Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 2.551 kr.
Kongens Dag i Amsterdam: 2 nætter på et 4* hotel fra kun 2.551 kr. p.p. inkl. fly
Weekendophold

Kongens Dag i Amsterdam: 2 nætter på et 4* hotel fra kun 2.551 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Kongens Dag i Amsterdam: 2 nætter på et 4* hotel fra kun 2.551 kr. p.p. inkl. fly

Den 27. april er en særlig dag for hollænderne. Det er nemlig den traditionsrige fejringsdag af kongens fødselsdag – også kaldet Kongens Dag, hvor der festes, spilles livemusik, afholdes markeder og diverse events. Og så er alle klædt i landets nationalfarve – orange. Overordnet set en kanonfed dag med god stemning i hele storbyen – faktisk hele landet. Jeg har fundet en billig rejse til Amsterdam, så du kan deltage i Hollands største og fedeste fest. Så det er med at finde de orange klæder frem! 🎉

Gadefest i hele Amsterdam

26. april – 28. april

fra

2.551 kr.

✈️ fra København

👑 Fejring af Kongens fødselsdag

Billige fly til Amsterdam

992 kr.

Hotel i Amsterdam

1.559 kr.

Hotel

1.559 kr.

Fly

992 kr.

Total (pr. person):

2.551 kr.

Kongens Dag i Amsterdam – fly

Første skridt på vejen til at deltage i nationalfesten er flybilletter.

Fra København finder du ofte de billigste billetter (afgange alle ugens dage).

Som regel finder du de billigste afgange hos easyJet, Vueling eller Norwegian. Og konkurrerende lavprisselskaber på samme rute er kun godt for rejsefolket!

Det betyder helt konkret, at du ofte kan finde returbilletter til dejligt lave priser mellem ca. 500 og 700 kr. uden for højsæsonperioderne (vinterferie, efterårsferie, påske osv.). Det er nemlig noget dyrere at rejse til Amsterdam i højsæsonerne eller ved særlige begivenheder.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg fundet en afgang fra København fra fredag den 26. april til søndag den 28. april. På disse datoer koster tur/retur-billetter 992 kr.

Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne fra ca. 1.300 kr. hos KLM.

Hos easyJet (og stort set alle lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt medbringe en mindre taske, der kan være under sædet. Vil du gerne have ekstra håndbagage til bagagehylden, skal det tilkøbes ved siden af.

Kongens Dag i Amsterdam – hotel

At tage til Amsterdam kan være noget af en dyr affære på hotelfronten – især mens der er stor folkefest.

Men det er alligevel lykkedes mig at finde et godt bud på et lækkert kvalitetshotel, hvor prisen er til at leve med, og hvor komforten er i top. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste XO Hotels Couture (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette firstjernede hotel har fået mange tusinde anmeldelser, og langt de fleste anmeldere er er enige om, at serviceniveauet er superhøjt, værelserne er lækre og rengøringen helt i top.

Du kommer ikke til at bo helt inde i centrum, men med sporvognsstoppested lige uden for døren kan du nemt og hurtigt komme ind til bymidten.

Værelserne på XO Hotels Couture er moderne og tilbyder god komfort med en skøn seng, fladskærms-tv, wi-fi og Nespresso-maskine – altid dejligt at man kan nyde en ordentlig kop kaffe uden at skulle forlade værelset.

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i flybilletter fra fredag den 26. april til søndag den 28. april. På de samme datoer kan du booke et topersoners ophold til i alt 3.118 kr. – dvs. kun 1.559 kr. pr. person.

Vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til det.

Kongens Dag

Kongens Dag

Kongens Dag

Kongens Dag i Amsterdam

Hvis du ikke kender til ‘King’s Day’ i Amsterdam, kan jeg fortælle dig, at det er en kæmpe fest i hele Holland, hvor alle klæder sig på i orange og fejrer kongens fødselsdag. Amsterdam er hotspottet for festen og flere hundredetusinde af mennesker strømmer til byen for at opleve den kæmpe gadefest. Som jeg nævnte tidligere vil denne dag være fyldt med livemusik, markeder, street performers og sjove events.

Jeg anbefaler at tage til Amsterdam, så du kan få aftenen fredag den 26. april med i turen, da festlighederne allerede begynder til midnat. Men husk at hovedfesten først er dagen efter, så spar evt. lidt på alkoholen.

Du kan læse meget mere om King’s Day på dutchamsterdam.nl. Eller få en smagsprøve på festen i videoen nedenfor.

Transport til/fra lufthavnen

I forhold til transport i Amsterdam vil jeg i høj grad anbefale dig at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Kortet findes til en, to eller tre dage.

Schiphol Lufthavn har en togstation, der ligger lige under terminalbygningen. Der er både rulletrappe og elevator ned til stationen, hvor togene kører ind til Amsterdam Centralstation. Turen fra lufthavn til centrum tager ca. 14-17 minutter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Kongens Dag i Amsterdam: 2 nætter på et 4* hotel fra kun 2.551 kr. p.p. inkl. flyKongens Dag i Amsterdam: 2 nætter på et 4* hotel fra kun 2.551 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar