• 27 feb 2020

  Kongens dag i Amsterdam: 2 dage på et centralt 3* hotel fra kun 1.756

  I går fandt jeg rigtig billige flybilletter til Amsterdam, og da King’s Day er lige om hjørnet, virkede det oplagt at lave en tur til Hollands største og fedeste fest. Den 27. april er en særlig dag for Hollænderne. Det er nemlig den traditionsrige fejringsdag af kongens fødselsdag, hvor der festes, spilles livemusik, afholdes markeder og diverse events. Og så er alle klædt i landets nationalfarve – orange. Overordnet set en kanonfed dag med god stemning i hele storbyen – faktisk hele landet. Jeg har de sidste par år prøvet at sammensætte et rejseeksempel, men måtte hvert år indse, at det ikke gav mening, da fly alene kostede over 2.000 kr. – men ikke i år! Jeg har nemlig fundet en tur, så du kan komme til Amsterdam og deltage i nationalfesten for under 2.000 kr. i ALT! Så er det med at finde de orange klæder frem!

  Gadefest i hele Amsterdam
  26. april - 28. april
  fra1.756 kr.
  København
  Amsterdam
  Billige fly til Amsterdam
  678 kr.
  Hotel i Amsterdam
  f.eks. det centrale 3* Hotel Luxer
  1.078 kr.
  Hotel
  1.078 kr.
  Fly
  678 kr.
  Total (pr.person)
  1.756 kr.

  Billige fly til Amsterdam

  Flybilletter til Amsterdam omkring King’s Day er normalt tårnhøje og kan sagtens ligge omkring 2.000 kr. Men jeg har fundet flybilletter, så du kan deltage i Kongens fødselsdag uden at betale kassen for det.

   

  Jeg har ovenfor fundet flybilletter tur/retur fra København med easyJet fra søndag den 26. april til tirsdag den 28. april til kun 678 kr. Og hos easyJet er der en stor håndbagage inkluderet i prisen (hvilket de fleste lavprisselskaber er begyndt at tage penge for).

   

  Vil du gerne tilbringe længere tid i Amsterdam, kan du også sagtens finde billige flybilletter, der giver dig flere dage. Nedenfor finder du en liste over andre billige rejsedatoer henover King’s Day.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 24.04. – 28.04
  • 25.04. – 29.04.
  • 26.04. – 29.04.
  • 26.04. – 30.04

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Amsterdam

  Hoteller i Amsterdam centrum er i forvejen rigtig dyre at bo på, og på grund af King’s Day er hotellerne en tand dyrere, end de er normalt.

   

  Der er dog lykkedes mig, at finde et centralt hotel i det område King’s Day foregår, hvilket du kan glæde dig over, da der hverken kører offentlig transport eller taxaer i området den dag. Hotellet jeg har fundet er det 3* Hotel Luxer. Det ligger blot 200 meter fra hovedbanegården og 500 meter fra Dam-pladsen. Hotellet byder på moderne og hyggelige værelser med eget badeværelse og gratis wi-fi.

   

  Et ophold fra søndag den 26. april til tirsdag den 28. april koster 2.156 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen altså 1.078 kr. pr. person. Vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til at finde et andet hotel.

   

   

  King’s Day

  Hvis du ikke kender til King’s Day i Amsterdam, kan jeg fortælle dig, at det er en kæmpe fest i hele Holland, hvor alle klæder sig på i orange og fejrer kongens fødselsdag. Amsterdam er hotspottet for festen og flere hundredetusinde mennesker strømmer til byen for at opleve den kæmpe gadefest. Som jeg nævnte tidligere vil denne dag være fyldt med livemusik, markeder, street performers og sjove events.

   

  Jeg anbefaler at tage til Amsterdam så du kan få aftenen søndag den 26. april med i turen, da festlighederne allerede begynder til midnat. Men husk at hovedfesten først er dagen efter, så spar evt. lidt på alkoholen.

   

  Du kan læse meget mere om King’s Day på dutchamsterdam.nl. Eller få en smagsprøve på festen i videoen nedenfor.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan tage toget fra lufthavnen og direkte til Amsterdam Hovedbanegård. Derfra har du som sagt ikke andet end få hundrede meter til hotellet, så det er virkelig nemt. Det samme gælder når du skal i modsatte retning mod lufthavnen. Turen fra lufthavn til du er på hotellet tager lige knapt 20 minutter.

   

  Du kan ikke tage nogle transportmidler rundt i byen på King’s Day, så her må du benytte dig af bentøjet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel