• 23 mar 2020

  Hobbit-huller i den franske natur: Bo som Bilbo Baggins

  På trods af at verden mere eller mindre er lukket ned, og du ikke bare kan rejse når du vil, så er og bliver det altså aldrig forbudt at drømme sig til et andet sted i verden. Du kan måske endda drømme dig ind i en fantasiverden f.eks. Ringenes Herre og Hobitten. I så fald kan jeg hjælpe dig lidt på vej. Du kommer nok aldrig til Middle Earth, men du kan dog tage til Le Nid Dans Les Bruyères i Frankrig, hvor du kan bo i en hytte inspireret af de bakkede hobbit-huller i The Shire, hvor Frodo og hans onkel Bilbo Baggins bor i filmene.

   

  Hobbit-hotel i Frankrig
  kr.
  Hobbit-hotel i Frankrig

   

   

  Le Nid Dans Les Bruyères

  1,5 times kørsel fra Paris, i hjertet af den franske natur, findes en 5 hektar stor park i Fère-en-Tardenois med små og hyggelig træhytter og huse i forskellige afskygninger. Hver en hytte har eget badeværelse, tekøkken og terrasse. Og om morgenen får du en lækker morgenmadskurv. Det er faktisk også muligt at bestille en omgang massage i disse dejlige omgivelser.

   

  I parken kan du bl.a. sove i et svampehus bygget af stammer fra kastanjetræer og med en solterrasse på taget. Eller i en hytte i 5 meters højde med panoramaudsigt over den omgivende natur. Og så er der selvfølgelig Bilbos skjulested, hvor du bliver taget til en anden verden af både eventyr og sindsro.

   

  Der er tre af disse hobbit-inspirerede huse i parken. De er tildækket af græs og bliver skjult i naturen, så du rigtigt kan gemme dig i dit eget lille skjulested. Det er i hvert fald en helt unik oplevelse!

   

  Og faktisk er hotellet ikke vanvittig dyrt. En nat inkl. morgenmad koster 1.195 kr. for et dobbeltværelse. Dvs. 598 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

   

  Bygget ud fra oplevelser og fantasi

  De mange træhytter bliver bygget af tre barndomsvenner, der kombinerer deres oplevelser og fantasi og skaber disse usædvanlige overnatningssteder. Hver en hytte er altså både designet, bygget og dekoreret af disse tre barndomsvenner, med det formål at du kan genopdage din barnlige sjæl, og efterlade dig med en vidunderlige og rolig følelse.

   

  Lyder det som en ferie i din ånd eller har du bare lyst til at prøve noget nyt kan du tjekke stedet ud herunder.

   

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her