• 24 apr 2018

  Storby + Strandferie i Grækenland: 1 uge i Athen og på øen Aegina inkl. alle hoteller og fly til kun 1.606 kr.

  En storbyferie i Athen kan virkelig anbefales – byen byder på så mange kulturelle skatte og et livligt natteliv at det i hvert fald adrig bliver kedeligt. Men kunne det ikke være skønt, hvis man også kunne kombinere turen med en lille strandferie, når man nu allerede er i Grækenland? Der ligger faktisk en del smukke øer lige ved Athens kyst og derfor har jeg sammensat en tur, hvor du både får lov til at opleve hovedstaden, Athen, og øen Aegina – hvorfor nøjes med enten eller, når man kan få både og? I dette rejseeksempel får du først tre nætter i Athen efterfulgt af fire nætter på Aegina, før du sejler tilbage til Athen. Med andre ord er dette den perfekte blanding af historisk storbyferie og dase-på-en-solskins-ø-ferie!

  Strand og Storbyferie i Grækenland
  maj - start-juli
  1.606 kr.
  Billund
  Athen
  Billige fly til Athen
  inkl. 10 kg håndbagage
  336 kr.
  Hotel i Athen
  f.eks. det budgetvenlige Exis
  450 kr.
  Hotel på Egina
  f.eks. det anmelderroste Hotel Klonos
  820 kr.
  Hotel
  1.270 kr.
  Fly
  336 kr.
  Total (pr.person)
  1.606 kr.

  Fly

  På skyscanner.dk har jeg i dag fundet superbillige fly fra Billund til Athen! Ryanair flyver fra maj til oktober hver tirsdag mellem Billund og Athen, og særligt i maj og juni kan du finde nogle virkelig billige afgange! Jeg har f.eks. fundet en afgang fra den 29.05. til den 05.06. til kun 336 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Du kan også finde enkelte billige billetter, som strækker sig ind i juli – bare de stadig har afgang i juni.

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra København.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 29.05. – 05.06. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen – og de vil generelt stige, jo tættere på sommerferien du kommer).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 15.05. – 22.05.
  • 22.05. – 29.05.
  • 29.05. – 05.06.
  • 06.05. – 12.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • 26.06. – 03.07./10.07.
  • og flere

   

  Hotel

  Athen

  Når du ankommer til Athen, skal du tilbringe de første 3 dage i den græske hovedstad. Her har jeg på skyscanner.dk fundet det budgetvenlige Exis Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger ret centralt i Athen. Det er faktisk et gammelt palæ, der nu er lavet om til en et charmerende og stilfuldt boutique-hotel. Her får du gratis wifi og døgnåben reception.

  Prisen for et almindeligt dobbeltværelse i 3 nætter er 900 kr. Ved en rejse for 2 koster det således kun 450 kr. pr. person.

   

  Egina

  På Egina har jeg fundet det anmelderroste Hotel Klonos (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet byder på pæne og velindrettede værelser, som alle er udstyret med aircondition, balkon og eget badeværelse. På trods af den lave pris fejler faciliteterne intet – hotellet har både tennisbane (mod gebyr) og et lækkert område med swimmingpool.

  Prisen for 4 nætter på et dobbeltværelse er 1.639 kr., hvilket svarer til 820 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Athen eller på Egina, kan du finde nye hoteller her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Tranport mellem lufthavnen og Athen

  Fra Athen Lufthavn kan du tage metro 3 hele vejen ind til byen. Det tager ca. 3 kvarter og koster under 70 kr.

   

  Transport mellem Athen og Kithnos

  Fra Piræus kan du komme med en færge til Egina. Færgen ankommer endda til Egina By, hvor dit hotel ligger. Du kan købe billetter til omkring 125 kr. på directferries.dk. Det eneste du skal være opmærksom på er at finde færgeafgange, der giver dig tid nok til at nå flyet hjem den 05.06. (flyet letter kl. 16.00).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *