• 26 mar 2018

  Hurtigruten-tilbud: Kyrdstogt langs Norges kyst fra kun 4.923 kr. inkl. fly, transfer og helpension

  Så er jeg faldet over et meget lækkert krydstogts-tilbud. Hurtigruten har nemlig et par tilbud på en af deres eventyrlig smuk rejser ned langs Norges fantastiske kyst! Turene starter  helt oppe i Nordnorge i Kirkenes og ender til sidst i Bergen i syd. Så du kommer forbi nogle af verdens smukkeste naturområder. Det gode ved dette tilbud er, at der allerede er fly inkluderet i prisen, som i sig selv plejer at være ret dyrt.

  Så, hvis du altid har drømt om at se Norges spektakulære fjelde og fjorde – så er dette tilbud noget for dig!

  Krydstogt langs Norges kyst
  maj til december
  fra4.923 kr.
  København eller Billund
  Norge
  6-dages-cruise langs Norges smukke kyst
  inkl. fly, transfer og helpension
  fra4.923 kr.

  ruby-rejser.dk fandt jeg i dag et virkelig interessant på et krydstogt i Norge. Du sejler med Hurtigruten, som er en af Nordens mest kendte rederier. Der findes forskellige tilbud alt fra 6 til 12 dages rejser. Fælles for alle er, at de starter i Kirkenes i nord og slutter i Bergen i syd. Og alle rejserne er inklusive fly tur/retur fra enten København eller Billund, transfer til og fra skibet i Norge og helpension under hele krydstogtet! Jo længere en rejse du vælger, jo flere stop vil der være undervejs.

  Du kan rejse fra maj til december og afhænging af, hvilken årstid du tager afsted på får du en vidt forskellig tur. Fra nordlys om vinteren, forårsrejser, hvor man kan opleve hele 3 årstider på en enkelt rejse eller en sommerrejser med midnatssol. Men ligegyldigt hvornår du tager afsted, vil du opleve en natur ud over det sædvanlige.

  Måden dette tilbud “fungerer” er, at man sender et uforpligtende forspørgsel til Ruby Rejser (via linket ovenfor) og så får man alle informationer og priser tilsendt.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Hurtigruten-tilbud: Kyrdstogt langs Norges kyst fra kun 4.923 kr. inkl. fly, transfer og helpension

  1. annalise skou says:

   det lyder som en tur jeg godt kan tænke mig at være med på.

  2. annalise skou says:

   En herlig ide så vi pensionister også kan få en skøn oplevelse til en pris vi kan betale.

  Se tilbud her