• 15 jun 2018

  Græsk ferie i foråret 2019: fly tur/retur til Kalamata i Peloponnes til kun 655 kr. – f.eks. i påsken!

  Lige nu er du sikkert mest optaget af den nært forestående sommerferie. Men hvis vi for en stund lægger sommerferien (og resten af 2018) på hylden, og i stedet indstiller sigtekornet på foråret 2019, så har jeg netop fundet billige fly til den græske halvø Peloponnes! Ved at være tidligt ude kan man nemlig være heldig at finde gode tilbud i perioder, der normalt er rasende dyre – f.eks. i påsken. Og det har jeg gjort her!

  I øvrigt toppede Peloponnes Lonely Planet’s liste over Europas bedste destinationer 2016, så det er bestemt ikke det værste sted at tilbringe sin påske!

  Forårsrejse til Grækenland
  marts - maj
  655 kr.
  København
  Kalamata
  Billige fly til Kalamata
  inkl. 8 kg håndbagage

  Det kan godt være, at der er lang tid til foråret 2019. Men når du nu kan finde fly fra København til græske Kalamata i påsken (som tit er megadyr at rejse i), kan det i den grad betale sig at være tidligt ude!

  skyscanner.dk har jeg fundet fly til kun 655 kr. hos Aegean Airlines. Du kan finde flybilletterne stort set hele foråret fra marts til og med maj, hvor jeg har haft held med at finde de billige fly fra mandag til mandag. Hos Aegean Airlines har du desuden 8 kg håndbagage inkluderet i prisen.

  Hvert forår nyder vi i Danmark godt af en række helligdage og ferier – bl.a. påsken, st. bededag, Kr. himmelfart osv. Hvis du gerne vil på ferie i og omkring disse perioder, vil det være en god idé at bestille i god tid. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter i påsken fra København den 15.04. – 22.04. til kun 655 kr. inkl. 8 kg håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (alle eksempler er mandag – mandag)

  • 18.03. – 25.03.
  • 25.03. – 01.04.
  • 01.04. – 08.04.
  • 08.04. – 15.04.
  • 15.04. – 22.04.
  • 22.04. – 29.04.
  • 29.04. – 06.05.
  • 06.05. – 13.05.
  • 13.05. – 20.05.
  • Og flere

   

  Hoteller

  Peloponnes dækker et ret stort geografisk område, og du kan med fordel søge efter hoteller i hele regionen. På skyscanner.dk kan du få det fulde overblik over Peloponnes’ hoteludvalg.

  Hoteller i Peloponnes

   

  Lejebil

  Peloponnes er et oplagt sted at leje en bil, for det er virkelig en fantastisk spændende region af Grækenland! Og om du ønsker at leje en bil i 2, 3 eller 7 dage, er helt op til dig. Hvis du gerne vil leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil en hel uge
  med fri kilometer
  317 kr.

   

  Inspiration til Peloponnes

  Den gamle, charmerende by Nafplion (mindre end 2 timers kørsel fra Kalamata) vil helt sikkert være et besøg værd, hvis du tager til Peloponnes. Byen er uden tvivl en af de smukkeste og mest maleriske byer på det græske fastland. Lidt syd for Nafplion finder du også den mindre by Tolo, der også varmt kan anbefales.

   

  Har du interesse for sport eller historie (eller begge), så vil det være oplagt at besøge Olympia i det vestlige Peloponnes. Olympia beskrives nemlig ofte som De Olympiske Leges vugge.

  Peloponnes byder også på Antikkens mest velbevarede teater, som ligger i Epidauros. Teatret er lidt af en arkitektonisk perle – imponerende velkonstrueret og fuldstændig symmetrisk. Udsigten fra øverste række er desuden et perfekt sted til et rejsebillede eller to!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her