01 mar 2018

Storbyferie: Oplev f.eks. Berlin, Amsterdam eller Venedig – 2 nætter på et AO-hotel til kun 335 kr. inkl. morgenmad

Går du og drømmer om en storbyferie – bare det med at komme lidt væk fra hverdagen i et par dage og opleve noget nyt? Så er det her lige noget for dig! Jeg har fundet supergodt tilbud på et værdibevis til et 2-nættersophold inkl. morgenmad i 22 forskellige storbyer i 5 forskellige lande. Så hvis du ikke lige er sikker på, om det er Amsterdam, Venedig, Berlin, Prag eller måske København, der trækker mest, så er det her tilbud lige noget for dig – og det bedste er, at det er gyldigt i helt op til 3 år, så du har masser af tid til at bestemme dig!

Storbyferie i 22 forskellige byer
Gyldigt op til 3 år fra købsdatoen
335 kr.
A&O Hotels & Hostels
inkl. morgenmad
335 kr.

travelbird.dk har jeg fundet et godt tilbud, der gør det muligt for dig at rejse til hele 22 forskellige storbyer (i 5 forskellige lande) og bo på et af A&O's hoteller i en af disse skønne byer – alle med en god placering, der gør det nemt at komme rundt til diverse seværdigheder. Du bliver indlogeret på et dobbeltværelse, og prisen for 2 nætter inkl. morgenmad er 669 kr., hvilket svarer til 335 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan gratis opgradere til et familieværelse, så du kan rejse 2 voksne og 2 børn (under 17 år) til samme pris!

Med dette tilbud kan du rejse på alle dage, også henover weekender (undtaget helligdage, nytårsaften og ved større events i byerne). Og det bedste af det hele er, at værdibeviset er gyldigt helt op til 3 år efter købet. A&O Hotels & Hostels fungerer, som navnet antyder, både som hotel og hostel. Da dette tilbud er med eget dobbeltværelse, kommer du til at bo i hotel-delen. På travelbird kan du læse om de forskellige hoteller, deres placering osv., og det er også der, at du kan undersøge ledigheden for det ønskede hotel.

Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr på 150 kr. oveni (du kan booke op til 10 værdibeviser pr. booking). Da værdibeviset er gældende i op til 3 år og til så mange forskellige storbyer, er det også oplagt som gaveidé til den der person, vi alle kender, der aldrig rigtig ønsker sig noget!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 kommentarer til Storbyferie: Oplev f.eks. Berlin, Amsterdam eller Venedig – 2 nætter på et AO-hotel til kun 335 kr. inkl. morgenmad

 1. Victoria says:

  Vil bare lige gøre opmærksom på at Amsterdam ikke er med i tilbuddet 🙂

 2. Sanne Winther Jensen says:

  Må man have hund med på hotellerne

  • Rejsespejder_CS says:

   Hej Sanne, kan ikke umiddelbart læse mig frem til om man må have hund med eller ej, så jeg vil anbefale dig at kontakte travelbird eller A&O Hotels og Hostels 🙂

 3. Camilla says:

  Hvordan og hvorledes i forhold til solorejsende?

  • Rejsespejder_CS says:

   Hej Camilla,
   Så vidt jeg kan læse er der ikke en speciel pris for solorejsende, så prisen vil formentlig stadig være 669 kr. pr. værdibevis og så ville man formentlig stadig blive indkvarteret i dobbeltværelse 🙂

 4. Steffen says:

  Kan tilbuddet forlænges med en ekstra overnatning. Én hel dag (rejsedagene fraregnet) er lige i underkanten til en storby.

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Steffen,
   Tilbuddet er inkl. 2 nætter – dvs. 3 dages ophold. Så er det bare med at finde nogle gode rejsetider, så kan du sagtens nyde næsten 3 dage i den givne storby 🙂 Hvis du gerne vil have en ekstra overnatning, så kan du prøve at kontakte Travelbird direkte 🙂

 5. Cecilie says:

  Der står man kan få børn med uden beregning, gælder det også hvis det er ens mindre søskende? (der står det skal være ens egne eller børnebørn, så vidt jeg kan se)

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Cecilie 🙂

   Det gælder desværre ikke for mindre søskende. Men hvis der er stor nok aldersforskel, kan det jo være at det går 😉

 6. Marianne says:

  Hvor længe gælder tilbuddet? Er med på at beviset er gyldigt i tre år, men ved du hvor lang tid selve tilbuddet varer ved?

 7. Christoffer says:

  Hej. Jeg har netop benyttet mig af tilbuddet og købt 3 værdibeviser.
  Efter at betalingen er gået igennem, skriver de så at jeg skal gennemføre/bekræfte betalingen ved at udfylde personoplysninger på 3 “rejsepartnere”… Der står jeg har 48 timer til det. Hvad betyder det

 8. Lena says:

  Bare for at være sikker. Det er uden transport ?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Lena 🙂

   Ja, det er korrekt. Dette er et tilbud på et værdibevis for et hotelophold med morgenmad.

   Ift. transporten kan du jo så holde ekstra godt øje med de billige flybilletter jeg finder her på bloggen 😉

Se tilbuddet her