• 10 feb 2017

  Jul og/eller nytår i Miami: tur/retur til kun 2.766 kr. inkl. bagage

  Det er måske lidt tidligt at planlægge sin nytårsaften allerede nu her, men hvis du altid har drømt om at fejre jul og/eller nytår under palmerne og med en drink i hånden så har jeg i dag fundet et mega godt tilbud til dig!

  momondo.dk er jeg faldet over et vanvittig godt tilbud. Der kan du finde tur/retur fly i ugerne omkring jul og nytår til utrolige priser! F.eks. fra d. 28. december til d. 3. januar til kun 2.766 kr. Du flyver med British Airways så der er også 23 kg bagage inkluderet. De billige fly findes med både afrejse fra Hamborg og København. Du kan også finde dem fra Billund dog med ret lange rejsetider.

  Det er muligt at holde både jul og nytår eller kun nytår der og du kan finde billetter til denne pris på stort set alle datoer i perioden omring jul og nytår. Og dem som har prøvet at rejse i den periode før ved, at priserne plejer at være fuldstændig urimeligt og billetpriser på 6.000 kr. og op af er ikke sjældent.

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA HAMBORG

  Tip! Tjek de forskellige afgange inde på momondo. På mange datoer kan du finde meget bedre rejsetider til kun 50-100 kr. oveni. F.eks. kan du finde det ovennævnte tilbud til kun 2.947 kr. med flytider på kun 11 timer!

   

  Eksempler på rejsedatoer

  • 21.12. – 06.01.
  • 22.12. – 05.01.
  • 23.12. – 05.01.
  • 28.12. – 05.01.
  • 28.12. – 03.01.
  • og mange andre

   

  Hoteller

  Et oversigt over alle hoteller i Miami kan du få her

  HOTELLER I MIAMI

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil opleve andre steder i Florida (f.eks. en tur til Disneyworld) så kan du leje en bil på rentalcars.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *