• 26 nov 2015

  Hamborg: 3 dage på et lækkert 3* hotel inkl. morgenmad og billetter til Holiday on Ice til kun 889 kr.

  rsz_ice

  Mangler du inspiration til en julegave? Så har jeg i dag fundet et mega godt tilbud til dig! Tag til Hamborg og oplev et af verdens mest succesfulde vinterforestillinger. Forbered dig på at blive blæst bagover, når du oplever den spektakulære show BELIEVE! Med skøjterne spændt godt fast bliver klassikeren Romeo og Julie på smukkeste vis fortolket på isen, og i festfyrværkeri af farver, glimmer og sang, kan du ikke undgå at blive revet med af stemningen. Kombiner en ferie i storbyen Hamborg med en forestilling du aldrig glemmer.

  TravelBird.dk findes der lige nu et tilbud hvor du får 3 dage på det lækre 3* ”City Hotel Monopol” ( , ”Certificate of Excellence”) inkl. morgenmad og billetter til showet til kun 889 kr. pr. person ved en rejse for to. City Hotel Monopol ligger kun 5 minutters gang fra St. Pauli stationen og tæt på alt i Hamborg. Tidligere gæster roser især hotellets gode beliggenhed og den fremragende service.

  Holiday on Ice

  Du kan booke denne rejse på forskellige datoer i februar.

  SE TILBUD HER

   

  • Rejsedatoer: 2.,3.,4.,5.,6. februar 2016
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter) / 4 dage (3 nætter)
  • Hotel: City Hotel Monopol (4 ud af 5 på Tripadvisor, Certificate of Excellence)
  • By: Hamborg
  • Forplejning: morgenmad

   

  Hvordan kommer man til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen, fra Aarhus kan du få billetterne fra 300 kr. tur/retur og fra København kan du rejse med FlixBus til kun 328 kr. Der findes også billige flybilletter til Hamborg. F.eks. med EasyJet til 330 kr. tur/retur.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *