• 18 mar 2021

  All inclusive-ferie i Grækenland: 1 uge på 4* hotel på Kreta fra kun 2.998 kr. inkl. fly, all inclusive og Covid-19-tryghedspakke

  Kribler det i dig for at komme ud og rejse, så er du nok ikke den eneste. Jeg glæder mig i hvert fald til vi igen kan boarde et fly med kurs mod sydens sol. Og det begynder trods alt at se bedre og bedre ud. I dag har jeg derfor set nærmere på en lækkerbisken af en pakkerejse, der ville være et glimrende bud på din første rejse post-corona. Der er tale om en pakkeløsning, hvor alt er taget hånd om. Du kan derfor se frem til en ferie, hvor du ikke skal andet end at slappe af og nyde livet. Turen går til Kreta – Grækenlands største solskins-ø – og du får alt fra flybilletter, 4* hotel og all inclusive til covid-19-tryghedspakke. Slet ikke tosset, hva’?!

  All inclusive på Kreta
  maj & juni
  fra2.998 kr.
  København og Billund
  Kreta
  Sol og all inclusive på Kreta
  inkl. fly, 4* hotel, all inclusive og Covid-19 tryghedspakke
  fra2.998 kr.

  Pakketilbud til Kreta

  Kan du snart ikke vente længere med at pakke rejsetasken, så skal du læse med her! Jeg har nemlig fundet et lækkert tilbud, der kan indfri lige præcis dét ønske!

   

  På TakeOffer har jeg nemlig fundet en pakkerejse til Kreta, og den indeholder mere eller mindre alt, hvad du behøver. Du kommer til at bo på det anmelderroste 4* Stellina Village Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers Choice).

   

  Hotellet ligger kun en relativt kort gåtur fra sandstranden Chryssi Akti. Er du mere en pool-kind-of-guy/girl, er Stellina Village Resort heldigvis også udstyret med flere pools – bl.a. børnepools og en 200 kvadratmeter stor pool med solsenge og parasoller.

   

  Hotellet ligger også ganske tæt på Chania by, hvor du finder mange fine barer, restauranter og butikker. Du kan nemt tage ind til centrum med bus.

   

  Sidst, men ikke mindst, vil jeg blot nævne, at Stellina Village Resort også har a la carte-restaurant og bar – den slags hører sig jo til, når man rejser med all inclusive 😉

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på takeoffer.dk (Apollo er rejsearrangøren). Du kan booke rejsen på udvalgte datoer i maj og juni. Hvad angår afrejselufthavne, kan du både vælge mellem København og Billund.

   

  Priserne afhænger naturligvis af, hvornår du vil rejse, men generelt ligger prisniveauet mellem 2.998 kr. pr. person og 3.998 kr. pr. person.

   

  Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, 4* hotel, all inclusive og en tryghedspakke (som du kan læse mere om herunder).

   

   

  Tilbuddet inkluderer pr. person

  • Direkte fly fra København eller Billund til Kreta tur/retur med Novair
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg
  • 7 overnatninger på det populære Stellina Village Resort****
  • Ophold i 1-værelses eller 2-værelses lejlighed med balkon
  • All Inclusive
  • Perfekt beliggenhed tæt på stranden
  • Adgang til pool og børnepool
  • Gratis brug af solstole og parasoller ved poolen
  • Gratis Wi-Fi på værelset
  • Gratis Covid-19 tryghedspakke med fri ombooking og gratis ændring af deltagere (læs mere længere nede)
  • Dette er en Apollo-rejse, hvilket betyder, at du altid får dine penge retur, hvis UM gør din destination orange før afrejse

   

  OBS: Der skal betales en turistafgift på mellem 0,25 og 4,00 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet.

   

  OBS: Alle rejsende skal have udfyldt indrejseformular online senest 24 timer før afrejsen: https://www.apollorejser.dk/vigtig-information

   

   

  Transport til hotellet

  Under bookingprocessen kan du booke transfer tur/retur for 215 kr. pr. voksen og for 110 kr. pr. barn.

   

   

  Info ang. corona i Grækenland

  Grækenland har allerede givet udtryk for, at de har planer om at tage imod turister til den kommende rejsesæson (ellers ville rejseselskaberne selvfølgelig heller ikke arrangere rejser dertil). Du kan bl.a. læse mere i denne artikel. Du kan også med fordel følge situationen på um.dk. I øvrigt er det værd at understrege, at du selvfølgelig kan få dine penge retur, hvis UM fortsat skulle fraråde rejser til Grækenland ifm. din afrejse.

   

   

  Stellina Village Resort på Kreta

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på All inclusive-ferie i Grækenland: 1 uge på 4* hotel på Kreta fra kun 2.998 kr. inkl. fly, all inclusive og Covid-19-tryghedspakke

  1. Musa says:

   Ser lækkert send en mail

  Se tilbud her