  1.148 kr.
  Prisen pr. nat for en 2-personers suite

  Luksushotel i København – Manon Les Suites Guldsmeden

  Drømmer du om et luksuriøst hotelophold i hjertet af København? Så lad mig præsentere dig for Manon Les Suites – Guldsmeden Hotels (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette hotel må være et af Københavns mest gennemførte hoteller. Det skiller sig især ud i kraft af sin sprudlende eksotiske og boheme-agtige indretning, som straks sender dig på tropeferie på frodige Bali.

   

  Udeover sin fantastisk gennemførte indretning får du også en kanon beliggenhed. Manon Les Suites ligger nemlig midt i København på Gyldenløvesgade – lige ved Søerne og kun 10-15-minutters gang fra en række af Københavns største attraktioner (bl.a. Tivoli, Rundetårn, Rådhuspladsen og Strøget).

   

  Som gæst på hotellet har du desuden gratis adgang til fitnesscenteret og den superflotte indendørs pool – og her boner Bali-barometret virkelig ud! Sjældent har jeg set så lækker en pool på et dansk hotel. Her kan du virkelig fornemme den eksotiske stemning, mens du nyder en cocktail eller en frisk smoothie. Der er også en dejlig tagterrasse, som er fantastisk at sidde og nyde solen på.

   

  Ift. hotellets værelser bliver du indkvarteret på en lille suite (du kan også opgradere til større suiter), som er lige så eksotisk indrettet som resten af hotellet. Hver suite indeholder en himmelseng, tekøkken og eget badeværelse.

   

  Jeg har fundet tilbuddet på booking.com. Prisen kan variere afhængig af dine rejsedatoer. Ofte koster hverdagsophold omkring 2.300 kr. pr. nat (for 2 personer), mens weekendophold typisk svinger mellem ca. 3.000 kr. og 4.000 kr. (for 2 personer).

   

  Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet et ophold fra søndag den 27. november til mandag den 28. november. På disse datoer koster et 2-personers ophold i alt 2.295 kr. inkl. gratis afbestilling. Det svarer således kun til 1.148 kr. pr. person.

   

  Luksushotel i København

  Luksushotel i København

  Luksushotel i København

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her