• 02 mar 2018

  Heide Park: 2 dage med overnatning, all inclusive og entré fra kun 364 kr.

  Så har jeg fået fingrene i et mega-attraktivt tilbud på et lækkert all inclusive-ophold i den fantastiske Heide Park! Denne eventyrlige forlystelsespark lidt syd for Hamborg byder på over 50 forskellige attraktioner midt i et skønt 850.000 kvadratmeter stort parklandskab. Afhængig af alder, eventyrlyst og mod kan du vælge mellem utallige forlystelser og shows – kort sagt er Heide Park det perfekte sted til en miniferie! Der er virkelig mange datoer at vælge i mellem, og du kan også rejse i weekender, påsken og juni, juli og august!

  All inclusive-ophold i Heide Park
  marts - oktober
  fra364 kr.
  All inclusive-ophold i Heide Park
  inkl. 2 overnatninger, mad, drikke og fri entré
  fra 364 kr.

  heide-park.de kan du lige nu booke et superlækkert all inclusive-ophold, hvor du får én overnatning i en træhytte i resortets Holiday Camp, all inclusive-pakken og fri adgang til parken begge dage fra kun 195,60 Euro dvs. 49 euro (364 kr.) pr. person! Det er selvfølgelig også muligt at forlænge opholdet med flere overnatninger. Du kan vælge datoer i hele sæsonen – dvs. fra marts til og med oktober. Og som jeg fik nævnt i intro’en, gælder det også i weekenderne og i sommerferien!

  OBS! Tilbuddet er tidsbegrænset. Opholdet skal bookes inden den 23.03.!

   

   

  Det er billigst at rejse i en gruppe på 4 – som du kan se på billedet ovenfor, bliver prisen nemlig kun 49 euro pr. person (364 kr.). Hvis man rejser 2 personer, får man en pris på i alt 127,20 Euro, dvs. 474 kr. pr. person. Er man 3 personer afsted, bliver prisen 401 kr. pr. person. Og er du en familie på 2 voksne og 2 børn under 12 år, kan du få en 4-personershytte for bare 338 kr. pr. person. Der er et par datoer, hvor priserne er en smule højere. Men stortset holder prisen (også i sommerferien!).

  Hvis I er flere end 4 personer, kan I sagtens booke flere hytter i samme booking (vælg ”more rooms” længere nede på bookingsiden og tilføj herefter flere værelser).

   

   

  All inclusive-pakken indeholder

  • 2-dages billet til parken
  • Morgen- og aftenmadsbuffet
  • Gratis sodavand fra kl. 14 til kl. 23
  • Snacks i “Frittenbude”
  • Lille frokost i parken

   

  Hvordan kommer du til Heide Park

  Heide Park ligger ca. 50 km syd for Hamborg, så det er klart nemmest at køre selv. Alternativt kan du tage bus eller tog til Hamborg, hvorfra der kører en shuttle-bus videre til Heide Park. Du kan læse mere om shuttle-bussen her, og du kan se køreplanen her. Busselskabet Flixbus plejer tit at have billetter fra København til Hamborg fra 149 kr. Fra Jylland kører Abildskou og Rødbillet til Hamborg (kun om sommeren og foråret).

   

  Praktisk info – FAQ

  Jeg har skrevet om dette fede tilbud til Heide Park et par gange før, og herunder har jeg samlet de mest stillede spørgsmål til opholdet. Hvis der skulle være noget, du stadig er i tvivl om, er du selvfølgelig mere end velkommen til at spørge.

   

  Check-in

  Check-in på ankomstdagen er kl. 16, men du kan komme ind i parken, lige så snart den åbner.

   

  Adgang til parken

  Du har adgang til parken fra den åbner på ankomstdagen og hele dagen fra kl. 09:30 (en halv time før parken åbner for offentligheden) på din afrejsedag.

   

  Booking

  Når du har booket opholdet, modtager du en mail med et bookingnummer. Det er dette nummer, du skal medbringe (på smartphone eller i udprintet version) – når du ankommer til parken, viser du bookingnummeret, hvorefter du bliver sendt til Holiday Camp. Her viser du også din bookingmail, hvorefter du får udleveret billetter til parken og diverse vouchers. Herefter kan du nyde en hel dag i parken, før du får adgang til selve hytten fra kl. 16.00.

   

  Hytternes kapacitet

  Der kan max være 4 personer i en hytte. Så er I f.eks. en familie på 2 voksne og 3 børn, bliver I nødt til at booke 2 hytter med f.eks. 1 voksen og 2 børn i den ene hytte og 1 voksen og 1 barn i den anden hytte.

   

  Sengetøj

  Du skal selv have sengetøj med, men det er også muligt at tilkøbe lån af dette (4,5 euro pr. person). Lån af håndklæder koster 1,50 euro, hvis du ikke medbringer dit eget.

   

  Bad og toilet

  De fleste hytter er uden bad og toilet, men der er superfine toilet-faciliteter på området. Derfor kan du nemt komme i bad og på toilet, når det passer dig.

   

  Parkering

  Parkeringspladsen og Holiday Camp ligger meget tæt på parken, så du har ikke andet end en lille gåtur, før du er ved indgangen til Heide Park.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  44 kommentarer til Heide Park: 2 dage med overnatning, all inclusive og entré fra kun 364 kr.

  1. Anne Schmidt says:

   Hejsa kommer der mon et lignende tilbud i 20203:)

   • Rejsespejder says:

    Hej Anne,
    de har haft det de sidste to år, så jeg regner stærk med, at det kommer igen :). Jeg holder i hvert fald øje :).

  2. Helle says:

   Hej. Jeg har booket et ophold med en overnatning, hvor vi tænker, at være i parken før vi får hytten første dag før kl. 16 og anden dag indtil de lukker. Er det sikkert at lade sin bagage være i bilen ?( erfaring) eller skal man have det opbevaret, som der er mulighed for? Er det rigtigt forstået at parkering er gratis, når man har booket overnatning i hytte?
   På forhånd tak, Helle

  3. Eva Andersen says:

   Er det for sent ar bestille tilbuddet?Mvh. Eva Andersen.

  4. Bodil Paridaen says:

   FlixBus køre også fra Danmark til Flensborg med skift til Hamborg. Jeg har flere gange kørt fra Flensborg til Hamborg og retur for 99 kr.

  5. Tanja says:

   Hvad tid checker man ud på afrejsedagen?

   Hvad tid lukker parken?

   All inkl. ophold mangler jeg lidt info på.. Gælder det begge dage?

   Kunne godt tænke mig en beskrivelse af fx. Dag1 indeholder: / dag 2 indeholder:

   Er all inkl all mad og drikke begge dage?

   Mvh Tanja

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja,
    fra maj til august lukker parken kl. 19 (ellers kl. 18)
    Dag 1
    – voucher til frokost i parken (som du så selv vælger om du bruger den på ankomst- eller afrejsedagen)
    – drikkevarer fra kl. 14 til 23
    – snacks i “frittenbude” (fra kl. 18 til 21.30)
    – aftensmad-buffet

    Dag 2
    – morgenmad-buffet
    – drikkevarer fra kl. 14

  6. Hans says:

   Hej,
   Er der aftensmad begge dage?
   Og det samme med sodavand og snacks, er det også begge dage?
   På forhånd tak

   • Rejsespejder says:

    Hej Hans,

    hvis du booker 1 overnating, så er der kun aftensmad på den dag du ankommer. På dag 2 får man morgenmad og så vidt jeg kan læse mig frem drikkevarer fra kl. 14.

  7. Maja says:

   Hej. Hvis man tager ind i parken før man kan få sin hytte, skal man så tage ud af parken til klokken 16 for at få nøglen til hytten? Eller hvor længe kan man blive i parken, før man tager hen og henter nøglen?

   • Rejsespejder says:

    Hej Maja,

    der er døgnåben reception, så du kan bare tjekke ind efter parken er lukket (kl. 19 fra maj – august, eller kl. 18). Men Holiday Camp ligger direkte ved parken så du kan også tjek ind kl. 16 og så tage i parken igen :).

  8. Lars S says:

   Hej
   Når jeg booker 2 rooms, så fjerner det ene sig, når jeg skal betale.
   Hvorfor?
   Indens står det samlede beløb.

   • Rejsespejder says:

    Hej Lars,

    godt spørgsmål, det prøver jeg lige at undersøge. Men ellers kan du evt. bare lave 2 seperate bookinger.

  9. Ditte says:

   Ih altså.

   Så det alt for sent!! Håber du finder et nyt tilbud i sommerferien, vil så gerne afsted ❤

  10. Betina Pedersen says:

   Jeg har brug for hjælp (LIGE NU) inden tilbuddet udløber om ca. ½ time – Jeg kan ikke få lov at booke til mere end 4 personer, selvom jeg tilføjer et ekstra værelse (som vist tidligere i en kommentar) – WHAT TO DOOOO 

    

   Hilsen Betina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Betina,

    Jeg har først set din kommentar nu, det beklager jeg meget. Men jeg kan ikke forklare det bedre end jeg har gjort i den tidligere kommentar. Jeg håber du fandt ud af det alligevel! 🙂

  11. Katharina says:

   hej!

   jeg har lige bestilt og betalt, hvornår modtager billetter?? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Katharina,

    Du skulle meget gerne have modtaget en mail med bekræftelse osv. – dette er din booking som du medbringer til parken og viser. Hvis ikke du har modtaget en mail, så vil jeg anbefale dig at kontakte Heide Park – jeg har ikke adgang til deres bookingsystem osv., så det er dem du skal have fat i 🙂

  12. Kent sørensen says:

   Kan man have hund med 

   MVH. Kent sørensen 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kent,

    Du kan godt have hund med – det står lidt længere nede på bookingsiden under “Pet” – det koster bare 7,5 euro ekstra pr. dag 🙂

  13. Mads says:

   Hej,

   jeg har booket to hytter til i alt syv personer ved at trykke på "more rooms". Dvs. en betaling på 208 euro for den ene hytte med fire personer og 156 euro for den anden hytte med tre personer. 

   Når jeg så kommer frem til betalingssiden er det totale beløb på blot 208 euro. Kan du hjælpe mig med at forklare hvorfor?? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mads,

    Det ved jeg desværre ikke hvorfor – men jeg håber du fandt ud af det og fik booket alligevel! 🙂

  14. Jannie Klausen says:

   Jeg har prøvet en booking med 2 voksne og 3 børn, fordelt på hytter. Det giver 300 euro, så ikke helt de 52 pr person du skriver. 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jannie,

    Jeg har lige været inde og prøve, og det ser ud til at der er en fejl i Heide Parks booking system når man vil booke 1 voksne og 2 børn – så bliver det 59 euro pr. person. Mit råd til dig vil være at booke 3 voksne i stedet for, så 3 voksne i den ene hytte og 2 voksne i den anden, så bliver prisen 52 euro pr. person 🙂

  15. Britt says:

   Hej 🙂 
   Vi er 5 der gerne vil afsted sammen, men det ser ikke ud til at der overhovedet er nogle 3 værelses ledig – kan du hjælpe?

   Hilsen Britt

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Britt,

    Så skal I nok dele jer op, da hytterne kun er til max 4 personer – men prisen er stadig 52 euro (386 kr.) pr. person så længe man er 2 personer eller flere 🙂

    • Jette says:

     Vi er 3 børn og 2 voksne – men tilbuddet gælder kun ved 2 voksne ik???

     Syns ikke at jeg kan registrerer én hytte til 1 vokosen og 1 barn og så få tilbuddet…

  16. K says:

   Vælger I "all incl 1 night"? Koster fra 204 euro for 2 voksne??. Men 2 nights er billigere???? Er tilbuddet allerede udløbet måske? Kan ikke få det til at passe med 52 Euro. Vi skal gerne afsted 2 voksne og 3 børn…. men det har jeg ikke rodet med at booke endnu, da jeg måske kigger forkerte sted??

   Hilfe!!

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej,

    Der kan max bo 4 personer i hytterne, så jeg tror du bliver nødt til at booke 2 hytter. Prisen er 52 euro pr. person ved en overnatning og 2 dage i parken. Du kan se et screenshot af en booking til 2 voksne og 2 børn her. Du må sige til når du prøver at booke, hvis du ikke kan få det til at fungere 🙂

  17. Julie says:

   Hej,

   Jeg kan ikke få lov til at vælge flere hytter end den ene. Vi er 8 der skal afsted, og har altså behov for 2 hytter, men jeg kan ikke få lov til at tilvælge det. Skal jeg så booke af 2 omgange?

   Mvh

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Julie,

    Længere nede kan du vælge “more rooms” – du kan se et screenshot af det her. Så kan du nøjes med at gøre det igennem en booking 🙂

    • Betina Pedersen says:

     Jeg har brug for hjælp til bestilling, for jeg kan sagtens tilføje flere værelser, men jeg kan stadig ikke få lov at bestille til mere end 4 personer  (OBS. tilbudet udløber snart)

     Hilsen Betina

    • Naila says:

     Hej jeg har booket dette ophold i 7-8 august , er det muligt man kan skifte dato, altså pakken er det samme men bare en uge tidligere, er det overhovet muligt .

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej Naila,
      Så skal du prøve at kontakte Heide Park direkte via mail og høre dem ad – det vil være mit bedste råd 🙂

  18. Majbritt Weiss Andersen says:

   Jeg er også interesseret i at vide om man ikke kan booke en weekend med ankomst om lørdagen og hjemrejse en søndag? 

   • Kurt B. Andersen says:

    Som det fremgår af deres hjemmeside, er alt optaget fra lørdag til søndag, idet lørdag kun giver mulighed for afrejse. Altså kan man booke op til en lørdag.

    Det skyldes, at de har haft dette tilbud tidligere i år, og der var nogen af os hurtige og bestilte ophold lørdag til søndag. Så det har været muligt, men de fik alt udsolgt på lørdag til søndag på det tidspunkt. Det var i starten af januar, at de også havde tilbuddet.

  19. kingstoft says:

   hej 

   kan det virkelig passe man ikke kan booke en weekend. 

   som den 7/7 til den 9/7

  20. Marianne says:

   Hej, prøver at booke et værelse til 4 voksne (2 adl og 2 chd på 14 og 12 år) Alder på børnene må ikke overstige 10 år, derfor 4 adl. Jeg kan ikke få prisen på 52 euro pr. mand. Alt i alt koster det 416 Euro. Arr. 31 july og 2 nt. ? Kan du hjælpe?

   Hilsen Marianne

    

   • Karina says:

    HEj Marianne 

    Efter hvad jeg kan se skriver han det er en overnatning men 2 dage i heidepark.

   • Christina says:

    Det er fordi du bestiller 2 overnatninger, tilbuddet gælder kun 1 overnatning, men 2 dage i parken. 

     

    Jeg lavede samme fejl i starten.

  Se tilbud her