• 01 jun 2016

  Hola Mexico! 1 uge på dejligt 3* hotel til kun 3.978 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_shutterstock_247065370

  Mexico og Yucatan-halvøen er et sandt paradis for alle, om du er til badeferie i Cancun eller Playa del Carmen, dykning i verdensklasse, historiske monumenter som Chichen Itza eller noget helt fjerde, så kan du gøre det hele her. Tag på besøg på den smukke
  ø Holbox, hvor den ene hvide sandstrand afløser den anden. Eller måske en tur til Isla Mujeres, som kun ligger et kort sejltur fra Cancun. Jeg er helt vild med landet og befolkningen, og du må ikke snyde dig selv for en af de mexikanske nationalretter, tacos, som kan fås på ethvert gadehjørne og tro mig – de smager guddommeligt.

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud til dejlige Mexico!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet en uges ophold på det dejlige 3* Antillano (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.375 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hotellet ligger i hjertet af Cancun og kun 2 km fra kysten. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende beliggenhed og den gode service. Cancun International Airport ligger 15 minutters kørsel derfra. Der ligger et busstoppested i gåafstand fra hotellet, hvor gæsterne kan tage bussen til Playa del Carmen eller Chichen Itza. Hotel Antillano byder også på en restaurant og udendørspool.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelcancun

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller i Cancun kan du får et overblik her.

  HOTELLER I CANCUN

  rsz_hotelzone

   

  En times kørsel syd for Cancun ligger det populære ferieområde Playa del Carmen, og er du mere interesseret i en ferie her, kan du tage et kig på udvalget af hoteller herunder.

  HOTELLER I PLAYA DEL CARMEN

   

   

  Fly

  Tuifly.com (den tyske del af Startour), kan du lige nu finde rigtig billige fly fra Køln til Cancun.

  F.eks. d. 8 – 19. juni (lander d. 20. juni) til kun 350€ (2.603 kr) inkl. 23 kg. bagage. Eller d. 15 – 26. juni (lander 27. juni) til kun 400€ (2.975 kr.)

  Turen starter i Køln, men der findes rigtig billige måder at komme dertil fra Danmark (se nedenfor).

  flymexico

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Blot til sammenligning koster et fly fra København til Cancun over 5.600 kr., med flere omstigninger og længere flytid.

   

  Foruden dette findes der også billige afgange på Skyscanner.dk. Du flyver med Eurowings og prisen er kun 2.827 kr. inkl. 8 kg. håndbagage (+ 30€/220 kr. for 23 kg. bagage). Der findes faktisk ret mange billige billetter det meste af året, men juni, august og september er de billigste måneder. Onsdage og søndage er de billigste rejsedage, og her kan du kombinere længden på din tur som du vil. Jeg har lavet et par eksempler herunder:

  • 12.06. – 22.06.
  • 15.06. – 26.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • 22.06. – 03.07.
  • og mange andre kombinationer

   

  Hotel inkl. morgenmad

  1.375 kr.

  Fly

  2.603 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.978 kr.

   

   

  Transport til Køln

  Der findes flere muligheder for at komme til Køln. Det gode ved tilbuddet fra TUIfly er, at du her har mulighed for at købe en togbillet fra grænsen til Køln, til kun 29€ (216 kr.) hver vej. Alternativt kan du selv køre, hvor der fra grænsen er cirka 580 km. til Køln lufthavn og turen tager omkring 6 timer.

  En sidste mulighed er, at du kan flyve dertil fra København. For at det passer med ovenstående fly, skal du flyve derned d. 7. juni og hjem igen d. 29. juni. Prisen er kun 408 kr. inkl. 10 kg. håndbagage (+ 70€/520 kr. for 20 kg. bagage). Her skal du have en overnatning i Køln fra d. 7 – 8. juni, som kan fås fra 171 kr. pr. person, ved en rejse for 2.

  cphkølnny

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Transport fra lufthavnen i Cancun

  Cancun ligger 15 km fra lufthavnen, så jeg anbefaler at tage ADO-busserne som er rigtig billige, og fra stationen i Cancun centrum tager du en taxa resten af vejen til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *