Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 975 kr.
Design-uden-navn-40-1-1
Hotel

Københavns måske vildeste hotel: Ophold på det 5* Manon Les Suites fra kun 975 kr. p.p.

Hotel |

Københavns måske vildeste hotel: Ophold på det 5* Manon Les Suites fra kun 975 kr. p.p.

Hvis du lige som mig snart har brug for lidt Bali-vibes, så behøver du faktisk ikke tage hele vejen til Sydøstasien. Jeg har nemlig fundet et luksushotel i København, så du kan nøjes med en kort tur til vores kære hovedstad. For her finder du det femstjernede Manon Les Suites af Guldsmeden Hotels. Med hotellets eksotiske indretning føles det som at træde ind på et hotel på Bali, og så ligger Manon Les Suites ovenikøbet supercentralt i København. Så hvis du er klar til at opleve København på en helt ny måde, kan du her booke en getaway til hovedstadens måske mest unikke hotel! ✨

Luksusophold på Manon Les Suites

fra

975 kr.

Manon Les Suites Guldsmeden

975 kr.

Luksushotel i København – Manon Les Suites Guldsmeden

Drømmer du om et luksuriøst hotelophold i hjertet af København? Så lad mig præsentere dig for Manon Les Suites – Guldsmeden Hotels (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette hotel må være et af Københavns mest gennemførte hoteller. Det skiller sig især ud i kraft af sin sprudlende eksotiske og boheme-agtige indretning, som straks sender dig på tropeferie på frodige Bali.

Udeover sin fantastisk gennemførte indretning får du også en kanon beliggenhed. Manon Les Suites ligger nemlig midt i København på Gyldenløvesgade – lige ved Søerne og kun 10-15-minutters gang fra en række af Københavns største attraktioner (bl.a. Tivoli, Rundetårn, Rådhuspladsen og Strøget).

Som gæst på hotellet har du desuden gratis adgang til fitnesscenteret og den superflotte indendørs pool – og her boner Bali-barometret virkelig ud! Sjældent har jeg set så lækker en pool på et dansk hotel. Her kan du virkelig fornemme den eksotiske stemning, mens du nyder en cocktail eller en frisk smoothie. Der er også en dejlig tagterrasse, som er fantastisk at sidde og nyde solen på.

Ift. hotellets værelser bliver du indkvarteret på en lille suite (du kan også opgradere til større suiter), som er lige så eksotisk indrettet som resten af hotellet. Hver suite indeholder en himmelseng, tekøkken og eget badeværelse.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Trivago.

Priserne for et ophold på Manon Les Suites svinger en del alt efter dato.

Men hvis du bruger lidt tid på at undersøge forskellige datoer, kan du godt finde ophold til omkring 1.900 – 2.300 kr. pr. nat i hverdagene (weekender er desværre dyrere).

Jeg har f.eks. fundet et topersoners ophold fra søndag den 7. januar til mandag den 8. januar til i alt 1.949 kr. (dvs. kun 975 kr. pr. person).

Luksushotel i København

Luksushotel i København

Luksushotel i København

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Københavns måske vildeste hotel: Ophold på det 5* Manon Les Suites fra kun 975 kr. p.p.Københavns måske vildeste hotel: Ophold på det 5* Manon Les Suites fra kun 975 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud