Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 649 kr.
Hyggetur til Sydhavsøerne: Miniferie på Lolland fra kun 649 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad
Weekendophold

Hyggetur til Sydhavsøerne: Miniferie på Lolland fra kun 649 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Weekendophold |

Hyggetur til Sydhavsøerne: Miniferie på Lolland fra kun 649 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Udlandet er altid lokkende. Men Danmark kan skam også noget med sin skønne natur, spændende seværdigheder og ikke mindst alle de hyggelige destinationer, vi har! Nogle er mere oversete end andre, og i dag har jeg fundet et tilbud på en lille perle i skønne, rolige omgivelser. Jeg taler her om den charmerende bindingsværkskro The Cottage på Lolland, hvor du kan komme på en romantisk getaway med en, du holder af. Her kan I få store naturoplevelser, opdage de hyggeligste småbyer og prøve forskellige kulinariske oplevelser. Lyder det som noget, der skal opleves? Så læs med her! 🌳🇩🇰

Romantisk ophold på Sydhavsøerne

marts – juli

fra

649 kr.

Afslapning i Nysted på Lolland

fra

649 kr.

Kroophold på The Cottage på Lolland

På takeoffer.dk har jeg i dag fundet et tilbud på et romantisk ophold til den hyggelige og historiske bindingsværkskro, The Cottage, som ligger i Nysted på Lolland. Her er du placeret i smukke, naturlige rammer, der lægger op til ture til stranden eller langs havnen ved Nysted Nor.

Når du er i Nysted, bør du også tage ud og se nogle af de arkitektoniske skønheder, byen har at byde på – f.eks. Skansepavillionen, Nysted Gammel Rådhus eller Nysted Vandtårn. Har du bilen med, er der selvfølgelig også en masse, du kan tage rundt og se på hele Lolland. Du kan bl.a. besøge Knuthenborg Safaripark, som er kendt for deres vilde og eksotiske dyr, eller snuppe en dukkert ved Marielyst strand – kåret som Danmarks bedste strand.

Under dit ophold på The Cottage bliver du indkvarteret i et superhyggeligt værelse i ægte krostil, hvor du har opholdsområde, fladskærms-tv, skrivebord og selvfølgelig gratis wi-fi. Oven i hatten har du gratis parkering på The Cottage. Kroen har egen restaurant, hvor du kommer til at spise din morgenmad og en lækker 3-retters middag, som er baseret på årstidens råvarer. Hotellet har også egen minigolfbane, som frit kan benyttes.

Prisen for et weekendophold for 2 personer med 1 overnatning og ankomst onsdag til lørdag er 1.298 kr. – dvs. 649 kr. pr person.

Pakken indeholder for 2 personer

  • Ophold på den hyggelige bindingsværkskro, The Cottage
  • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
  • 3-retters middag baseret på årstidens lækre råvarer
  • Lækker morgenmad
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Fri parkering
  • Ankomst er muligt onsdag – lørdag fra d. 15. marts – 1. juli 2023. 

The Cottage på Lolland

Lolland

Lolland

Lolland

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hyggetur til Sydhavsøerne: Miniferie på Lolland fra kun 649 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmadHyggetur til Sydhavsøerne: Miniferie på Lolland fra kun 649 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar