• 28 okt 2020

  Solferie i Grækenland: 1 uge på et fremragende 3* hotel på Kreta fra kun 2.198 kr. inkl. fly og Covid 19-tryghedspakke

  Hvis du er på udkig efter en lækker solrige til foråret, så behøver du ikke lede længere. Kreta kommer dig til undsætning! I dag har jeg nemlig fundet en superlækker pakkerejse, hvor du får en uges ferie på Kreta på et anmelderrost 3* hotel. Du kan se frem til en ferie, hvor du ikke skal andet end at slappe af og nyde nogle helt fantastiske rammer – og forresten! Sidste år kunne Kreta prale af fuld sol og 25 grader allerede fra april! For lige at sætte prikken over i’et – så har du også den dejligste sandstrand inden for en håndsrækning. What’s not to like? Så pak endelig badetøjet og solcremen allerede nu og glæd dig til en fantastisk forårstur til den solrige ø!

   

  OBS: Tilbuddet er inklusive gratis Covid 19-tryghedspakke. Pakken kan du læse mere om ved at klikke dig ind på tilbuddet.

  Ferie på Kreta
  april - juni 2021
  fra2.198 kr.
  København og Billund
  Kreta
  Forårstur til Kreta
  inkl. fly og Covid-19 tryghedspakke
  fra2.198 kr.

  Pakketilbud til Kreta

  Er du livsnyder, og trænger du til at komme lidt væk fra kære Danmark, så skal du læse med her! Jeg har nemlig fundet et tilbud, der kan indfri lige præcis dét ønske! Det er en pakkerejse til Kreta, jeg taler om. Her kommer du til at bo på det anmelderroste 3* Hotel Atrion (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers Choice 2020”).

   

  Hotellet ligger kun 200 meter fra den lækreste sandstrand, så hvis du foretrækker at bade i havet frem for hotellets store poolområde, kan det sagtens lade sig gøre. Ved poolområdet finder du desuden en poolbar, som serverer forfriskende drinks – ikke dårligt, hva’? 😉 Det er med andre ord et hotel, der sørger for, at du kommer til at trives. Hotellet er placeret centralt i den populære ferieby Agia Marina, hvor du finder mange fine restauranter og butikker.

   

  Du kommer til at bo i en dejlig 1-værelses lejlighed med egen terrasse, minikøkken, TV, wi-fi og aircondition. En perfekt base efter en dag ved poolen, stranden eller efter en tur inde i byen. Tidligere gæster af hotellet roser særligt beliggenheden, det venlige personale og værelserne.

   

  Pakketilbuddet kan bookes gennem TakeOffer og koster 2.198 kr. pr. person inkl. fly og gratis Covid-19 tryghedspakke. Du kan booke pakketilbuddet i april, maj og juni – og der findes afgange fra både København og Billund. Vær opmærksom på, at du skal udfylde en online indrejseformular senest 24 timer før afrejsen.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Tilbuddet inkluderer pr. person

  • Direkte fly fra København eller Billund til Chania tur/retur med SAS Charter
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg.
  • 7 overnatninger på Hotel Atrion***
  • Ophold i 1-værelses lejlighed med terrasse
  • Adgang til hotellets poolområde med solstole, parasoller og børnesektion
  • Adgang til legeplads med gynger og masser af plads at lege på
  • Naturskønne omgivelser med palmetræer og blomster
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis Covid-19 tryghedspakke med fri ombooking og gratis ændring af rejsedeltagere (læs mere om pakken ved at klikke dig ind på tilbuddet)
  • Dette er en Apollo-rejse, hvilket betyder, at du altid får dine penge retur, hvis UM gør din destination orange før afrejse

   

  OBS: Der skal betales en turistafgift på mellem 0,25 og 4,00 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet.

   

  OBS: Alle rejsende skal have udfyldt indrejseformular online senest 24 timer før afrejsen: https://www.apollorejser.dk/vigtig-information

   

   

  Transport til hotellet

  Under bookingprocessen kan du booke transfer tur/retur for 220 kr. pr. voksen og for 110 kr. pr. barn.

   

   

  Info ang. corona i Grækenland

  Tilbuddet gælder som sagt først fra april 2021. Skulle det ske, at Udenrigsministeriet gør destinationen orange før afrejse, får du altid dine penge retur (gælder ved Apollo-rejser). Derudover har du også mulighed for at tilkøbe 2 forskellige rejseforsikringer – disse kan du læse mere om ved at klikke dig ind på tilbuddet.

   

  Jeg anbefaler selvfølgelig altid, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriet hjemmeside for ændringer i rejsevejledningerne.

   

   

  Hotel Atrion på Kreta

  Kreta

  Kreta

  Kreta

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her