• 23 sep 2018

  Halloween i Heide Park – Oplev forlystelsesparken fra sin mest uhyggelige side!

  Halloween lurer lige rundt om hjørnet, og hvis du endnu ikke har lagt planer, så lad mig komme med et forslag: Hvad med en tur til Soltau lidt syd for grænsen? Her ligger den kendte forlystelsespark Heide Park, der på udvalgte datoer i oktober går all-in på Halloween-temaet! Som noget helt særligt holder parken endda åbent helt til kl. 22. Heide Park er altid garant for en superfed og underholdende dag eller to – fyldt med hyggelige børneforlystelser til de mindste og hæsblæsende rutschebaner til vovehalsene!

  Halloween i Heide Park
  12. & 13., 19. & 20., 26. & 27. oktober
  Gys i Heide Park

  Halloween i Heide Park

  I weekenderne den 12.10. – 13.10., 19.10. – 20.10. og 26.10. – 27.10. kan du opleve Halloween i Heide Park. Som jeg fik nævnt i introduktionen, holder parken åbent ekstra længe på disse dage – helt frem til kl. 22. Derfor kommer du til at opleve, hvordan forlystelsesparken forvandles til et både smukt og skræmmende eventyrland, når aftenen falder på. Samtidig vil der være en række horror-attraktioner for dem, der tør!

   

   

  Tilbud

  Vil du gerne en tur til Heide Park til Halloween, kan du vælge mellem forskellige tilbud. Herunder får du et overblik.

   

  Enkeltbilletter

  En enkeltbillet er naturligvis det billigste tilbud. Her kan du f.eks. booke en heldagsbillet (1 Tag Online Deal) til 33 euro (246 kr.). Med sådan en billet får du adgang til parken hele dagen fra kl. 10 – 22. Hvis du primært er interesseret i at opleve Halloween-delen, kan du i stedet nøjes med at booke en aftenbillet (Halloween Abendticket) til 21 euro (157 kr.). Med sådan en billet får du adgang til parken fra kl. 16 – 22.

   

  Holiday Camp og Abenteuerhotel

  Hvis du gerne vil overnatte i Heide Park, er der også mulighed for det. Under “Halloween-Kurzurlaub” kan du finde forskellige tilbud på deres Holiday Camp og Abenteuerhotel.

   

  Heide Parks Abenteuerhotel er et tema-hotel, der ligger klos op ad parken. Her kan du f.eks. booke en “Basis-Abenteuer inkl. Ticket” med et piratværelse (med plads til 4 personer) fra 389 euro (2.902 kr.) inkl. 1 overnatning, morgenmad og 1 x 2-dagesbillet pr. person. Hvis I rejse 4 personer, bliver prisen således kun 726 kr. pr. person.

   

  Holiday Camp’en består af et område med feriehytter, restaurant, legeplads og fine bade- og toiletforhold. Du kan booke alt fra 2- til 4-personershytter, som både findes med eller uden eget badeværelse. Jeg har før skrevet om Heide Parks superpopulære all inclusive-tilbud, hvor du kan få 1 eller 2 nætter i Holiday Camp’en med adgang til parken og all inclusive. Dette tilbud kan du også gøre brug af i forbindelse med Halloween. F.eks. kan du booke en 2-personershytte med all inclusive fra den 19.10. til den 20.10. til kun 212 euro (1.581 kr.). Ved en rejse for 2 personer svarer det til 791 kr. pr. person.

   

   

  Forlystelser

  Jeg skal lade det være sagt med det samme: Heide Park er spækket med superfede forlystelser! Familiens yngste medlemmer vil uden tvivl elske at besøge det spritnye Peppa Pig Land (børn i Danmark vil genkende Peppa Pig som Gurli Gris), som åbnede her i 2018. Udover Peppa Pig Land finder du også en masse andre børnevenlige forlystelser rundt omkring i parken.

   

  Til de ældre og lidt mere modige sjæle vil jeg bl.a. fremhæve forlystelser som Desert Race (0 – 100 km/t på 2,4 sek.), Flug der Dämonen (Tysklands eneste “wing coaster”), Krake (giver et godt sug i maven) og Scream (71 meters frit fald og en fremragende udsigt på toppen!).

   

  OBS! Du bør være opmærksom på, at mange af Heide Parks store forlystelser har en højdebegrænsning. Hvis du er over 1,95 m høj, vil der desværre være en række forlystelser, som du ikke har adgang til.

   

   

  Zombie Escape

  Foruden de ovennævnte forlystelser bør du helt sikkert også prøve Zombie Escape, der passer perfekt ind i Halloween-temaet! Denne “forlystelse” er også en ny 2018-attraktion. Zombie Escape er en sjov blanding mellem de populære ‘escape rooms’ og ‘zombie runs’. Grupper på 6 – 10 personer bliver kort forinden forlystelsen briefet om historien bag en farlig zombie-virus. Formålet med Zombie Escape er at dechifrere dele af en kode, som rummer nøglen til at afværge den truende zombie-apokalypse! De forskellige dele af koden er fordelt på stationer, der ligger spredt ud over en af Heide Parks tidligere forlystelser. Ved hver station skal I som gruppe forsøge at finde den rigtige del af koden – alt imens zombierne gør livet besværligt for jer!

   

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Heide Park ligger ca. 50 km syd for Hamborg, så det er klart nemmest at køre selv. Alternativt kan du tage bus eller tog til Hamborg. Busselskabet Flixbus plejer tit at have billetter fra København til Hamborg fra 149 kr. Fra Jylland kører Abildskou og Rødbillet til Hamborg (kun om sommeren og foråret).

   

   

  Fra Hamborg til Heide Park

  Fra Hamborg kommer du nemt videre til Heide Park med bus. Du har overordnet set to muligheder. Det nemmeste vil være at tage KVG-bussen, der er den billigste direkte bus til Heide Park. Her køber du blot en “Hin- und Rückfarht-ticket” (dvs. en almindelig tur/retur-billet) direkte hos chaufføren. Sådan én koster 21,60 euro (ca. 160 kr.).

   

  Du kan læse mere om KVG-bussen på kvg-bus.de, og du kan se køreplanen her.

   

  Hvis ikke du har noget imod at skifte bus undervejs, kan du spare lidt penge ved først at booke busbilletter fra Hamborg til Soltau på flixbus.dk. Disse billetter koster helt ned til 39 kr. pr. vej. Herefter kan du så hoppe på en ny bus til Heide Park til kun 2,20 euro (ca. 16 kr.). Tur/retur koster denne tur således i alt 110 kr. Vær dog opmærksom på, at disse busser ikke kører på søn- og helligdage.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her