• 28 dec 2020

  Storbyferie: Oplev Europas storbyer – 2 eller 3 nætter i en af 22 byer fra kun 338 kr. inkl. morgenmad

  Hungrer du efter at der skal ske noget nyt? Bare det der med at komme lidt væk fra hverdagen, og opleve noget helt andet? Så har jeg noget lige for dig! Jeg har fundet et rigtig godt tilbud på et værdibevis, som indeholder 2-3 nætters hotelophold inkl. morgen i 21 forskellige europæiske storbyer. Så hvis du ikke kan bestemme dig for om turen skal gå til Amsterdam, Prag, Hamborg, Venedig eller måske Berlin, så gælder beviset i helt op til 3 år, så der er masser af tid til at beslutte sig!

  Storbyferie i 21 forskellige byer
  frem til 20. juli 2023
  fra338 kr.
  A&O Hotels tilbud
  2-3 nætter inkl. morgenmad
  fra338 kr.

  Værdibevis til A&O-hoteller

  I dag har jeg fundet et godt tilbud, der gør det muligt for dig at rejse til hele 22 forskellige europæiske storbyer! Du kan nemlig bo på et af A&O’s hoteller i en sand perlerække af skønne byer – alle hoteller med en god placering, der gør det nemt at komme rundt til diverse seværdigheder.

   

  Du bliver indlogeret på et dobbeltværelse på et centralt hotel med eget badeværelse, og prisen for 2 nætter inkl. morgenmad er 675 kr. Det svarer med andre ord til ca. 338 kr. pr. person ved et ophold for 2. Du kan også vælge at booke 3 nætter til kun 488 kr. pr. person ved et ophold for 2.

   

  Med dette tilbud kan du rejse på alle dage, også henover weekender (undtaget helligdage, nytårsaften og ved større events i byerne). Og det bedste af det hele er, at værdibeviset er gyldigt helt op til 3 år (gældende til d. 20. december 2023). A&O Hotels & Hostels fungerer, som navnet antyder, både som hotel og hostel. Da dette tilbud er med eget dobbeltværelse og badeværelse, kommer du til at bo i hoteldelen. På Take Offer kan du læse om de forskellige hoteller, deres placering osv. Herudover kan du også finde et link, hvor du kan undersøge ledigheden for dit ønskede hotel.

   

  Da værdibeviset er gældende i op til 3 år og rummer mange forskellige storbyer, er det også oplagt som gaveidé til den der person, vi alle kender, der aldrig rigtig ønsker sig noget!

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • Vælg mellem ophold på et af 36 forskellige hoteller i 22 europæiske byer
  • 2 eller 3 overnatninger i dobbelt- eller twinværelse inkl. eget badeværelse med toilet og brus
  • Daglig morgenmadsbuffet på hotellet
  • Gratis Wi-Fi på hele/dele af det valgte hotel
  • Ophold muligt frem til d. 20. juli 2023

   

   

  Fly til din storbyferie

  Nogle af hotellerne er oplagte, hvis du gerne vil på en kør-selv-ferie eller med tog/bus – f.eks. Hamborg eller Berlin. Andre destinationer som Prag eller Wien vil nok i højere grad kræve flybilletter. Du kan søge fly til din storbyferie nedenfor.

   

  Flybilletter

   

   

  Oplevelser

  Hvis du søger lidt inspiration til, hvad du kan foretage dig i de mange storbyer, så kan du finde det på siden getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  40 kommentarer til Storbyferie: Oplev Europas storbyer – 2 eller 3 nætter i en af 22 byer fra kun 338 kr. inkl. morgenmad

  1. Linda says:

   Well, jeg har faktisk tidl købt et af de her tilgodebeviser. Og fået at vide, de ikke er gyldige…

   • Rejsespejder says:

    Hej Linda, det lyder meget mærkeligt. Jeg har tidligere selv brugt det her tilgodebevis uden problemer.
    Jeg vil anbefale dig at kontakte Takeoffer (hvis det er der du har købt det).

  2. Siri says:

   Hej

   I oversigten står der, at tilbuddet også gælder til hotel i Venedig, men går man ind på A&O’s side, er Venedig ikke opgivet som destination. Hvad skyldes dette?

   Mvh Siri

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Siri
    Såvidt jeg kan se når jeg går ind på A&O’s hjemmmeside, så står Venedig under “Italien”, hvilket også er lidt sjovt da alle de andre destinationer er nævnt under byens navn 🙂

  3. Kasper says:

   Takeoffer skriver, at man skal se “det med småt” ifht 2 børn med gratis. Hvor finder jeg det?

  4. Inge says:

   Hvorledes får du siden over på engelsk Heidi??

  5. Palle says:

   Kan man først bruge værdibeviset en uge efter det er købt?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Palle,
    Du modtager din bookingkode dagen efter køb, senest kl. 17.00. Har du foretaget dit køb fredag, lørdag eller søndag, modtager du din kode om mandagen senest kl. 17.00. Og derefter kan du benytte dit værdibevis. Opholdet skal bookes senest 1 uge før ankomst 🙂

  6. Jens says:

   Hej
   Købte 3 værdibeviser hos TravelBird ugen inden de lukkede !!!
   har prøvet at kontakte det Hollandske rejsegaranti SGR men det er svar på Hollandsk der kommer retur og der sker ikke noget i sagen.
   Har prøvet om beviserne kan bruges hos AO men kan ikke booke der ? så ved ikke om værdibeviserne er spildt 🙁

   • Rejsespejder says:

    Hej Jens,
    hvis ikke du har booket noget med værdibeviserne inden de gik konkurs er de desværre spildt :/. Grunden er, at Travelbird først skulle betale AO når der er kommet en booking. Eneste mulighed du har er, hvis du har købt dem med et kreditkort (ikke Dankort), så har du måske en chance for at gøre krav hos din bank.

