• 09 sep 2015

  Københavnertur: 1 eller 2 overnattninger på et lækkert hotel midt i byen inkl. mogenmad og entré til Halloween i Tivoli til kun 499 kr.

  rsz_tivo2

  Har du lyst til en københavnertur? Så har jeg fundet noget til dig! På Travelbird.dk findes der lige nu en deal, hvor du får 1 eller 2 overnatninger på det meget lækre 3* Hotel Christian IV (4 ud af 5 på TripAdvisor) inkl. morgenmad. Hotellet ligger lige ved Kongens Have tæt på alt og let at komme frem til for eksempel hyggelige Nyhavn, hvor du kan nyde en kold øl eller en kop varm kakao, Strøget med de mange butikker og de imponerende Torvehaller, der frister med alverdens lækker mad og drikke. Langelinje og Den Lille Havfrue, vagtskifte på Amalienborg og en cykeltur langs kanalerne på Christinianshavn er blot nogle få bud på andre steder og aktiviteter, København har at byde på.

  Desuden får du entré til Tivoli, som for 10. år i træk åbner dørene for deres magiske halloween-landskab med 20.000 græskar og med udsmykninger og udklædninger, der på én og samme tid skaber hygge og uhygge i bedste halloween-stil. Den smukke have er fyldt med lys, græskar, edderkopper, fugleskræmsler og en masse andet sjov, og havens restauranter har åbent og står klar til at servere lækker mad og drikke. Tivoli har åbent til Halloween fra den 9. oktober til 1. november. Billetten kan dog indløses frem til 3. januar 2016!

  rsz_tivo6

  Du kan købe denne deal til kun 499 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer (995 kr. for 2 overnatninger). Som altid med tilbud fra Travelbird er der forskel i priser på de forskellige datoer. Men jeg har f.eks. fundet rejsen til 499 kr. fra d. 19. til d. 20.10.

  BOOK HOTEL-DEALEN HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *