Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.923 kr.
rsz_krydstogt_norge_cruise
Andet

Hurtigruten-tilbud: Kyrdstogt langs Norges kyst fra kun 4.923 kr. inkl. fly, transfer og helpension

Andet |

Hurtigruten-tilbud: Kyrdstogt langs Norges kyst fra kun 4.923 kr. inkl. fly, transfer og helpension

Så er jeg faldet over et meget lækkert krydstogts-tilbud. Hurtigruten har nemlig et par tilbud på en af deres eventyrlig smuk rejser ned langs Norges fantastiske kyst! Turene starter  helt oppe i Nordnorge i Kirkenes og ender til sidst i Bergen i syd. Så du kommer forbi nogle af verdens smukkeste naturområder. Det gode ved dette tilbud er, at der allerede er fly inkluderet i prisen, som i sig selv plejer at være ret dyrt.

Så, hvis du altid har drømt om at se Norges spektakulære fjelde og fjorde – så er dette tilbud noget for dig!

Krydstogt langs Norges kyst

maj til december

fra

4.923 kr.

København eller Billund ✈ Norge

6-dages-cruise langs Norges smukke kyst

fra

4.923 kr.

ruby-rejser.dk fandt jeg i dag et virkelig interessant på et krydstogt i Norge. Du sejler med Hurtigruten, som er en af Nordens mest kendte rederier. Der findes forskellige tilbud alt fra 6 til 12 dages rejser. Fælles for alle er, at de starter i Kirkenes i nord og slutter i Bergen i syd. Og alle rejserne er inklusive fly tur/retur fra enten København eller Billund, transfer til og fra skibet i Norge og helpension under hele krydstogtet! Jo længere en rejse du vælger, jo flere stop vil der være undervejs.

Du kan rejse fra maj til december og afhænging af, hvilken årstid du tager afsted på får du en vidt forskellig tur. Fra nordlys om vinteren, forårsrejser, hvor man kan opleve hele 3 årstider på en enkelt rejse eller en sommerrejser med midnatssol. Men ligegyldigt hvornår du tager afsted, vil du opleve en natur ud over det sædvanlige.

Måden dette tilbud “fungerer” er, at man sender et uforpligtende forspørgsel til Ruby Rejser (via linket ovenfor) og så får man alle informationer og priser tilsendt.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hurtigruten-tilbud: Kyrdstogt langs Norges kyst fra kun 4.923 kr. inkl. fly, transfer og helpensionHurtigruten-tilbud: Kyrdstogt langs Norges kyst fra kun 4.923 kr. inkl. fly, transfer og helpension

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud