• 24 jun 2017

  All-inlcusive i Alanya: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.476 kr.

  Så er jeg faldet over et helt utroligt tilbud, så du kan slippe fra det danske gråvejr! Turen går til Alanya, hvor du næsten har solgaranti og omkring 30 graders varme – og oveni det så har jeg fundet et lækkert 4* hotel lige ved stranden med all-inclusive. Så du kan bare læne dig tilbage og nyde ferien! Men skynd dig, hvis du er interesseret. Sådan et tilbud er meget hurtig udsolgt!

  All-inclusive i Alanya
  juni - juli
  2.476 kr.
  Billund
  Alanya
  4* Hotel Monte Carlo
  med all-inclusive
  1.277 kr.
  Fly
  inkl. håndbagage
  1.199 kr.
  Hvis der er mange som kigger på tilbuddet på samme tidspunkt kan der stå, at tilbuddet er udsolgt - prøv bare lidt senere igen. Alternativ findes der også andre datoer (se nedenfor)
  Hotel
  1.277 kr.
  Fly
  1.199 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.476 kr.

  Hotel

  Du bor på det lækre 4* Monte Carlo Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger lige ved stranden i Alanya og byder på udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner samt forskellige sportsfaciliteter. Samtlige værelser på Monte Carlo har balkon med udsigt over havet eller swimmingpoolen og har air-condition. Lige nu kan du få en uge på dette hotel til kun 1.277 kr. pr. person ved en rejse for to.

  Der findes selvfølgelig også masser af andre hoteller i Alanya – så hvis du selv vil kigge lidt så kan du gøre det her.

   

  Fly

  På Spies.dk har jeg fundet rigtig billige afbudsfly fra Billund til Alanya.  F.eks. fra d. 29.06. til d. 06.07. til kun 1.199 kr. Du flyver med Spies så der er hånbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med så koster det 250 kr. oveni for hele turen. Det er et lastminute-tilbud, så der er kun få pladser tilbage. Så skynd dig, hvis du er interesseret! Vær obs på når du klikker på tilbuddet at der kan stå at rejsen er udsolgt – det kan ske, hvis der er rigtig mange som kigger på tilbuddet på samme tidspunkt – bare prøv igen lidt senere.

  Billige rejsedatoer (klik på datoen)

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 130 km. fra lufthavnen til hotellet. Du kan selvfølgelig tage en taxa – men det er også muligt at booke transfer f.eks. igennem skyscanner.dk. Her kan du blive kørt lige til døren for 113 kr. t/r.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *