Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

i skolernes sommerferie 🔆 fra 4.097 kr.
rsz_ibiza
Pakkerejser

All inclusive-sommerferie på Ibiza: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 4.097 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

All inclusive-sommerferie på Ibiza: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 4.097 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Ibiza er kendt som en rigtig fest-ø med masser af vilde fester og mange unge mennesker. Men faktisk byder den baleariske ø på meget mere end fest og ballade. Bl.a. nogle af Europas allerlækreste strande! Middelhavsøen byder således på noget for alle – uanset om du er til afslapning og solbadning på stranden eller hellere vil feste natten lang. Og i dag har jeg minsandten fundet en rejse til Ibiza i skolernes sommerferie til en knivskarp pris – endda med all inclusive! 🍹🏝

All inclusive på Ibiza

april – oktober

fra

4.097 kr.

Billund og Købehavn ✈ Ibiza

Fly til Ibiza

1.048 kr.

Fra København

Hotel

3.049 kr.

Fly

1.048 kr.

Total (pr. person):

4.097 kr.

Rejse til Ibiza – Fly

Er det dig, der drømmer om solrig middelhavsferie til sommer, så kan du lige nu finde billige billetter til Ibiza.

Fra Billund tilbyder Ryanair tur/retur-billetter til priser mellem ca. 900 og 1.300 kr. i juli og august – normalt plejer priserne i denne periode at koste omkring 2.000 kr.!

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Billund fra tirsdag den 12. juli til tirsdag den 19. juli til kun 1048 kr.

Fra København flyver Norwegian i sommermånederne. Her kan du finde billige billetter fra torsdag (udrejse) til fredag (hjemrejse). Ovenfor har jeg f.eks. fundet en rejse fra torsdag den 30. juni til fredag den 8. juli til kun 1.157 kr.

Hos Ryanair og Norwegian må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage hos Ryanair, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer 

Billund

  • Direkte afgange tirsdage og lørdage

København

  • Direkte afgange om torsdage og fredage (kun fra midt-juni til midt-august)

Rejse til Ibiza- HOTEL

Hvor skal du så bo på denne rejse til Ibiza? Jeg har da fundet et rigtig godt bud i form af det trestjernede Coral Beach Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet har en glimrende beliggenhed – med kun ca. 200 meter ned til stranden.

Udover beliggenhed tæt ved strand er det også værd at fremhæve, at du får et familievenligt hotel med lyse og moderne værelser, et indbydende poolområde med børnepool samt restaurant og bar.

Apropos restaurant og bar, så er opholdet med all inclusive! 🍹

Ovenfor tog jeg som sagt taget udgangspunkt i flybilletter fra tirsdag den 12. juli til tirsdag den 19. juli. På disse datoer kan du booke et topersoners værelse til i alt 6.098 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 3.049 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Ibiza, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Rejse til Ibiza

Rejse til Ibiza

Rejse til Ibiza – Transport 

Ibiza er på størrelse med Bornholm og har et godt offentligt transportsystem. Der er busforbindelser mellem øens største byer og strande. I sommermånederne kører busserne fra kl. 7 om morgenen til omkring kl. 22 om aftenen. Du kan læse meget mere om transportmuligheder på Ibiza på ibiza-spotlight.com.

Hvis du ønsker lidt større frihed og drømmer om at finde frem til øde strande og små hyggelige landsbyer, så overvej at leje en bil. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

LEJEBILER

Rejse til Ibiza – Udflugter og oplevelser

Ca. 45 minutters sejlads syd for Ibiza finder du den lille, smukke ø Formentera. Er du på ferie på Ibiza, er Formentera derfor oplagt til en endagsudflugt! Øen emmer af idyl og disker op med nogle af Europas absolut bedste strande (selvom Ibizas strande bestemt ikke fejler noget!) og en fejende flot solnedgang.

På getyourguide.dk kan du booke en fleksibel tur/retur-færgebillet til netop Formentera fra et par hundrede kroner. Med sådan en billet sejler du til Formentera om morgen/formiddagen, og så kan du selv bestemme, hvornår på dagen du vil hjem igen.

Du kan også finde en række andre superspændende ture og aktiviteter – f.eks. et minikrydstogt, hvor du kommer forbi nogle af Ibizas allerlækreste strande og snorkler. Du kan også tage på en jeep-safari rundt på øen. Og til de unge, festglade typer er der også billetter til en Boat Party! Så der er bestemt noget for enhver smag!

Formentera

All inclusive-sommerferie på Ibiza: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 4.097 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Corona og Spanien

Når du rejser til Spanien, skal du blot medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret.

Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive-sommerferie på Ibiza: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 4.097 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveAll inclusive-sommerferie på Ibiza: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 4.097 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud