• 05 aug 2016

  All-inclusive i Alanya: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.710 kr. inkl. fly (eller 4* all-inclusive til 2.353 kr.)

  rsz_shutterstock_91623140

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel . Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Hotel

  På trivago.dk kan du lige nu få et fremragende tilbud på det lækre 3* hotel ”Fun Point Apart Hotel” (4 ud af 5 på Tripadvisor) til kun 911 kr. pr. person med all-inclusive, ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets super service, den lækre forplejning og den gode beliggenhed.

  ”Fun Point Apart Hotel” ligger i feriebyen Alanya, blot 900 meter fra hotellets eget private strandområde (med gratis shuttleservice, hvis man ikke vil gå). Desuden findes der en swimmingpool og gratis WiFi overalt på hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-07-27 17_01_03-Capture 2016-08-05 13_20_54-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

  Meget vigtigt! Du skal klikke på tilbuddet fra Zleeping, da det er dem, som har det billigste all-inclusive tilbud. Hvis du kigger fra mobil, skal du blot klikke på smily-facet og så scrol ned til tilbuddet fra Zleeping.

   

  4* All-inclusive

  Er du til lidt mere luksus har jeg på trivago.dk fundet et fremragende tilbud på det lækre 4* hotel Monte Carlo (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.554 kr. pr. person. Hotellet ligger blot 90 m fra stranden i Alanya. Der tilbydes all inclusive, udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner samt forskellige sportsfaciliteter.

  2016-08-05 13_14_09-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du selv kigge efter hoteller i Alanya, kan du få et overblik her

  HOTELLER I ALANYA

  4*/5* HOTELLER I ALANYA

   

   

  Fly

   Spies.dk kan du lige nu få billige fly til Alanya. F.eks. fra København fra d. 9. til d. 16. august til kun 799 kr. Men der findes også andre afgange, også fra Aalborg og Billund til samme pris (se nedenfor).

  2016-08-05 13_16_27-CaptureObs! Prisen vises for 2 personer

  Fra København

  Fra Billund

  Fra Aalborg

   

  3* Hotel (all-inclusive)

  911 kr.

  Fly

  799 kr.

  TOTAL (per person)

  1.710 kr.

   

  4* Hotel (all-inclusive)

  1.554 kr.

  Fly

  799 kr.

  TOTAL (per person)

  2.353 kr.

   

   

  Transport til hotellet

   Hoppa.com har jeg fundet meget billig transport til hotellet. Du kan bestille shuttlebussen direkte til Alanya til kun 120 kr. pr. person (tur/retur). Vælg "Antalya" som lufthavnen og "Alanya" som destination.Husk at bruge rabatkode "AB25"!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *