• 04 jun 2021

  Hyggetur til Sydhavsøerne: Miniferie på Lolland fra kun 499 kr. inkl. 3-retters middag og morgenmad

  Danmark kan skam også noget med sin skønne natur, spændende seværdigheder og ikke mindst alle de hyggelige destinationer, vi har! Nogle er dog mere oversete end andre, og i dag har jeg fundet et tilbud, hvor du måske ikke før nu havde tænkt på at tage hen. Jeg taler her om den charmerende bindingsværkskro The Cottage på Lolland, hvor du kan komme på en romantisk getaway med en, du holder af. Her kan I få store naturoplevelser, opdage de hyggeligste småbyer og prøve forskellige kulinariske oplevelser. Lyder det som noget, der skal opleves? Så læs med her!

  Romantisk ophold på Sydhavsøerne
  1. juni 2021 - 29. juni 2021
  fra499 kr.
  Afkobling i Nysted på Lolland
  fra499 kr.

  Kroophold på The Cottage på Lolland

  På takeoffer.dk har jeg i dag fundet et tilbud på et romantisk ophold til den hyggelige og historiske bindingsværkskro, The Cottage, som ligger i Nysted på Lolland. Her er du placeret i smukke, naturlige rammer, der lægger op til ture til stranden eller langs havnen ved Nysted Nor.

   

  Når du er i Nysted, bør du også tage ud og se nogle af de arkitektoniske skønheder, byen har at byde på – f.eks. Skansepavillionen, Nysted Gammel Rådhus eller Nysted Vandtårn. Har du bilen med, er der selvfølgelig også en masse, du kan tage rundt og se på hele Lolland. Du kan bl.a. besøge Knuthenborg Safaripark, som er kendt for deres vilde og eksotiske dyr, eller snuppe en dukkert ved Marielyst strand – kåret som Danmarks bedste strand.

   

  Under dit ophold på The Cottage bliver du indkvarteret i et superhyggeligt værelse i ægte krostil, hvor du har opholdsområde, fladskærms-tv, skrivebord og selvfølgelig gratis wi-fi. Oven i hatten har du gratis parkering på The Cottage. Kroen har egen restaurant, hvor du kommer til at spise din morgenmad og en lækker 3-retters middag, som er baseret på årstidens råvarer. Hotellet har også egen minigolfbane, som frit kan benyttes.

   

  Prisen for et ophold for 2 personer med 1 overnatning er 998 kr., dvs. 499 kr. pr person. Vær opmærksom på, at ankomst fredage eller lørdage indebærer et weekendtillæg på 150 kr. pr. person pr. nat.

   

   

  Pakken indeholder for 2 personer:

  • Ophold på den hyggelige bindingsværkskro, The Cottage
  • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
  • 3-retters gastronomi-middag baseret på årstidens lækre råvarer
  • Lækker morgenmad
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Fri parkering
  • Ankomst er muligt søndag, mandag og tirsdag fra d. 1. juni – 29. juni 2021. 

   

  OBS: Der skal betales et weekendtillæg på 150 kr. pr. person pr. nat ved ophold fredag og lørdag.

   

   

  The Cottage på Lolland

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her