• 23 nov 2016

  Karneval i Köln: 3 dage på et super centralt 3* hotel til kun 967 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_shutterstock_283701185

  Du har helt sikkert hørt om karnevallet i Rio, Europas største karneval i London og måske endda om Aalborg Karneval, men vidste du, at du kan opleve karneval i Köln? Det er en stor del af byens historie og karnevallet er blevet fejret i rigtig mange, mange år. Igennem alle disse år har traditionerne udviklet sig og mange af dem bliver stadig fejret. Karnevallet starter den 23.02 2017 og varer i mange dage og der er forskellige festdage. Det er f.eks. ”Women’s Carnival Day”, der sætter hele karnevallet i gang. Her klæder kvinder sig ud i fint tøj og mødes på ”Alter Markt” og klokken 11:11 er karnevallet officielt åbent.

  Der efter er der fest og farver i mange dage med karnevalsfredag, lørdag og søndag, hvor der fra tidlig morgen til sen aften bliver fejret og festet igennem med diverse parader, forestillinger, maskebal og fester. Karnevallets absolutte højdepunkt er ”Rosenmontag”, hvor en festlig og farverig parade fylder alle byens gader fra klokken 10:00 og fortsætter hele dagen og aftenen. Karneval i Köln er en festlig oplevelse og i hvert fald noget helt anderledes, som du ikke må snyde dig selv for!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et fremragende tilbud på det 3* Conti hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 660 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hotellet ligger super centralt med kort afstand til byens hyggelige restauranter, caféer og barer. Dette hotel er oplagt når du skal opleve byen og karnevallet på tæt hold.

  hotel-kolnSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Jeg har fundet billige flybilletter til Köln på momondo.dk. Du kan komme direkte fra København til Köln f.eks. d. 26.02 – 28.02 2017 for kun 307 kr. med Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage). Hvis du vil opleve karnevallet fra start til slut, kan du også rejse fra d. 23.02 – 28.02 til kun 229 kr. Der findes desværre ingen afgange fra Jylland, men alternativt kan du flyve fra Hamborg til 521 kr.

   fly-lolnSE FLY-TILBUD HER 

   

  Hotel (inkl. morgenmad)

  660 kr.

  Fly

  307 kr.

  TOTAL (per person)

  967 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejselængde: 3 dage
  • Flyselskab: Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Köln, Tyskland
  • Hotel: 3* Conti Hotel
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport til/fra lufthavn

  Fra Köln lufthavn kan du tage S-Bahn (S13 eller S19) ind til byen. Det tager kun omkring 15 minutter og koster 2,80 Euro (ca. 21 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *