• 23 feb 2021

  Hyggetur til toppen af Danmark: Hotelophold i Skagen fra kun 599 kr. inkl. overnatning, 3-retters middag og morgenmad

  Hvad med en getaway til toppen af Danmark? Jeg tænker selvfølgelig på Skagen! Her taler vi om byen, der har alt fra populære restauranter, fantastisk natur, gyldne strande, berømte museer – og charme i spandevis! Skagen er med andre ord en by, der er indbegrebet af hygge. Besøg Og mulighederne er mange. Tag f.eks. op til Grenen og oplev Kattegat og Skagerrak brage sammen. Besøg Den Tilsandede Kirke. Eller gå rundt i byen og nyd de mange gule huse og den hyggelige stemning.

  Oplev fantastiske Skagen
  frem til d. 1. juni
  fra599 kr.
  Overnatning i Skagen
  inkl. 3-retters middag og morgenmad
  599 kr.

  Getaway til Skagen

  Hvis du trænger til at forkæle dig selv og rive et par dage ud af kalenderen, så bør du læse med her. For her har jeg fundet et herligt tilbud til dig.

   

  Med dette ophold kommer du til at bo lige midt i Skagen på det charmerende Foldens Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet, der har en klassisk “Skagen-gul” facade og et rødt tag, ligger utroligt centralt på Sankt Laurentii Vej (ved gågaden), og mange af Skagens butikker og restauranter ligger derfor lige uden for døren. Samtidig ligger Skagen Museum lige i nabolaget. Du skal blot en kort gåtur op ad Sankt Laurentii Vej og så ind ad Brøndumsvej. Du får altså en perfekt beliggenhed i Skagen, hvis du spørger mig!

   

  Tidligere besøgende roser særligt hotellet for den centrale beliggenhed (naturligvis) og et imødekommende personale. Samtidig påpeges det, at hotellet har gode coronaforanstaltninger, og det er jo meget rart at vide.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Take Offer. Her kan du booke et topersoners ophold på Foldens Hotel til i alt 1.198 kr. Det svarer til kun 599 kr. pr. person. Denne pris er vel at mærke inklusive overnatning, 3-retters middag og morgenmad.

   

  Du kan indløse opholdet alle ugens dage frem til den 1. juni.

   

   

  Pakken indeholder

  • Ophold på Foldens Hotel i Skagen
  • 1 overnatning i dejligt comfort-værelse
  • Lækker velkomstdrink inden middagen
  • Dejlig 3-retters aftenmenu i hotellets hyggelige restaurant (efter køkkenchefens valg)
  • Stor, lækker morgenbuffet
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
  • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til d. 1. juni 2021.

   

  OBS: Der skal betales weekendtillæg fredag og lørdag på 200 kr. pr. person.

   

   

  Foldens Hotel i Skagen

  Skagen

  Skagen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her