• 26 maj 2016

  Hyggetur til hippe Berlin: 3 dage på super centralt hotel til kun 738 kr. inkl. fly og håndbagage

  rsz_shutterstock_314149679

  Berlin er hip, historisk og fyldt med muligheder. Den tyske hovedstad byder dig velkommen med sin brede vifte af museer og attraktioner på den ene hånd og barer og restauranter på den anden. Uanset om du vil shoppe løs på Kurfürstendamm eller dykke ned i historien ved Checkpoint Charlie, kan du gøre det her, og du kan endda kombinere de to og få det bedste af begge verdener. Berlin skuffer aldrig, så glæd dig til at komme en tur til den pulserende hovedstad, der giver dig både gammelt og nyt i en skøn og spændende blanding.

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en sviptur til herlige Berlin!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super centrale easyHotel Berlin Hackescher Markt (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 359 kr. pr. person, ved en rejse for 2 (to nætter). Hotellet ligger i hjertet af Berlin, i den livlige del Hackescher Markt som byder på masser af spændende butikker, caféer, gallerier og restauranter. Og her er kun 100 meter til nærmeste U-bahn station, hvor du på kun 2 metrostop kan nå til Alexanderplatz og mange andre seværdigheder. Tidligere gæster roser især hotellet for at være et rigtig godt budgethotel med suveræn beliggenhed.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelberlin

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Der findes et væld af muligheder for overnatning i Berlin, så vil du selv gå lidt på opdagelse, kan du tage et kig her.

  HOTELLER I BERLIN

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly i juni og begyndelsen af juli med easyJet og Norwegian (inkl. håndbagage) fra København til Tysklands hovedstad Berlin. I dette eksempel fra d. 13 – 15. juni til kun 379 kr.

  flyberlin1

  SE FLY-TILBUD HER

  BEMÆRK: Du skal lidt ned af siden for at finde dette tilbud for at få mest mulig tid i Berlin.

   

  Du kan på Skyscanner finde rigtig mange andre billige afgange fra København i juni måned og sammensætte datoerne efter behov. Jeg har lavet et par eksempler herunder:

  • 06.06. – 08.06.
  • 08.06. – 10.06.
  • 15.06. – 17.06.
  • 19.06. – 23.06.
  • og andre datoer

  Du kan billetter til under 500 kr. næsten hele juni måned. Det er selvfølgelig lidt billigere at flyve i hverdage, men også i weekenderne (især lørdag til mandag) kan du finde billetter til omkring 500 kr.

  Tag et kig i lavpriskalenderen og find de datoer som passer dig bedst.

  LAVPRISKALENDER BERLIN

   

  Da fly fra Jylland er væsentlig dyrere, vil jeg anbefale enten at tage turen til København eller alternativt overveje at rejse med Flixbus hvor du kan få en tur/retur billet til 600 kr. Turen tager her ca. 9 timer. Vil du køre selv, tager turen fra grænsen og til Berlin cirka 4 timer.

   

  Hotel

  359 kr.

  Fly (inkl. 10 kg. bagage)

  379 kr.

  TOTAL (pr. person)

  738 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 13.06. – 15.06.2016 (og andre datoer i juni)
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: Easyjet/Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Berlin, Tyskland
  • Hotel: 2*  easyHotel Berlin Hackescher Markt
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen er den billigste og letteste måde at komme frem til hotellet, at tage toget fra lufthavnen ind til Alexanderplatz. Herfra tager du U-bahn 8 til stationen Rosenthaler Platz (2 stop), hvorfra du har 100 meter til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *