05 aug 2016

All-inclusive i Alanya: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.710 kr. inkl. fly (eller 4* all-inclusive til 2.353 kr.)

rsz_shutterstock_91623140

Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel . Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

 

Hotel

På trivago.dk kan du lige nu få et fremragende tilbud på det lækre 3* hotel ”Fun Point Apart Hotel” (4 ud af 5 på Tripadvisor) til kun 911 kr. pr. person med all-inclusive, ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets super service, den lækre forplejning og den gode beliggenhed.

”Fun Point Apart Hotel” ligger i feriebyen Alanya, blot 900 meter fra hotellets eget private strandområde (med gratis shuttleservice, hvis man ikke vil gå). Desuden findes der en swimmingpool og gratis WiFi overalt på hotellet.

Du kan læse mere om hotellet her

2016-07-27 17_01_03-Capture 2016-08-05 13_20_54-Capture

SE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

Meget vigtigt! Du skal klikke på tilbuddet fra Zleeping, da det er dem, som har det billigste all-inclusive tilbud. Hvis du kigger fra mobil, skal du blot klikke på smily-facet og så scrol ned til tilbuddet fra Zleeping.

 

4* All-inclusive

Er du til lidt mere luksus har jeg på trivago.dk fundet et fremragende tilbud på det lækre 4* hotel Monte Carlo (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.554 kr. pr. person. Hotellet ligger blot 90 m fra stranden i Alanya. Der tilbydes all inclusive, udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner samt forskellige sportsfaciliteter.

2016-08-05 13_14_09-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

 

Vil du selv kigge efter hoteller i Alanya, kan du få et overblik her

HOTELLER I ALANYA

4*/5* HOTELLER I ALANYA

 

 

Fly

 Spies.dk kan du lige nu få billige fly til Alanya. F.eks. fra København fra d. 9. til d. 16. august til kun 799 kr. Men der findes også andre afgange, også fra Aalborg og Billund til samme pris (se nedenfor).

2016-08-05 13_16_27-CaptureObs! Prisen vises for 2 personer

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

 

3* Hotel (all-inclusive)

911 kr.

Fly

799 kr.

TOTAL (per person)

1.710 kr.

 

4* Hotel (all-inclusive)

1.554 kr.

Fly

799 kr.

TOTAL (per person)

2.353 kr.

 

 

Transport til hotellet

 Hoppa.com har jeg fundet meget billig transport til hotellet. Du kan bestille shuttlebussen direkte til Alanya til kun 120 kr. pr. person (tur/retur). Vælg "Antalya" som lufthavnen og "Alanya" som destination.Husk at bruge rabatkode "AB25"!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *