• 20 mar 2018

  Græsk charterferie på Zakynthos: 1 uge på et flot 3* hotel til kun 1.998 kr. inkl. fly og morgenmad

  Lider du af solunderskud, så frygt ej – jeg kender en særdeles effektiv kur! Kuren går kort og godt ud på masser af sol og varme på en græsk paradis-ø (hvilket eftersigende også skulle være godt imod rejsefeber). Som du sikkert ved, har Grækenland et helt urimeligt antal fantastiske øer i Middelhavet. Her har jeg fundet en lækker rejse til afsindigt smukke Zakynthos med et flot 3* hotel. Sidste mand i poolen skylder en is!

  Græsk charterferie på Zakynthos
  maj - september
  fra1.998 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Zakynthos
  Charter til Zakynthos
  inkl. 3* hotel, morgenmad og fly
  fra1.998 kr.

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet en budgetvenlig charterferie til skønne Zakynthos. Du kommer til at bo på det 3* Hotel Iliessa Beach (3,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), der ligger i byen Argassi tæt på vandet.

  Tidligere gæster (som tæller en del danskere) roser generelt hotellet. Personalet, beliggenheden, poolområdet og serviceniveauet får alle meget fine ord med på vejen. Og så er prisen også helt i orden!

  Jeg har her fundet en rejse fra mandag den 21.05. til mandag den 28.05. til kun 3.996 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen således kun 1.998 kr. pr. person for både 3* hotel, fly tur/retur og morgenmad. Slet ikke tosset for en uge på Zakynthos! Som du kan se på billedet ovenfor, er det også muligt at bestille rejsen med halvpension til 2.803 kr. pr. person.

  Du kan rejse fra maj til september. De billigste priser kan du finde i maj og juni. I juli ligger de billigste priser på ca. 6.200 kr. pr. person, mens du i august kan rejse til omkring 4.800 kr.

  Udover denne rejse kan du på travelmarket også finde en række andre meget billige charterrejser til Zakynthos i maj (bare klik på tilbud-linket). Og det bedste er, at du kan vælge mellem et bredt udvalg af hoteller og afgange fra både Aalborg, Billund og København!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du har under 6 km fra lufthavnen til Hotel Iliessa Beach, så er du lidt frisk (og ikke har for meget bagage), kan du sagtens gå derhen. Og ellers koster en taxi ikke alverdens.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her