  7. Samira says:

   Hej
   Gælder det stadig?

  8. Sara says:

   Kan man ikke bestille dette tilbud mere?
   Den siger noget gik galt hver gang jeg prøver at trykke mig videre?:)

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sara,
    Travelbird (som var udbyder af dette tilbud) gik konkurs og derfor findes tilbuddet desværre heller ikke længere 🙂

    • Trine says:

     Kan du ikke fjerne det fra din side så???

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej Trine,
      Kommentaren er en ældre kommentar fra da artiklen ikke var opdateret. Tilbuddet er nu igennem Take Offer og fungerer som det skal 🙂 Beklager forvirringen 🙂

  9. Sara says:

   Hej! Hvis man køber i dag,kan det bruges allerede i næste uge?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sara 🙂

    Tilbuddet er desværre udløbet, men jeg kunne forestille mig, at det kommer tilbage på et tidspunkt.

    Så snart du har modtaget værdibeviset, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse. Men hotellet skal selvfølgelig være ledigt 😉

  10. Barbara says:

   Kan man koble 2 værdibeviser sammen? Altså så man får 4 overnatninger?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Barbara 🙂

    Nu er tilbuddet desværre tilsyneladende udløbet :/ Men mon ikke det kommer igen på et tidspunkt.

    Travelbird skriver, at man kan booke op til 10 værdibeviser, og at de kan kombineres afhængig af tilgængelighed 🙂 Så hvis ellers at hotellet er ledigt, kan man sagtens.

  11. Lena says:

   Bare for at være sikker. Det er uden transport ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lena 🙂

    Ja, det er korrekt. Dette er et tilbud på et værdibevis for et hotelophold med morgenmad.

    Ift. transporten kan du jo så holde ekstra godt øje med de billige flybilletter jeg finder her på bloggen 😉

  12. Christoffer says:

   Hej. Jeg har netop benyttet mig af tilbuddet og købt 3 værdibeviser.
   Efter at betalingen er gået igennem, skriver de så at jeg skal gennemføre/bekræfte betalingen ved at udfylde personoplysninger på 3 “rejsepartnere”… Der står jeg har 48 timer til det. Hvad betyder det

   • jesper says:

    Du skal vel skrive navne på de 3 personer, som du vil rejse med?:)
    (Familliemedlemmer)

   • Nadia says:

    Jeg tilslutter mig dette spørgsmål. Jeg vil gerne give det til min veninde i gave, men jeg er endnu ikke afklaret med, om det bliver en tur til hende og jeg, eller om hun kan tage en valgfri person med, hendes kæreste eksempelvis. Skal jeg så vide det lige nu, når der er 3 års gyldighed på beviset? Eller? Beklager hvis det er et dumt spørgsmål, men det er rart at vide, inden man køber 🙂

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej Nadia 🙂

     Jeg beklager mit lidt sene svar. Jeg har nemlig kontaktet Travelbird angående jeres spørgsmål, og jeg har først fået et svar nu.

     Værdibeviset burde sagtens kunne bruges som en gave (det skriver de jo også selv på tilbudssiden). Når I har betalt for værdibeviset, modtager I en kode via mail. Det er koden, der er det vigtigste. Og den er gyldig i 3 år. Hvis værdibeviset er en gave, behøver I altså ikke udfylde personoplysninger inden for 48 timer. Travelbird skal i hvert fald ikke bruge personoplysningerne. Det er kun A&O-hotellet, der skal bruge de oplysninger, når I engang booker opholdet. I mister altså ikke værdibeviset ved ikke at foretage jer noget efter bestillingen.

     Jeg håber, at det giver mening. Jeg fik i øvrigt at vide, at I skal være mere end velkommen til at ringe til Travelbirds kundeservice, hvis I er i tvivl eller har spørgsmål 🙂

  13. Marianne says:

   Hvor længe gælder tilbuddet? Er med på at beviset er gyldigt i tre år, men ved du hvor lang tid selve tilbuddet varer ved?

  14. Cecilie says:

   Der står man kan få børn med uden beregning, gælder det også hvis det er ens mindre søskende? (der står det skal være ens egne eller børnebørn, så vidt jeg kan se)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Cecilie 🙂

    Det gælder desværre ikke for mindre søskende. Men hvis der er stor nok aldersforskel, kan det jo være at det går 😉

  15. Steffen says:

   Kan tilbuddet forlænges med en ekstra overnatning. Én hel dag (rejsedagene fraregnet) er lige i underkanten til en storby.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Steffen,
    Tilbuddet er inkl. 2 nætter – dvs. 3 dages ophold. Så er det bare med at finde nogle gode rejsetider, så kan du sagtens nyde næsten 3 dage i den givne storby 🙂 Hvis du gerne vil have en ekstra overnatning, så kan du prøve at kontakte Travelbird direkte 🙂

  16. Camilla says:

   Hvordan og hvorledes i forhold til solorejsende?

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Camilla,
    Så vidt jeg kan læse er der ikke en speciel pris for solorejsende, så prisen vil formentlig stadig være 669 kr. pr. værdibevis og så ville man formentlig stadig blive indkvarteret i dobbeltværelse 🙂

  17. Sanne Winther Jensen says:

   Må man have hund med på hotellerne

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Sanne, kan ikke umiddelbart læse mig frem til om man må have hund med eller ej, så jeg vil anbefale dig at kontakte travelbird eller A&O Hotels og Hostels 🙂

  18. Victoria says:

   Vil bare lige gøre opmærksom på at Amsterdam ikke er med i tilbuddet 🙂

  Se tilbud her